9

Анонимен

преди 2 години

Най-смешното е, че ако БСП предложат такова правителство което ДБ иначе биха предложили те няма да гласуват с ДА само защото е предложено от БСП.

8

Анонимен

преди 2 години

ДПС поискаха импийчмънт на Радев през декември 2020г. Сега ДБ ако се мобилизирате ще получите подкрепа от ДПС и ГЕРБ-СДС. Задено имате 63+34+29=126 депутата. Ще си решите проблемите завинаги. Стиска ли ви? Нали сте големи мъжкари? Направете го! Не само да излизате един по един и да ни баламосвате Радев така, Радев онака. Искайте незабавно импийчмън и да се приключва с този ЦИК докато не са счупили държавата!!!

7

Анонимен

преди 2 години

Абе келешов, кво БСП, ква актуализация, те гони бе. Одобряването на актуализацията се извършва в българският парламент. Без ДПС няма как да мине.

6

Корнелия

преди 2 години

Слави си отивааааа!

5

Анонимен

преди 2 години

Политиката е изкуство на компромисите.

4

Анонимен

преди 2 години

Радев е по тънките сметки без кръчмар. Сега ли го разбрахте, г-н Атанасов? Той ви крои преврат в ДБ и иска да смени Христо Иванов с Кирчо Канадеца. И Вас иска да смени щото сте били прокурор по времето на Живков и Голямата екскурзия. Издигнете си Ваш кандидат за президент! Стига сте му правили ме.тани на Радев!Той работи против България. Мотае се. Бави мандатите, за да му излезнат сметките да има празен чек и да харчи парите за предизборната си капмания.Що не му искате всички заедно импийчмънт??

3

ГЕРБ

преди 2 години

Никаква актуализация.

2

Бюджета е менте

преди 2 години

Дали ще се раздава от джипка или от самолета на Радев....РАЗЛИКАТА Е НИКАКВА! БЮДЖЕТА Е БЕЗКОНТРОЛЕН, КОРУПЦИОНЕН, БЕЗОТГОВОРЕН И ПЪЛНО МЕНТЕ!

1

Анонимен

преди 2 години

Пука му на РР за бюджета, бля бля. Иска подкрепата на червените бабички на есен. Кака Корни никога нямаше да му прости, ако беше избрал Мая или Ицето. Всички знаем за какво се бори Радев. Не го лъскайте, моля.