71

Анонимен

преди 2 години

Цар Борис III не случайно забранява партиите, същата дребнава партизанщина е било и тогава.

70

999

преди 2 години

С третия мандат - но на кого да се даде? Без Герб и без Итн, като последните казаха, че няма да гласеват за никоя друга партия, а общо са 128, това значи че дори всички останали не могат да направат 121, без да говорим, че и те самите са скарани помежду си.

69

Анонимен

преди 2 години

няма шанс докато фигури като Хаджигенов и Ристе Ивановски са в играта. Това са деструктивни хора, с тях разбирателство не може, те живеят заради конфликта а не заради предотвратяването му

68

Обективен

преди 2 години

Принципмо щом си член на партия на мутрите не може да си свестен човек.

67

Реалист

преди 2 години

Принципно партиите, които са за демутрзация на България са 4 и имат общо 148 депутати, напълно достатъчно да бъде изчегъртан модела Бойко Борисов, но недостатъчно за промяна в Конституцията. ИТН имат 44% от депутатите в тези антимутренски партии и трябваш да имат ролята на обединител, а те направиха точно обратното - разединиха антимутренските партии верочтно купени с малка част от милиардите, които ГЕРБ открадна от 2009 година досега.

66

Обективно

преди 2 години

А КОЙ САТАНИЗИРА ГЕРБ ДО ТАКАВА СТЕПЕН??????? НИМА НЯМА СВЕСТНИ И НОРМАЛНИ ХОРА ВЪВ ВСЯКА ПАРТИЯ, КАКТО И НЕ ТОЛКОВА СВЕСТНИ??? НЕ БЕШЕ ЛИ ТОВА ТОЧНО РАДЕВ??? А ОКОЛО НЕГО САМО ЧЕСТНИ ХОРА ЛИ ГРАВИТИРАТ??? ТОВА Е СМЕШНО И ЖАЛКО. МНОГО СА НИ ДОБРЕ ПАРТИИТЕ БЕЗ ИТН АМАТЬОРИТЕ. ВЪЗХОД ЩЕ ИМА С Л Е Д КАТО СЕ МАХНЕ РАДЕВ.

65

Анонимен

преди 2 години

Все се надявах народът да не е чак Такъв, но се оказа точно Такъв. Ако не се промени, а това е изключително трудно, животът ни ще е точно Такъв! Какъвто е народът,.........

64

Мут Лабен

преди 2 години

Ако ИТН продължават да не цепят басма на никого, ще гласувам за тях на следващите избори.

63

Анонимен

преди 2 години

Шанс има - да се направи експертно правителство с ГЕРБ. При положение, че партията е сатанизирана обаче едва ли. Ще си ходим на още едни избори и ще очакваме нов резултат . Това не е реалистично, но кой знае, може да се случи чудо.

62

Анонимен

преди 2 години

За народа и държавата очевидно мисли единствено Борисов, видяхте чакалите за какво се борят.

61

Анонимен

преди 2 години

Единствената рационална политическа сила е ДБ. Всички обидни епитети, които се използват за тях са откровени лъжи и клевети, измислени от ГЕРБ и вече, за съжаление, от ИТН. Особено последните доказаха, че са импотентни смешници, кото освен да говорят безсмислици и да обиждат, абсолютно нищо не могат да сътворят. Но какво да се направи, Има Такъв Народ.

60

Гошо...Тъпото

преди 2 години

ИТН трябва да се...изчегърка при едни...следващи избори.Това ще е най...бързо изчегърканата партия за назидание на...следващите Славунчовци...посмели да се...подиграят с вота на...народа.

59

Анонимен

преди 2 години

Щанс винаги има. Но с Такъв Народ - трудно.

58

Анонимен

преди 2 години

И кво сега най-набутани са троловете на Бабекян- пишат на два фронта- плюят Слави, плюят Бойко- ей тез хора луди ги направихте:)))))))))))))) Те и без това са лишени от мозък:))))))))))))))

57

ТРЯБВА

преди 2 години

ЕС , САЩ и Русия и Народа на България , подкрепят България и Президента Радев в Борбата срещу Мафията и Корупцията в Политиката .Сериозно ли мислите че ще подкрепят партиици като Борисов , Мая , Христо , Доган , Татяна ?

56

Демутризация

преди 2 години

Най-важното е демутризацията (изчегъртването) в България? За демутризацията ще трябват години, както трябваха години за денацификацията в Германия след Втората световна война. Време за губене няма, демутризацията трябва да върви, а едни нови избори може да я забавят.

55

Анонимен

преди 2 години

ИТН разрушиха всички мостове,затова правителство няма да има.Не се прави така.Така не се управлява.Така не се очаква подкрепа.С извиване на ръце и налагане позиции не става.

54

Анонимен

преди 2 години

Най-разумно ще е да се направи правителство с третия мандат, а на пролет избори. Дотогава обаче трябва да отидат при бай Ставри виновниците за колосалните кражби. Това обаче няма как да стане, при положение, че и на децата вече е ясно, че чалгарят е купен от Амет Борисов. Затова ще има нови избори, а дотогава служебните да ги мятат здраво.

53

Манол от Криводол

преди 2 години

До Маноле ... Ако служебното правителство бъде предложено и избрано за редовно, па макар и с формолировката на "експертно", но с лицата на раШкофците, сотилоФците, кацароФците и минекоФците, както предлагат от БСП и ИБГНИ, то тогава то ще има 4 годишния мандат на всяко редовно избрано правителство, друг е въпросът дали това ще се случи, но с политически мажоретки и труженички като тези от БСП, ДБ, ИТН, ИБГНИ, както и ДПС, всичко е възможно ... !!!

52

Анонимен

преди 2 години

Не допускайте кРадев и адвокатите на мафията да съставят правителство.