24

Щерю

преди 2 години

- Въх! Заминаха копачките на таваня на лятното кино...

23

Анонимен

преди 2 години

Китай ще въдвори справедливост , балоните там не вярвят,дали имотни,дали криптокрипто има бъдеще но то е доста далеч. САЩ прищпориха нещата от глупост и загубиха господството си.

22

до 4

преди 2 години

До Анонимен: ,,Биткойнът си е класическа пирамида'' То щото банката, която за всеки притежаван 1 лв дава 10 заема по 1лв., не е.

21

до 2

преди 2 години

До до Бай ГаньоТи какво търсиш, справедливост в паричната (сатанинска система) Кажи ми, тези дето са си присвоил правото да печатат пари и да си ги раздават, какъв труд са положили.

20

Evergrande

преди 2 години

Bye bye Беше ми приятно

19

Анонимен

преди 2 години

Ние българите ще изчезнем като нация много преди това. Няма да сме живи да видим краха на китайците.

18

Анонимен

преди 2 години

Световният голтак Китай какво мисли изобщо не ме интересува. Отдавна парите с криптовалути си ги направихме, пазаруваме си с тях имоти и коли и си живеем живота, а Бай *** отпива от ракийката и се залъгва как не са реални.

17

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 10 - питай китаец дали ползва китайски стоки и ако случайно ползва, какво му е мнението за тях. Китайски разработки се ползват основно и само в Китай. С гафовете на Хуауей, и техните продукти ще спрат да се търсят навън. След тях са и Шаоми. Не се ли замисляш защо са толкова евтини?! Всичко се засили много след простотиите на китайците с производството на сървъри за Супермикро. Хиляди сървъри на Амазон, Епъл, Гугъл и т.н. бяха сменени, заради разни "екстри" по дънните платки.

16

Анонимен

преди 2 години

"Китайската икономика вече започна да се спъва от липсата им."Китай вече има собствени разработки и марки. Поне 10 европейски марки електрически инструменти се измислят, конструират и произвеждат в Китай. Само ги брандират с европейски марки и ги товарят на контейнерите.

15

Анонимен

преди 2 години

Китайците ги е страх да не им гръмне икономиката, а май натам отиват нещата. Затова и блокират всички изходящи парични потоци. Евъргранде може и да дефолтнат , а това чудовище има повече дългове от Лемън брадърс

14

Георг

преди 2 години

При Радев е така

13

Анонимен

преди 2 години

Китай ще яде дръвцето с или без криптовалути.

12

Шиткоинист

преди 2 години

В лошия Китай се бачка щото иначе умираш от глад, а на Запад само реват за помощи и помпат пирамидата цъкайки шиткоини. След 2-3 години ще се разбере кой модел може да продължи по-дълго!

11

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 10 - остаряла ти е информацията, почти всички чуждестранни производители се изнесоха към Тайван, Виетнам, Индия, Сингапур и т.н. Китайската икономика вече започна да се спъва от липсата им.

10

Анонимен

преди 2 години

Гледайте как Китай ще просперират а САЩ и ЕС ще се разпаднат от собствената си алчност и глупост. Подиграваха им се на китайците, че работят евтино, ама сега не могат без тях, защото вече всичката битова и половината индустриална техника на света, те я произвеждат.

9

Анонимен

преди 2 години

Хахаха, тези новини ги слушаме вече 6 години.

8

ПроСоТо

преди 2 години

нема "транЗакции"!..Има "транСакции",което е съкратено от "транСферни акции"..

7

Сезонна вирусология

преди 2 години

До коментар 4._ анонимен - - а бихте ли дефинирали ""реална стойност"" . . . .или поне нещо близко до понятието??!!!?? Каква е тя за ""Джокондата"" примерно. . . . .. . . . . .

6

Мечо Кух

преди 2 години

Хаха, държавата, която продава електроника, натъпката с бекдори и бълва вируси и ботове на поразия, тръгнала да банва поредната неудобна за комунистическата партия технология. Пълен смях!!! Те са баннали целия свят, а на хората там вече е започнало да им писва, щом започват да протестират срещу напускането на международните компании, които им дават работа и заплати. И тия са тръгнали по пътя на изолацията като Великобритания, но тук ще е още по-мащабно и болезнено.

5

Лайбниц

преди 2 години

Ама те Китай ги банват тия криптовалути вече 100 пъти. Май финансовите медии се опитват пак да плашат по сигнал. Други баннати неща в Китай са: Google, Gmail, Twitter, Facebook, Reddit, Wikipedia, Spotify, Soundcloud, Whatsapp, Telegram, Skype, Dropbox, Quora и още сума ти сайтове - новинарски, информационни, социални медии, форуми и месинджъри. Общо взето, китайците живеят в един изолиран балон, в който информацията се контролира от Партията. Но този балон вече е спукан и започва да издиша.