48

Беновска пипа

преди 2 години

Това, което ще се случи ще лежи на съвестта на този министър, ако изобщо има такава.

47

до Диана

преди 2 години

Не искам, защото се съмнявам във ефективността на ваксините.И кой в Англия води нормален живот?Ваксинация се провежда от 7,8 месеца, но няма страна в света, която да се е върнала към нормален живот, нито пък има изглед това да стане, даже обратното - същите тези въвеждат глупавите си мерки отново.Целта на ваксината беше да пази уязвимите.В Израел в момента 50% от тежко болните са ваксинирани, а обяснението е, че просто са възрастни и имат заболявания.За сега предпочитам да съм просто наблюдател.

46

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

Защо се панирате. Оставете антиваксърите на свобода, за да станат свободни завинаги. Като желаят да не се чипират, то Чичко Ковид ще им се притече на помощ. Ако не тази вълна, то следващата с положителност ще ги освободи. Имунизираните, живейте си живота, работете, правете пари и деца, радвайте се на ваканции, обикаляйте света, хващайте нови гаджета и препускайте със самальоти по разни курорти. Това е животът!

45

Тони

преди 2 години

Кацарче, ти знаеш ли кво недоразумение си?

44

Анонимен

преди 2 години

Браво на Кацаров, работи по принципа - ний ги лъжем, че има делта Ковид, те ни лъжат, че ги е страх - пито платено, гейците в брюселс би трябвало да са доволни

43

хорцетропа

преди 2 години

Няма нужда от затягане а мерките, за да може да се развива туризъма и икономиката ни. На есен, ще оправим положението като пуснем училищата пак дистанционно да учат, както беше последните 2 години, за сметка на това дискотеките и чалготеките да работят, че да имаме туризъм.

42

????

преди 2 години

Защо ваксините са безплатни, а PCR-тестовете се плащат???Има нещо много гнило в цялата истерия около вируса!!!

41

До до Диана

преди 2 години

Дианчето няма много акъл, приятел.............тя от месеци пише все глупави коментари...........милата.............вместо да си гледа мъжа и децата!!!!

40

Анонимен

преди 2 години

Точно така, няма нужда от паника. Оня с оскубаните вежди, плешивия, мустака и математика са за трепане

39

Диана

преди 2 години

До до Диана Прав си! Няма как да те убедя щом не искаш...Въпросът е ЗАЩО не искаш?! - помисли си...Колкото до другите ти въпроси, ето какво мисля - силата на ваксините досега се оказа в намаляване смъртността от болестта - в Англия може да са заразени 20 000 на ден, но да умират по 5-10 на ден, а това им дава възможността да започват работа, пътувания, нормален живот. В момента най-често хоспитализирани от ковид там са хора около 25 годишни без ваксинации...Страничните ефекти са много редки

38

Стойчо Кацаров.

преди 2 години

От здравните власти разбрахме че гр.Елин Пелин е вече във червената зона пазете се

37

м,да

преди 2 години

Делтата е най-голямата измислица, за реклама на ваксините. Обикновенна лятна настинка с положителен тест!

36

Пешев

преди 2 години

Като гледам Кацата сатрапа се справя много добре още лятото има по 2000 заразени, не ми се мисли зимата...

35

искаме гюбеци

преди 2 години

айди стига ни лъгахти, махайте маските айдии!

34

Анонимен

преди 2 години

Никакви мерки, никакви ваксини. Крематориумите да пушат, гробарите да копаят и кой оцелее.

33

Анонимен

преди 2 години

Значи COVID вълната ще почака, все пак агитаторите требва да си подготвят домашното.....хахахахаха :))))))

32

Анонимен

преди 2 години

Ама ние на друга дата я чакахме, тя пък избърза и баш сега се изтърси. Да се връща и да дойде отново по график.

31

Анонимен

преди 2 години

Крайно време е да спрем с тази методология на тестване и ваксиниране, защото е ясно че няма да по този начин да стекнем стаден имунитет!!! Туй то! А президента на Сингапур каза : разбрахме че със отваряне и затваряне на държавата няма как да спрем вируса. Трябва да свикнем с неговото присъствие. Призовавам ви да сте отговорни и да се пазите. Няма да затваряме бизнеса и държавата повече! Туй то! Тук заплахи и насаждане на страх, забрани от всякакво естество, както и безпардонно дискриминиране.

30

Анонимен

преди 2 години

.. Кацаров е много слаб министър. Само някой ресторатьор да му тропне с крак и да каже че са му нарушени демократичните права започва да трепери от страх. Австралия, Франция по-малко демократични държави ли са от нашата.Трябва да има ограничения за да се намали смъртността.

29

Darth shadow

преди 2 години

продължавайте да вярвате на лъжата, че има нещо си от което трябва да се ваксинирате..съпротива на системата и това жалко, нещастно, продажно правителство