71

Киро Рамбото

преди 2 години

Бабакян какво е направил?! Разнася ковчези няколко седмици и хоп, депутат.

70

Анонимен

преди 2 години

Този ***, знае че повече никъде няма да влезе и съска на сбогуване.

69

Анонимен

преди 2 години

Тоя арменец е много нагъл Не му ли е малко неудобно да определя българската политика

68

Анонимен

преди 2 години

На тоя му плаща Божков

67

Майора

преди 2 години

Абе Бабикянчо за какъв нов ред и проект говориш , след като т. н. партии на протеста защитават мутри и олигарси , а ти с твоите лъжи си станал за смях! Какво ново виждаш в двойката след като действат с подкрепата на Сорос и Прокопиев! Какво ново могат да дадат!

66

до 60

преди 2 години

MIT е доста по елитен от Харвард но означава ,че имаш реални академични знания и възможности да развиваш иновационни технологии, докато Харвард означава ,че баща ти не е случаен и приятелите ти също.На практика обаче МIT ти дава астрономическа заплата като специалист,но работиш за някой завършил Харвард , наследил голям бизнес и може да си позволи да те наеме.

65

Анонимен

преди 2 години

арменския ковчег продължава на хубава заплата и командировки до Париж а ние едвам да си платиме парното

64

пенсионер

преди 2 години

арманчо, бабикянчо , вие тримата овчари , мая общата и слаФчу ни вкарахте в блатото с благословията на фигуранта . и да , блатото трябва да се разчисти , като се почне от вас . вие сте по вредни и от импексова . вкарахте България в хаос и безвремие .

63

Анонимен

преди 2 години

Мега интелегентен човек

62

Анонимен

преди 2 години

Ам' разкарай се тогава бе, Шрек !

61

Анонимен

преди 2 години

Пекинез арменски,по какъв въпрос се наместваш в управлението на България ?! Нали уж нямаше амбиции към пост и партия? Нали уж представляваше " народа" по протестите-така НЕспонтанни,организирани и платени?! Колко пъти сменяхте имена,членове,подкрепи и неподкрепи?! Цялата ви фарстщина е така прозрачна,че и от Марс се виждат мераците ви и дилетантщината ви.Кой нормален човек с всичкия си,би се доверил на теб,Хаджигенов и Мая ? Жалки превратаджии,намърдали се нагло, из между кандидатите за грабеж

60

Анонимен

преди 2 години

Ако под бойци имате предвид себе си видяхме относно излъсканите обувки всеки държащ на хигиената си ги поддържа а ако ви е страх че ще ви изместят да има защо и не само Вас

59

ДА ВИ СВЕТНА:

преди 2 години

В ХАРВАРД , ОКСФОРД , СОРБОНАТА И ПР. ....НЕ ДАВАТ ПРОФЕСИИ И ЗАНАЯТ!!!!- УЧАТ ГИ , КАК ДА ЛЪЖАТ, МАЖАТ И ДА ВЪРТЯТ БИЗНЕС , НА ВАШ ГРЪБ , С ВАШИТЕ ПАРИ И ЮНАШКО ДОВЕРИЕ---ДОКАТО ИЗДАДЕТЕ БОГУ ДУХ....

58

Четете ли?

преди 2 години

Цените в Турция скачат драстично. Хората не могат да си позволят стоки от първа необходимост. Това става при диктатурите, тъй че да не кажете, че не сме ви предупредили за Радев и поредния руски проект.

57

Анонимен

преди 2 години

Аз отдавна съм казал бе, за да се оправиме требе да дойде некой от Бъркли!

56

ъъъ

преди 2 години

Каква е тая реторика, която Бабикян ползва?! Едва ли не - българите сме някакви бавни, а сега идват хардвардските месии, които са едва ли от напреднала извънземна цивилизация и трябва да им разчистим, че да минат с лъскавите си обувки. Дотам ли падна, да ги говориш такива глупости бе.. Не, че в Атлантик беше нещо по-различно, ама сега съвсем си се набълбукал!

55

Анонимен

преди 2 години

Ето затова никога България няма да се оправи. Най големите мафиоти , като Бабикян, Хаджигенов, Мая Манолова, Дончева и др. говорят, че ще борят мафията. По лошото е, че има хора , които им вярват. Сега новите спасители и международни мафиоти Петков и Василев дошли от Канада и САЩ да ни помагат по бързо да свършат парите и после кой от къде е . Това е истината, а другото е политиканстване.

54

Анонимен

преди 2 години

А Путин е завършил само ленинградския.

53

Жабикян

преди 2 години

Ква-ква.!.

52

Българин

преди 2 години

Мене масачузетския по ме кефи от харварт.