117

Анонимен

преди 2 години

Оле, колко трудове имат, че кой ги чете? Нали като предадеш дипломната си работа, веднага разбират колко процента имаш плагиатство, явно не може без това. Минаваш с 5-6 процента. Още пред 2006 година, една моя състудентка преписа дипломата на по-рано завършил, и когато я защитаваше, получи две двойки. Така, че се гледа.

116

Анонимен

преди 2 години

До 125 - И да се смееш като ненормален и да не се смееш е факт - ИТН е паритята с най0много гласове и места в парламента, така че е най-силната паритя. Изчакай на изборите за места, които всъщност са от значение, а не за някакви жалки села.

115

Не само Петър Илиев

преди 2 години

Илиев не е единствен. Имаше Унгария един президент Пал Шмит. Двукратен олимпийски шампион по фехтовка с отбора на своята страна. Председател на УОК от 1989 г. до 2010 г., 4 години вицепрезидент на МОК... Изкарал 4 години като посланик на Унгария в Испания и 3 години - в Швейцария. Обаче Шмит решил да влезе в политиката и затова е добре да бъде и учен. Става доктор, но попреписвайки работи на двама автори, единия българин. Спипват го през 2010 г. и затова не е президент, нито председател на УОК.

114

Анонимен

преди 2 години

Аз до колкото разбирам има отменен Закон за научните степени и знания,по който като натвориш там дисертация или каквото е,го занасяш в Народната библиотека.Там вече всеки може да чете или да препише.По-късно вече го пратила на 15 човека в електронен вариант.Ама това си е ''ЕЛА ВЪЛЧО ИЗЯШ МЕ''.После защо се крадат и преписват трудове.Ами през соца всики така ставаха професори.Нищо ново под слънцето.

113

Анонимен

преди 2 години

до 121 Хахахааааа на- силната партиа в страната, където не успя да вземе вота в България. Където има 65 депутата, които не стават и за туршия. Където спечели само в 8 общини за разлика от втората ГЕРБ, която печели в 18 общини. Най- силната партия ама чушки. Излъгаха Този Народ на два пъти. :D :D :D Толкова е силна, че се прегърна с БСП партията фалирала 3 пъти България за първите години след 1989г. :D От сила ще се пръсне като балон.

112

До 121

преди 2 години

Тоя ли е топ юрист,бе хахаха

111

Анонимен

преди 2 години

Стрях я беше, да застане срещо некъф студент и един професор, ама сега, когато реално застава срещу топ юрист, целият СУ, най-силната политическа партия в странта, както вероятно и президента ... Нема страх. КО?!??!

110

Асан

преди 2 години

А тая другарка от кого е преписала :)))

109

до 113

преди 2 години

Пак казвам. Така е. Имате право и основателно питате. Според мен хората на Радев и дават опората да говори. Може и да са от служебното правителство.. Не съм гадател. Разсъждаваме само. Тя е съветник на Радев или консултант-нямам идея точно, но работи за Президента. Поне доколкото знам. Далече съм от политиката. Зачетох се и ми стана интересно как разсъждавате. Няма лошо. Очите на човека виждат само това, което ума може да разбере. :)

108

Totenkopf

преди 2 години

Доста *** на шмърколан има напоследък, явно и доганя е отпуснал пари ще видим как ще се развият събитията..

107

Анонимен

преди 2 години

Интересното за него, че бил завършил с пълно "6", много го хвалеха. Сега да не се окаже, че е преписвал на изпити. За съжаление и аз съм преписвала, не е никак добре. Явно не мога да съм управляващ. Това пак не означава, дали един човек ако някога е преписвал, няма да е добър управител. Едно е да си на 20, друго е да си на 40. Преписването е лъжа, грях, за който може да съжаляваш цял живот.

106

да ама не

преди 2 години

плагиатство е научното име на кражбата .Крадец ни предлагат да стане министър на борбата с кражбите от има такива негодници

105

Анонимен

преди 2 години

Заплашена била хахахахахах!Защо не си трае тогава?На това народът му вика:''ЛАНИ БАБА ПРЪДНАЛА ЧАК СЕГА И ЗАМИРИСАЛО!''Сега защо не я е страх да говори ако е заплашена?И по-важното е какво постига?Или викаш за пари може а?!

104

Мег Потриотттт4444

преди 2 години

"Тя ясно казва: " трябваше да продължим да живеем"Страхливка. Достоен човек, не може да продължи и да живее нормален живот с такава лъжа! Къде е достойнстовот! Къде е българщината!

103

Анонимен

преди 2 години

"Не е подала сигнала Киселова. Жената е наплашена. Заплашвана е. Кое не разбирате?"Защо не е подала и тя молба, защо не е завела и тя дело, като е била "наплашена"?Това, кеото не разбирам е - днес, когато реномето на организацията е много по-застрашено, въпросният Илиев има много повече власт и пари, варинаите в парламента са или ИТН на власт или служебно на Радев, кое точно направи жената по-сигурна в тоя, че няма да "и се случи нещо" след 3 седмици, когато отшуми сличая?

102

Анонимен

преди 2 години

Ама това е точно една жена каза...За Борисов се разправяше,че меля бизнесмени на суджуци и ги дава на роднините им да ги ядат без да знаят.Ако има спор се решава в съда,това е законната форма.Иначе утре може да кажат,че е канибал и Петър Илиев и ходи да яде хора на Занзибар по тази логика.Хайде стига щуротии!Има си съд!

101

Анонимен

преди 2 години

След този скандал, всички дипломи от СУ, трябва ли да се считат за валидни?

100

Анонимен

преди 2 години

Други трима учени са подали сигнала за плагиатство. Не е подала сигнала Киселова. Жената е наплашена. Заплашвана е. Кое не разбирате? Поставете се на нейно място! Като ви притиснат и нямате над себе си опора как ще постъпите? Тя ясно казва: " трябваше да продължим да живеем". Преценила е в онзи момент, че е опасно за семейството и да изкара на яве кражбата.

99

Анонимен

преди 2 години

"Едината - по реда на Наказателния кодекс, но на Киселова не й се водели съдебни дела за глоба от 300 лева."Еха. Евала - добре е да знаем, че си държи на реномето и брани институцията, ама 300 лева, гоооляяяяяяяяЯЯяяЯм зор били.

98

Анонимен

преди 2 години

Ако сериозно прочетат и анализират всички дипломни работи, магистерски тези и докторски дисертации, сигурно над 50% от тях са такива. Когато Петър Илиев е направил копи-пейст, едва ли е мислел че ще става политик. Успял е да накара тази женица да мълчи, а СУ са приклекнали. По законов път сигурно не може да се направи много, но когато някой иска да става политик, там трябва и морал. Не може да правиш копи-пейст от колегата си и това да не е плагиатство. СУ ще трябва да се размърдат.