35

Случаен минувач

преди 2 години

Инициативният комитет, който издигна Радев за президент, са ченге до ченгето!

34

Анонимен

преди 2 години

ДБ са м р ъ с ни предатели!

33

ПроСоТо

преди 2 години

ай!...Що стана бре?..До преди малко дамата беше "КАсимова",щерка на ЕВРЕИНА Хиндо Касимов,ся па стана "КИсимова"..?!?!....Ся па са оказа,че е внучка на великия Константин Кисимов?!...Що стая бре?!..Некой е позвънил ..?!

32

Анонимен

преди 2 години

Единствената алтернатива е Луна Пиена.

31

Анонимен

преди 2 години

То се вижда, че ще има балотаж между Радев и Герджиков. Въпросът е тези които ще гласуват за други кандидати като Лозан Панов за кого ще гласуват на балотажа. При явка под 50% на втория тур Герджиков ще спечели поне с 55% особено като се има предвид че за него ще гласуват и от ДПС.

30

Анонимен

преди 2 години

В правителство на Герб, после подкрепа на Фандъкова, а сега срещу Радев-три "грешки" са вече системна подкрепа за Борисов ...

29

Анонимен

преди 2 години

Избран за председател на ВКС от лобито на ДПС и Царацаров, след като кандидатурата му е подадена от средите на ГЕРБ.

28

Анонимен

преди 2 години

След фамозното салтомортале на Христо Иванов в посока на Гербаджийската президентска победа и сегашното издигане на неизбираем кандидат на ДБ, само и само да не се подкрепи естественият подръжник на протестите Президент Радев е ясно, че ДБ се превръща в инструмент за девалвация на самата Промяна.Излиза така, че сигналите за предателство към протестите и техните цели от преди една година, са били верни!Цялата интрига и въртележки са били само с цел ГЕРБ да се върне на бял кон.Честита коалиция

27

АнонимеН

преди 2 години

Е ТОЧНО ЗА ТИЯ НИКОГА НЯМА ДА ГЛАСУВАМ! ПРИЕЛИ СА СИ С ТЪЛКОВАТЕЛНО РЕШЕНИЕ КЪДЕТО СА СЕ ПОДПИСАЛИ БАЯ ОТ ТЯХ ДА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ЗАЩИТАВАЩ САМ НА 3-ТА ИНСТАНЦИЯ А САМО С АДВОКАТ НА КОЙТО ДА ПЛАТИШ! ПРАВИ СЕ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО СРЕЩУ ГРАЖДАНИТЕ И В ТЯХНА УГОДА ДА ИМАТ ПО МАЛКО РАБОТА И ХОРАТА ДА НЯМАТ ПАРИ И СИЛИ ДА СЕ ЗАЩИТАВАТ! И КОЛКО ПРЕСТЪПНИ ТЪЛКУВАТЕЛНИ РЕШЕНИЯ СА ПРИЕЛИ ПО ИМОТНИ ВЪПРОСИ НЕ Е ИСТИНА! НАЧЕЛО С ЕЙ ОНЯ ПРЕСТЪПНИК ОТ СНИМКАТА! ЯСНО Е ЗАЩО ГО ПОДКРЕПЯ КОСТОВ!

26

Анонимен

преди 2 години

Лозав Панов е същия като Радев. Ако стане президент и той ще признава само тази част от обществото, която се подреди зад него като лична армия. В този смисъл да се отиде от трън на глог няма никакъв напредък. Не вярвам, че те двамата ще са кандидатите на балотажа, но ако това се случи, нека да си решават въпроса помежду си, в рамките на личните си електорати, няма как да гласувам нито за единия, нито за другия.

25

ПроСоТо

преди 2 години

До уточнение..Беше излишно..Защото попитах не кой е баща й,а какво гражданство има..Защото ПО ПРАВИЛО жената приема гражданството на съпруга си..И ПРОСТО ПОПИТАХ,НЕ се заяждам.

24

Мдаа

преди 2 години

Лозан Панов е достойният съперник на Радев !Всеки един от тях би могъл да бъде следващия президент , изборите ще покажат !

23

ПроСоТо

преди 2 години

обаче тия от "ДБ" изглежда са най-шавливите..."служителки в Бардака на Мадам"..Станахме за резил и пред аборигените в Австралия..

22

уточнение

преди 2 години

До ПроСоТоМоасе е фамилията на мъжа на Мария Касимова,дъщеря на големия български артист Хиндо Касимов.

21

Калин

преди 2 години

Да се гласува за дружинката на Сорос би било национално предателство!

20

Анонимен

преди 2 години

Примерно на Лозанчо му прилошее и властта минава в ръцете на Моасе... След Резидента Радев дето е агент на ФСБ (ЧК=КГБ=ФСБ), сега тази на кой е агент?

19

ПроСоТо

преди 2 години

"Моасе"?...Какво гражданство има тая..дама?..

18

Анонимен

преди 2 години

Въй , въй , въй. Бог да ни е на помощ.

17

Асан

преди 2 години

Моасе не е българин еврейски агент :)))

16

Ганьо

преди 2 години

Аз, каква изненада.