15

До пффф

преди 2 години

направо нов кастинг, като използват детектор на лъжата

14

Анонимен

преди 2 години

Добре де, те тези още не са почнали да управляват, вече се скараха по 20 пъти. Ми като стане време за делкане на кинтите какво ще е? Трябва да се избият?

13

Зозо

преди 2 години

Хахахахааааа, другарката Нинова се е въобразила, че като й даде Рундю третия мандат и ще управлява заедно с Рундювците от служебния кабинет?!? Да ама Боко + Славчо са 128 гласа и ще й го нахендрят като стой та гледай :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

12

ИЗБОРИ

преди 2 години

ако няма през есента работещ парламент, а само служебно правителство, НЯМА ДА ИМА И БЮДЖЕТ 2022, а това ще доведе до още по-голямо покачване на цените, да са им честите новите пенсии на панЦионерите, които предпочетоха 40-те лева от кокорчо, вместо мижавите 50 лева от Баце и накрая си избраха чалгарите за управляващи

11

Социаглиcт

преди 2 години

Корнито си иска Рашков бяcнoто кучe.

10

пффф

преди 2 години

Ама то освен Пешо трябва да сменят и "австрийския студент". Да не говорим още колко такива има в листите, които просто си траят сега, да не стане фал.

9

Анонимен

преди 2 години

Всички след 1990г.сте пародия на политици,вие съсипахте цялата ни икономика,здравеопазване,образование,армия,и квот се сетите!Виденов поне не даде банките ни.Хората сега бачкат за 600-800лв при тази скъпотия,ромелите изкарат евро и купуват бг къщи.Вие съсипахте Велика България и нас като нация.Бай Тошо ако стане ще ви набута в Белене до живот!Искам си живота и политиците от соца.ТОЧКА!

8

Анонимен

преди 2 години

Да сложат Кунева или Ризова ;d

7

Анонимен

преди 2 години

Достатъчно е партиите на протеста единодушно да са против и чалгаджиите ще увиснат разбира се, ако от ДПС и гербавите не им "услужат" с недостигащите им гласове и после да им гледат сеира.

6

Анонимен

преди 2 години

И с този Пешо е без него ИТН не заслужават подкрепа. Г-жо Нинова подписахте ли писменото споразумение?

5

Случаен

преди 2 години

Падам от смях :)

4

Момо

преди 2 години

Октомври ще има избори 2 в 1.И отново ще се върнем на изходна позиция след това. А служебния кабинет... Не знам доколко този популизъм от него ще изкара, ако го направят редовен кабинет. Имам усещането, че пораженията върху икономиката в дългосрочен план ще бъдат големи.

3

Анонимен

преди 2 години

тази иска СЛавуца да си наруши мъжката дума и да го наричат задвижваща част на колело за цял живот

2

Нане

преди 2 години

Май, май редовен кабинет няма да има скоро...Но това може да е една много добра новина за Народа Български...

1

Анонимен

преди 2 години

Евала алтернатива на ГЕРБ, смениха модела и статуквото. Голяма работа са тия.