Петков убеден: Ще има над 121 депутати от коалиция на почтените

Формацията подкрепя Радев за президент
Обновена: 19 сеп 2021 12:11 | 19 сеп 2021 12:10, Александър Попов
158
Петков убеден: Ще има над 121 депутати от коалиция на почтените
Снимка: БГНЕС

В следващия парламент ще има над 121 депутати от коалиция на почтените, заяви Кирил Петков, който заедно с Асен Василев представят днес новия политически проект "Продължаваме промяната", предаде репортер на БГНЕС.

На никого от листите няма да крадем, няма да има задкулисни уговорки, увериха двамата бивши министри от служебното правителство и подчертаха, че мандатоносител им е нужен единствено, защото няма време за регистрация на партията до изборите. Те бяха категорични, че ще самофинансират изцяло своя собствен проект.

Това не е президентска партия. Ние много го харесваме Румен Радев, защото той преди 3 месеца ни даде пълна свобода на действие, заяви Петков, а на въпроса ще издигат ли собствен кандидат-президент, Василев отговори: Кандидатът ни за президент е Румен Радев.

Истината е, че следващото правителство на България най-вероятно ще е коалиционно. Разговаряме със 7-8 партии, с които да влезем в коалиция, каза още Асен Василев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


158
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
128
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На този Радеф е писал сценария,вярва си повече отколкото трябва
127
0
 
1
 
! Отговори
ББ преди 2 години
До hahahизброените от вас са благодарение управленията на дс и обслужващи чужди интереси...от 30 г. ни закриват училища,държат хората бедни,без достъп до медицинско,купуват гласове за по 20-50 лева...назначават помачета за полицай с връзки деца на доносници на дс...нечовешко ,дпс са трояският кон в българия...прецакаха сдс...бсп...патриотите прецакаха...атака,вмро и симеонов...купиха ги,те ги създадоха,даваха им гласове...следите остават..има доказателства..САЩ просперират..Бог да пази САЩ!
126
1
 
2
 
! Отговори
hahah преди 2 години
За съжаление българина може да напусне Ориента, но Ориента никога няма да излезе от него. Искам да кажа, че този манталитет трябва да бъде изкоренени иначе нищо няма да се получи, ако ще и извънземните да дойдат..Освен всичко това липсва това усещане за справедливост в тази държава и не виждам как ще се промени това...
125
1
 
2
 
! Отговори
hahah преди 2 години
Жалки мерзавци сте всички вие, жалкото е че българите са достатъчно глупави и наивни да вярват на типове като тези...И каква промяна ще ни донесете точно че не разбрах? Хората имат реални проблеми...войната по пътищата, лоши пътища, некачествени ремонти, раздута и неефективна администрация , корупция на всяко ниво, нереофмирана здравна система, нереформирана съдебна система и т.н.
124
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До: номер 133 Блазе ти! Имаш си и пари, да се чудиш в коя банка да ги държиш! Дай Боже всекиму такива проблеми! А аз имам само кредити, и банката ми диша във врата...
123
1
 
1
 
! Отговори
12 години стигат! преди 2 години
Ами то не може вечно да се краде...
122
1
 
4
 
! Отговори
Ха,ха,ха,ха.... преди 2 години
Аз вече си изтеглих парите и ги вложих в чужда банка!ПРОМЯНАТА ДГД!....
121
0
 
6
 
! Отговори
СМЕХ.... преди 2 години
ПРАВ СИ ПИЧ.....Т.Н." ПРОМЯНА"....ВЪРВИ КЪМВЪТРЕШЕН ТУПАНИК И ИСТИНСКИ КОФЧЕЗИ....ХАХАХААА ...
120
1
 
6
 
! Отговори
баба мара преди 2 години
в българия няма партии а само корпорации кои са тези почтените дето купуватекогласнот ли не ви вярвам и няма да гласувам
119
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ей, зализано объркал си надписа! Трябваше да пише "Продължаваме подмяната"!
118
3
 
11
 
! Отговори
Тъй, тъй... преди 2 години
Каква почтеност, какви 5 лева у Киро лъжеца и Асен крадеца!
117
1
 
9
 
! Отговори
СЛЕД РАДЕВ И СИЕ... преди 2 години
ТРЕВА НЕ НИКНЕ.... БИЗНЕС НЯМА..... (до 129)
116
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Откакто мутрите не са на власт, поне няма да отнемат чужд бизнес, както правеха от 2009 година досега.
115
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ВСЕКИ, който познава Петков в реалния живот, знае, че е ПЪЛЕН МОШЕНИК. Тоя ли ще говори за почтеност. Това е нагло дори и за комунистите, които по принцип са свикнали да наглеят.
114
5
 
25
 
! Отговори
БРУТАЛНИ КРАДЦИ..!! преди 2 години
РУМЕН РАДЕВ И НЕГОВИТЕ МИНИСТРИ КИРО ПЕТКОВ И АСАН ВАСИЛЕВ.......".ПРОМЯНАТА" ВЪРВИ НА БОЙ....... НИКОЙ НЕ УВАЖАВА КРАДЦИТЕ.....
113
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До КонституцияПо-добре се въздържай от писане, защото не ти се отдава.
112
6
 
1
 
! Отговори
конституция преди 2 години
Първо трябва да направи партия и срока за предстоящите избори е истекъл.
111
2
 
24
 
! Отговори
Патриот преди 2 години
Почтени политици...Де ги бе брат? Ти ли си почтен? Стига майтапи.. Трябват ни кадърни управляващи, ама ти не си от тях.Стамболов е бил последният такъв. Та затова сме на този хал. Толкоз.
110
22
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо трябва да злобеете толкова, за мен това са хора на които се плаща да плюят. Герб получиха 12 години и сумата далавери направиха. Сега искам някой друг да дойде, ще ми се да знам, че ще са 100% читави, но в политиката няма как да си спокоен, но се надявам. Кирил Петков го знам от 5-6 години и винаги ми е правил много добро впечатление, има потенциал и от това ги е страх много хора.
109
22
 
9
 
! Отговори
Смешник преди 2 години
Двойно тройно петторно граждатво ала балаОтказа се човека много малко биха го направили по скоро от бг гражданството ще се откажат.И на всички децата са им по чужбина а тяхнитв богати политици казват колко в добре в бг. Човека канадка доларал в пробитата софия и децата му растът тука тъйче ревете колкото щете.