34

Доктор Сън

преди 2 години

Радев ''мисли'' за пенсионера

33

Анонимен

преди 2 години

Пенсионерите от почти година вече вземат минимум по 350 лева, обаче сега хунтата на фигуранта се хвали, че от 25 декември щели да вземат по 370 лева и нямало да има вече бедни. Не казват обаче, че юли месец вдигнаха парното с 20%, ток, вода, храни, сега ще го вдигат ноември с още над 20%. Тоест януари 2020 година пенсионерите с 350 лева са плащали с 40% по-ниски сметки за парно, отколкото ще плащат с 370 лева и хвалбите на новите.

32

Дзивко

преди 2 години

Всичко трябва да се преизчисли, защото с надбавки на калпак слагаш равенство между заработена и социална пенсия, колко си внасял, толкова да ползваш. Като цяло с пенсиите има проблем в цяла Европа, парите са във фондове и всяка криза ги удря, от друга страна населението на континента е застаряващо, но с дълъг живот (което е проклятието на системата), проблема тепърва ще ескалира

31

Бунгар

преди 2 години

Когато един фонд/пенсионен фонд/ е солидарен е така. Всеки внася различно,но на края се получава от всички еднакво.Не забравяйте,че половина от пенсиите се осигуряват и от държавния бюджет.Не е справедливо,но само на пръв поглед.Пенсията има за цел да осигури нормалното оцеляване на възрастните хора. Пенсията не е доход за диференциране в обществото. Дефиренцирането идва от това ,кой какво е направил преди да достигне пенсионна възраст.

30

Анонимен

преди 2 години

то пенсията стана колкото мин. заплата почти! Комунисти, сър...

29

Анонимен

преди 2 години

ВЧЕРА ФИТНЕСА СРЕЩУ НАС СИ ИЗНЕСЕ ПАРТАКЕШИТЕ И КЛОПВА КЕПЕНЦИ!! ЕТО ТОВА СЕ СЛУЧВА, ДОКАТО НИ ЗАНИМАВАТ 1 МЕС. С ПЕНСИИ И МАХЛЕНСКИ КАВГИ!

28

Анонимен

преди 2 години

АЙ СТИГА ПИСНА МИ С ТИЯ ПЕНСИИ БЕ! АМИ НИЕ КАКВО ПРАВИМ???

27

Анонимен

преди 2 години

Всички се надпреварват да дават пари на пенсионерите защото са им потенциални гласоподаватели....а, другите работещите и плащащите данъци - кучетата ги яли! Минимална заплата 650лв.

26

Анонимен

преди 2 години

Минималта пенсия с добавката 420 лв., след преизчисляването 370, а след инфлацията 290 - това е новият модел "Радев" ! По този модел Киро Факиро ще ви направи богати, ако се корумпирате колкото словенците...само че само на книга.

25

Анонимен

преди 2 години

До БунгарМи базисен доход има в развитите страни, ние не че не сме развити ментално, просто немаме работна ръка и сме най-бързо намаляващата нация у свето, защо ли ? :))) Имам познати шведи и англета, те дори не работят, държавата ги издържа, разбира се разликата с нас е, че там робите от Източна Европа ги издържат.....хахахаха :)))

24

Асан

преди 2 години

А максималната пенция колко е

23

Анонимен

преди 2 години

Стига с тази минимална пенсия. Кой я взима? Хора с по 15 години стаж и цял живот сив сектор и пей сърце. Да са мислили. Защо около мен всички роднини взимат около прага (било то пенсионирани сега или преди 20 години)? Защото са честни платци.

22

до 22

преди 2 години

Не ***!! Така е при PI ar Sevi Boyko!!

21

Анонимен

преди 2 години

Така е при Радев - глад и беднотия

20

Бунгар

преди 2 години

Не е толкова страшно,ако всички пенсионери получават еднакви пенсии.Така е в Израел и никой не робтае. Нуждите са възрастните хора са сродни. Друг е въпроса,че всеки си е създал и някакъв бизнес и нека си печели колкото може. Различният стандард идва от личните способности на всеки пенсионер,преди да излезе в пенсия.Пенсията е базисен доход за оцеляване и това е нормалното.

19

ИЗЗЕДНИЦИ

преди 2 години

Това е ГЕНОЦИД!А НА АРАБИТЕ И АФГАНИСТАНЦИТЕ ДАВАТЕ 800 ЕВРО ОБЩА СУМА НА ИЗДРЪЖКА!

18

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 12Отдавна не сме комунистически строй челяк, приеми го.....хахахаха :)))) Има хора дето са работили 40 години а получават мизерни пенсии, просто ги окрадоха парите соц "бизнесмените" :))) Ако не си в час и си живееш още през 80-те, отиваш нали знаеш къде.....хахахаха :)))

17

Анонимен

преди 2 години

след 5 години няма да има работещи бaлъци които да заработват пенсиите , сегашното поколение даже вече не чака да завърши средното , направо си бие камшика през терминал 2 .

16

Pi ar Sevi Boyko

преди 2 години

Поздравявам всички крепостни селяни с абсолютното купуване на пенсионерски гласове, и разбира се не по-назад с любезното съдействие на този въпрос на за премълчаването за чата между Гешев и Севи Бойко. Какво казах ти Роби Гешев бил независим

15

Анонимен

преди 2 години

Инфлацията винаги е изяждала надбавките,но по-добре да ги има.А всеки пенсионер,който се чувства здрав да работи,друго спасение няма.След като изгониха 2 милиона млади българи,кой сега да работи за пенсионерите,ония неграмотните ли?