88

Един там

преди 2 години

Милиони хора напуснаха България заради управлението на България през последните 30 години! Никоя партия която е била в управлението досега не трябва да стъпва в парламента! Крадци долни! Само съд за крадците!

87

Ангелов

преди 2 години

Двама изпечени мошеници единия окрал датските си партньори другия излъга цялата страна за двоинито си гражданство щели да продължат промяната. Към какво промяна към нови лъжи и мошеничества мерси *** в Канада да правиш тази промяна и на втория месец ще си в затвора с номерата и лъжите които правите. Първо отговорете за спецов за Канада за Дания за покупката на партии пък тогава почнете с новите далавери

86

Ето ви промяната

преди 2 години

Киро ви е приготвил вдигане на данъците.Данък общ доход (ДОД) ще стане подоходен т.е. от 10% сега, би достигнал 45% при "промяната" ! Точно тези които гласуват за него ще бъд ат най ощетени (комп. програмистчета и надъхани банкерчета ) .

85

Анонимен

преди 2 години

Успех на умните млади и амбициозни деца на България! Подкрепям ви напълно!

84

Гроби Таласомо

преди 2 години

До АнонименИмам повече талант от Пламен Узунов и Копринков;))) и определено няма д агласувамз а хората на милиционерът Пламен Узунов, та не мисля, че ще вземат 121 депутата, още повече, че като напишат "Продължаваме Промяната" с виолетови букви още повече се издават от кои са;)))

83

Един там

преди 2 години

Аз Кирил Петков не го бях чувал допреди 6 месеца, момчето е интелигентно и трудолюбиво! Изнесе много кражби на предишната из*ет която управлява и за това е много крив. Дано успее на изборите! Със сигурност ще докара чужди инвеститори и нови работни места. По времето на мутрата никой не искаше да идва в България заради корупцията и беззаконието тук...а нормалните Българи решиха да напуснат...

82

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 86Този ако е "хубавец", не знам просто.....хихихихихи :))) На мен ми прилича на ром който е джебчия, не виждам некакви мъжки красиви черти в него, но хора всекакви.....хахахаха :))

81

Анонимен

преди 2 години

Петков, (за разлика от шкембестия, плешив, панелен потник) има добра визия, а това е решаващо при избори, защото хората гласуват емоционално, а не рационално. Така че със сигурност ще обере доста вот.

80

Анонимен

преди 2 години

"Когато напишеш нещо добро за Кирил Петков и *** на герп и БСП те атакуват.." ---- Когато писах против ГЕРБ, тези, дето сега възхваляват КП, ме плюеха. Фурнаджийски лопати и прикрити комсомолци - това сте всички психодесни откачалници

79

Абе

преди 2 години

Почтенният, месеци наред лъже за канадското гражданство и подписва документ с невярно съдържание, за което може да лежи 3 години в затвора.

78

Анонимен

преди 2 години

Вие ли сте почтените бе, соросояги безродни? Пред вас дори герберастите и *** започнаха да изглеждат почтени.

77

Анонимен

преди 2 години

Спокойно! Петков е убавец и жените ще гласуват предимно за него.

76

Анонимен

преди 2 години

До Гроби ТаласомоОпитваш се, но не става мен, требе талант :)) Има само 3 сигурни партии, мисля че не требва да ти казвам кои са.....хахахаха :)))

75

Анонимен

преди 2 години

Аре бе, кво толкова? Тук кой ли не експериментира. Тия са поне образовани... На който не му харесва - да влиза в политиката и да започва да "оправя" България.

74

уили

преди 2 години

коалиция на почтените :) това ше е шегата в топ 10 за тази година .

73

Един там

преди 2 години

Аз не мога да разбера как е възможно, повечето които пишат тук да имат интелектуално ниво на овчар.. Що за *** сте вие тук? Платени и без капка морал и чест...

72

Майора

преди 2 години

Каква коалиция на почтените след като дълго време не си признаваш за двойното гражданство и назначи свои хора на възлови места в държавата? Благодаря , повече не вярвам на такива като теб!

71

Анонимен

преди 2 години

Петкоо яла си зимай сино и айде за Канада

70

Един там

преди 2 години

Когато напишеш нещо добро за Кирил Петков и *** на герп и БСП те атакуват..

69

Анонимен

преди 2 години

Асанчо, що ти играят очите като на панаирджиски измамник бе! Гледай Кирето и се учи от него- усмихва се и гледа право напред.Така се вдъхва доверие и по лесно се краде! Знам, че са те били през пръсти, ама ти бъди по-бърз , краднеш и бегаш в чужбината! Като другите тарикати.