65

Анонимен

преди 2 години

Не си вдигайте телефона- Бойко търси кандидат за президент)))

64

Вожда на лАпачите

преди 2 години

До spanak Явно си от милениум поколението и не знаеш- комунизъм в БГ никога не е имало!Имаше социалузъм с тоталитарно оправление.Тоталитаризъм имаше и в последните 12 години, до тази пролет- един човек вземаше решения и цялата държава изпълняваше.И ще се борим, това да не се повтори!

63

Най-добре

преди 2 години

Най-добре въобще да не го обявяват )))

62

spanak

преди 2 години

хора бдете.проектът петков и василев е на румен радев /а те са деца на комунисти/и чрез тях и с подкрепата на руските друзя иска да върне ком..у.ни..зма в бг.толкова ли сте заслепени,че не виждате как чрез тях радев вдигна цените на всичко и обрече хората на глад,а какво ще стане после не ми се мисли!!!!

61

Анонимен

преди 2 години

Как да гласуват хората за някой, който се явява в последния момент!!! Това е несериозно!!!

60

Анонимен

преди 2 години

Че да не е голям мушеник, че в последния момент??? Да не би да е с много кирливи ризи??? Кво има толкова да прикрива, че се крие из храстите???

59

До пияница мистик

преди 2 години

Те и предишния път си криха кандидата до последно, щото им пречеше световното положение и ретроградния Меркурий. И накрая един кандидат извадиха - ум да ти зайде. Толкова як, че народа вкупом излезе и гласува против него. Та и сега ще е така като гледам - пейката послушковци свърши, няма откъде да намерите какъвто и да е човек.

58

Анонимен

преди 2 години

Ще подкрепя всеки, стига да не е фигуранта.

57

Свиня

преди 2 години

Лъжци ..имаха готов кандидат чакаха само датата...е датата е ясна *** щели да го кажат накрая щото щели да го обиждат и да му сринат крехката псисхика на златен мамин кандидат..а истината е че нищо нямат и за кндидат президент имат един голям ММУРР

56

Некадърноста на ГЕРБ

преди 2 години

Е безгранична и да го крият и да го съобщят в последния момент все тая, той ще бъде поредния некадърник от ГЕРБ. Активизацията на платените Герберски *** в последния месец е показателна какъв страх ги гони в редиците на ОПГ ГЕРБ. Трябва да сме много глупави да искаме да върнем на власт онова едноклетъчно от Банкя което ни заби твърдо на всички последни места. Проектът Петков Василев бил ляв то защото бандата ГЕРБ не беше такава 75% бивши комунисти и агенти на ДС.

55

пияница мистик

преди 2 години

Това го написах още преди месец, че ГЕРБ не трябва да си показват кандидата до последно. 12 години бяха нужни на Боко, за да прозре, че комунистическата пропаганда веднага ще го залее с компромати, измислици и лъжи, пък после върви се оправдавай, че нямаш сестра мyрвa. Славуцата затова и спечели. Защото не проведе никаква предизборна кампания и мълча до последно като пукал. Хем пари спести, хем спечели. Научиха се ГЕРБ, ама късно. Да ме бяха взели за един PR щях да им го кажа без пари

54

Бонго Бонго

преди 2 години

Победителят ще е Герб и СДС.

53

Анонимен

преди 2 години

Т'ъпаците си харесват Чорапа и гледайки, колко такива индивиди гласуваха срещу ГЕРБ на парламентарните избори е почти ясно, че Гешев няма да може да го сложи на подсъдимата скамейка...

52

Анонимен

преди 2 години

Брей, брей....Боко иска да сме в трепетно очакване до последния момент и изведнъж да направи фурор, като извади от ръкава някой смайващ, неустоим кандидат-

51

Гроби Таласомо

преди 2 години

Ясно става, че с този финт, Бойко подкрепя Радев;))) Кандидат в последният момент е все едно да не издигнеш кандидат. Но, то и Радев подкрепи Бойко за "Борисов 3";)))

50

Бай Баяни

преди 2 години

Позитанските *** са нацвъкали като гларуси форума. Предложеният от Нинова по препоръка на руския резидент Решетников преди пет години ЛЬОТЧИК нямал алтернатива. Магаре да предложат от ГЕРБ ще го предпочетем пред разделителя на нацията ни. Да вдигне юмруче за сбогом на президенството другарят Радев.

49

Случаен минувач

преди 2 години

Добре де, защо толкова старателно го криете? България е малка държава, всичко бързо се разбира.

48

Криеница с Бибитко

преди 2 години

Бойко да поеме отговорност и да се яви като кандидат .Да не се крие пак зад жените в партията си.

47

Пламен

преди 2 години

Вероятно ще бъде Фидосова.Банкянския толуп си пада по такива профили.

46

Анонимен

преди 2 години

Само Бойко може..