40

Дзъ

преди 2 години

Дано са прави в твърденията си, защото ако не са ги чакат много лоши дела. А и има срок за тези твърдения, но не знам какъв.

39

Анонимен

преди 2 години

До АнонименНе е преписвал Боце от английски и немски. Та той немски не знае, а на английски - "конграЧУлейшън" и дотук Ползвал е руски учебници и книжлета.

38

Анонимен

преди 2 години

Председателя на партията - чалгар с интелект на седмокласник. Определено е по-ро3т от Боко. Мистър председателя продавач на бански.Доскопошен кандидат за министър председател и настоящ кандидат за министър на правосъдието - най-обикновен преписвач.И накрая - популярността на учиндолеца расте ?!?Безценно !Явно спасението от тоя народ е -> терминал 1/2 .

37

Мен

преди 2 години

Така е, но това е причината да кажа, че ако е стара- може. Не мисля, че някой пише ръкописно вече или може да прави такива неща, защото комисиите знаят как да те изкарат, че не знаеш какво си писал (все пак за това са там и това правят постоянно). Но сега не е толкова лесно да се правят тези неща. Мен лично ме притискат за всяко изречение, защото се проверява от AI системи онлайн и дори ми хваща къде съм интерпретирал (защото не можеш да използваш директен цитат) и ми го намира от къде е точно.

36

Анонимен

преди 2 години

До МенПак не е гаранция, че не е откраднато, хвълих маса труд да напиша теми по литература и история и то ръкописно, след това една ги взе уж само за малко и с моите теми влезе да учи право, като предварително дори и казаха каква ще е темата по история, понеже е с връзки, а темите повече не ги видях, поисках си ги ,но тя уж "не можела да ги намери" , де факто ги открадна и няма как да се докаже, че ги е откраднала и че е плагиат.

35

Итн

преди 2 години

За нищо не ставате :D осмокласници. За някои коментиращи говоря

34

от СУ

преди 2 години

За съжаление в Алма Матер има много хора, които непрестанно сриват авторитета й. Тази сутрин Огнян Герджиков се чудеше как да се измъкне като мокра връв от казуса Илиев. Този "велик" професор се награждавал преписвача. Другият му покровител е всеизвестинят професор Близанашки, а третият Пламен Киров се прави на разсеян! Мълчанието на самият Илиев ясно показва, че е виновен, защото невинният, набеденият човек би се защитил.

33

Анонимен

преди 2 години

Хора, вземете се в ръце и си спомнете за какво протестирахте, Бойко пак ще ви прекара и ще се върне на бял кон, дайте шанс на едно ново правителство, не се карайте, че може да останете и извън парламента , а Бойко да смачка протестиралите хора,журналисти,бизнесмени и други!

32

Мен

преди 2 години

И аз пиша дисертация и за да я предадеш минава симати бази данни срещу плагиатство, включително и интерпретация на източниците. Да не говорим колко много хора трябва да те допуснат до защита. Ако е по- стара може да има, но с по- новите няма как да стане.

31

Анонимен

преди 2 години

ИТН е проект на Бойко и Пеевски. А хората повярваха на чалгаря

30

Анонимен

преди 2 години

ИТН и служебното си раздават удари, а БСП се чуди какво да прави и накъде е правилно да се завърти.

29

баба мара

преди 2 години

мине се не мине време и от юф излезе скандал маиката на професор взела пари отуниверситета истории за геиове сега член на ложа и барбадос какво е товаучебно заведение на какво учат младите хора досегашната работа на б рашков отиде на кино

28

Хахахаааа

преди 2 години

Джедаите отвръщат на удара, последва втори рунд - "Новите ни спасители май ще се окажат същите мутри като Бойко Борисов, научи Narod.bg. Мая Манолова е останала без пари, след като едрият бизнесмен Младен Михалев Маджо спрял кредитната й карта, която тарторката на Изправи се, БГ! Ние идваме притежавала от една година в неговата Интернешънъл Асет Банк.

27

Анонимен

преди 2 години

От Калинки на Пелинки , да ви имам новото. От трън та на глог.

26

Хахахаааа

преди 2 години

Джедаите отвръщат на удара. Мутрите са се събрали в ИТН, "скандал тресе Има такъв народ! Кандидат-министърка на Слави Силвия Здравкова Бакърджиева, може да се окаже съпруга на осъждан за обири престъпник от обкръжението на подземния бос Златко Баретата!Narod.bg проверява сигнала, за да се уточни дали евентуалният министър на околната среда и водите е от мафиотска фамилия!Според прессъобщение от ИТН, публикувано от БТА, Силвия Бакърджиева има 12 г. стаж в държавната администрация и е работила в институции на ЕС." ,последва втори рунд - "Новите ни спасители май ще се окажат

25

Анонимен

преди 2 години

Ивет Горанова да влезе Парламента на гърди със златния медал , да отмаа по едно тойкъспфю на 240 -мата и да претрепа секи кой Й се зъби че небило кое както Е! Такъв Премиер ни трябва. Реанимациите ще се напълнят с яко плащащи ВИПетераси. Вива Горна Джумая и Станкето

24

Асан

преди 2 години

Плагиат ама тарикат посланик на Барбадос, а пък другия продава шнорхели :)))

23

Анонимен

преди 2 години

Ако се докаже, да не остане без диплома? Мистър офшор и адвокат няма как да е честен човек с морал, просто няма.

22

Анонимен

преди 2 години

И за Шнорхела има сигнали. Това са абсолютни калинки

21

Анонимен

преди 2 години

Преписал от правилната дюсенка. Са Доотценката да бъде издигната за проект Премиер та да видиме да ли па тя не е преписала от някого щом не е казала пре 15та кое как колко от кога до кога и имало ли е рушвет за да трае