588

Додо

преди 2 години

Да използваш стереотипи, описвайки цял един народ, па било то и Българския, е чиста проба реч на омразата. Срам да те яде, нищожество! И това, че ползваш език на омразата срещу Българите, с цел пропаганда на експерименталния мутаген, наричан неправилно Ваксина, по никакъв начин не смекчава вината ти! Позор!

587

Red pill

преди 2 години

Ето ви психология. По-слабите характери искат да живеят в свят, в който това не се е случвало. Вкопчват се в познатите правила, като в парапет. Щом целия свят го прави, значи е правилно. Изнервят се, защото искат да живеят като преди, но не се получава. Чувстват съмнения и им е гадно, че хора, които не мислят като тях, имат добри аргументи. Затова искат всички да са като тях и да се свършва. Да, ама не. Вече няма зона на комфорт. Бог с вас. Ние няма да ви мразим, както вие мразите нас.

586

Анонимен

преди 2 години

Интересно каква психология преподават сега в софийския университет, дали е материалистическа или някаква друга.

585

Анонимен

преди 2 години

Относно ваксините -- едната струва 2-3 долара и след нея има смъртни случаи, други са по 15-16 долара, няма съобщения за смъртни случаи. Новините се съобщават от западни медии и четем директно. Нашите медии си мълчат. Проверяваме какви ваксини ни предлага мутрата борисов и установяваме че са от първия вид. Е, какво ще ми обяснява този млада, хубава, зелена и глупава жена. Предлагам на българите да не се ваксинират докато не се сформира нормално правителство (без герб), а после ако искат.

584

Анонимен

преди 2 години

Щом я видя тази и се сещам за пачки. Не знам защо. Тя сигурно може да го изрази научно, екселски.

583

Анонимен

преди 2 години

"психологът и член на Обществения съвет по ваксинация"Не, това е една самопровъзгласила се за психоложка, ниско интелигентна женица, готова да обижда цял един народ за да си вземе хонорарчето от държавната службица до която се е докопала.

582

Анонимен

преди 2 години

От както се ваксинирах и ми пуснаха чипа в едното ухо чувам бил Гейтс в другото Сорос реди сатанински строфи, с като ми звънне 5g телефона започвам да играя рачиница. После било конспирация...

581

Анонимен

преди 2 години

Не въвеждайте нов вид фашизъм, не затваряйте хората, не ги следете и манипулирайте, не задължавайте хората да си вкарват в телата вещества, които не искат, не ги задължавайте да носят книжки и документи, както евреите са носили жълти звезди през нацизма, не ограничавайте правата на хората, това са реални факти , а не "конспирация"!

580

Highlander

преди 2 години

Българите са си добре, но ваксерите се изнервиха, защото ги прецакаха и за това е цялата агресия от тяхна страна. Става дума за пари. Съжаляваме ваксерите , но изборът си е техен. Не можем да им помогнем. Да са мислили.

579

Solar Power

преди 2 години

До Сашо от Варна: Сашка ще те лъжат защото българина си е ***. 650 години под османско и византйско робство ... после още под СССР и САЩ и ще продължава да е така защото сте прозти. Целия свят се ваксинира дори и в Китай и Македония само ти си над нещата. Мислиш ли ,че ти или българите са по умни от целия останал свят ? Аз не вярвам по скоро бих заложил на обратното :)

578

Хаахх

преди 2 години

Абсолютно вярно.Соца и невежеството не прощават.

577

Сашо от Варна

преди 2 години

Вярваме в конспирации, първо защото са очевидни, и второ защото е трудно българин да излъжеш! Нас българите непрекъснато са ни лъгали и експлоатирали, така че вече можеме да виждаме и през стените кой ни мисли злото и кой не!!!

576

ъъъ

преди 2 години

Пък други хора подсъзнателно се издигат над себеподобните, разобличавайки приписаните им собствени самозаблуди.

575

Анонимен

преди 2 години

Тая добре нахранена Калинка рецитира опорки

574

Анонимен

преди 2 години

До *** винаги е билПрав си ганец.

573

Анонимен

преди 2 години

Това се дължи на неграмотния народ, който се информира от фейсбук. Няма да отвори да прочетете една книга.

572

А?

преди 2 години

Значим, защото знаеш, че те лъжат? Как им хрумна?

571

Считам, че

преди 2 години

Все по-често се натъкваме не на конспиративни теории, а на конспиративни практики. Замислете се!

570

Аз не говоря с:

преди 2 години

Конспирационни теории, а с конспирационни факти. А ТИ СИ РЕШИЛ ДА ГОВОРИШ КАТО НОРМАЛЕН ЧОВЕК ?КАКВОТО И ДА ИМА ДА ПИТАШ ОТГОВОРА ЩЕ Е: ВЪРНИ ПАРИТЕ

569

Славчу е бог

преди 2 години

Стига ни лъгахти с тез корони морони айди пускайте баровете искаме да пиим до зори и да метаме гюбеци