25

Никола

преди 2 години

Наистина носите ,,промяната"неграмотни,нагли,и пълен хаос в държавата ,Парламент пълен с мошеници

24

Анонимен

преди 2 години

Леле, тоя не може и да говори, кой го избра бе!

23

леле, леле

преди 2 години

вие със славчу и плажуващият ицко ли сте промяната бе ?

22

Анонимен

преди 2 години

ИБгНИ много говорят, но нищо не казват, ИТН говорят без да мислят, ДБ нито говорят, нито мислят, БСП се държат като ухажвана стара мома, която няма търпение, но се прави на недостъпна, ДПС много мислят и само шушукат. Само ГЕРБ реди нещата в правилен ред. Те ще спечелят сега или после все едно, колкото и матрьошки да извадят пред президента.

21

Анонимен

преди 2 години

Щом 5% сбирщина-Галева Божкова,Хаджигенчов от същото котило ,Дончева адв.на мутрите се тиражират промяна,работа е зле,разчитат на лапнишарани.Гешев каза на Хаджигенов,че като адвокат и депутат което само в БГ съществува,с нападките си Хаджигенов защитава подзащитните си олигарси.Бюрото за защита на свидетели срещу орг. престъпност и корупция по висок.етажи да мине към изп.власт тъкмят,от какъв зор,та министър да пази свидетели срещу корупция в изп.власт примерно или от типа на Рашков срещу мафия

20

Xaxa

преди 2 години

Каква е тази промяна че от 30 години все за нея говорят? Кабинет на олигарси (каквото и да означава) ако народа е добре има ли значение кой е на власт?

19

Анонимен

преди 2 години

Видяхме я промянята, искам си обратно олигархията

18

Гражданин

преди 2 години

Този е един от най-големите олигоффрени в политиката ни.

17

Анонимен

преди 2 години

Божков сам си каза протестите аз си ги направих. Мога да закарам 100 000 да протестират. Също им каза да си изтрият приложенито Сигнал щото били пробити отвътре. Божков в разговора с Огнян Стефанов се кефи как лесно се управлява тълпата по интернет (перефразирам) "*** там и те отиват.*** тук и те отиват". Така, че точно на Мая партийката да определя кои са партиите на олигарсите е някак нагло. Хората не пасат трева. Протестните партии са спонсорирани от олигарси.

16

Анонимен

преди 2 години

Като почнат да фантазират и повтарят,нямат срам да насаждат,че хаджигенчовците с бабакяна,Мая Общата която гонеха от протестите ,и другата "промяна" с Прокопиев на ДБ или марионетните ИТН били от "новата "промяна,става байгън нечистоплътно и гнусно.Ей днес на първо четене свалили охраната на гл.прокурор,щото огранизираната престъпност която ги е пратила в НС трябва да се подпомогне .Какъв им е проблема с гл.прокурор?И пълно с простаци ,тошковци и хаджигенчовци некадърници меркантилни.Потрес

15

Факти

преди 2 години

Какво свързва сестра Галева, Димитър Делчев, Андрей Делчев и Корнела? Приватизационни мушенгии, разбира се!Особено близък партньор на Корнела в РМД-то приватизирало Техноимпекс е бащата на подкрепящия сестра Галева председател на ДБГ Димитър Делчев - Андрей Делчев.

14

Кире

преди 2 години

И ти мислиш, че Прокопиев и Доган ще оставят някой да им се меша в подялбата на държавата? Ти некакви мноого силни наркоотици взимаш. Стегни се, вреднят на мозъка ти.

13

Анонимен

преди 2 години

Мая ще си изяде ушите от яд че пак трябва да кръстосва улиците, оня ден боса и беше много комфортно сякаш си беше у дома,аре къш че ще метеме!!!!

12

Анонимен

преди 2 години

Един българин - хайдутин, двама българи - сговорна дружина, трима българи - чета с предател.

11

Анонимен

преди 2 години

Не става туй момче за таз работа.

10

Dinosaurus

преди 2 години

Я! Мая не била олигарх! И Слави не бил, бедничкият! А БСП не били статукво, били промяна!!! Корни също не била Импексова, народа им гласувал пълно доверие на всичките, построихме комунизъма, ура другари! Вадете още сто милиона за нови избори и да живее Радев!

9

Анонимен

преди 2 години

Изборът е избори 2 в 1 или избори поотделно.

8

Майора

преди 2 години

Делчев и вие занищо не ставате! Каква промяна носите като при вас сазащитниците на мутри и олигарси? По добре да ви няма , отивайте си!

7

пияница мистик

преди 2 години

"Оформят се два варианта. Кабинет на промяната от БСП, "Има такъв народ", "Демократична България" и ИБГНИ. Вторият е партиите на олигархията." === Ахахахахахахахахахахахаххахаа...:))))))))))))) Евала бате. Кабинет на "промяната" с БСП най-отпред

6

Муфа

преди 2 години

Като му гледам на този уникален фамилията, явно нещо не са се разбрали в подялбата. Определено ИБГ и т.н. са вкарани в играта, за да ни разкажат играта. Вече нямам вяра на никой, освен на Киро канадецо. Он много ме надъхва. Ще взема и аз, че и родната да се изнесе натам. То друго не остава.