11

Браво

преди 2 години

Не ги показвайте повече,хортата се отвратиха.

10

ЯСНО Е

преди 2 години

Свършили са парите и ще се връщат да иска пари и имоти. Любовта не може без пари.

9

L.

преди 2 години

Айде питайте ме дали ме интересува!

8

Киро Рамбото

преди 2 години

Чак аз се притесних като го прочетох това.

7

кескьосе

преди 2 години

То си е за притеснение.

6

Анонимен

преди 2 години

така е като част от прислугата се омеша с кралското семейсто..за страх е разбира се..скандал и обществено достояние на лични факти.

5

Анонимен

преди 2 години

Е тъй де,те са консуматори ползвайки кралското потекло на Женчо с търговска цел.Искат да печелят на гърба на Кралицата и останалите,но не в добрия смисъл,а чрез интриги и лигавщини.Още не са разбрали ,че техните постановки вече се изтъркаха,но договорите за милиони ги задължават да бъдат непочтени.Ако мулатката беше по естествена,уважителна и си знаеше мястото,щеше да е по нормално.То голям рев ,че детето й не е принц да се надува,язък,че се е омъжила за принц.

4

Анонимен

преди 2 години

искаме войната на розите, рилоудед. ако може и ротшилдови и рокафелерови и другата изммет да забъркате безценни ще сте. хари брадъре давай, като в смело сърце, покажи на онзи сбръчкан караконджул къде зимуват раците като и изтръгнеш сърцето и забиеш зъби в него. после и се изтропай на невярващата физиономия и накарай брат си и неговата вещица да изчистят след което ги обеси от кулата с мостя. ние тука ще се погрижим за нашата царска особа.

3

ПроСоТо

преди 2 години

ааааа!...Не само кралското семейство,и ЯЗЕ са притиснявам от завръщането на Мегън и Гари..

2

Анонимен

преди 2 години

Да сме поданници на кралицата, че да се вълнуваме от проблемите на кралското семейство ама не сме и ни е през оная работа за Харито и Дъртата ко щели да поравят.

1

Анонимен

преди 2 години

Те си избраха да свободни цивилни граждани - нямат работа в двореца при кралското семейство!