6

някой

преди 2 години

От обясненията цитирани тук не ми стана много ясно как ще подобрят първоначалните показатели на сперматозоидите. Нещо повече - как това ще допринесе за решаване на репродуктивните проблеми на българите, след като за тази цел си има разработени ин витро и ICSI технологии?Замразените яйцеклетки са в много по-добро състояние от сперматозоидите и замразяване на сперматозоиди се прави в редки случаи, когато донорът не може да присъства лично.Наистина - трябва да се знае за какво се дават пари.

5

Анонимен

преди 2 години

Това да не е реклама за търсене на доброволци, които да дават семенен материал?

4

:)

преди 2 години

те там в БАН винаги са на крачка и на косъм от световно извънземни открития, които щели да променят космуса, но все нещо или някой хоп им пречи иначе на думи са много добри и на преразкази в документации и темподомни приказки! Дърпат едни пари за НИЩО и си живуркат. Рахаатутници!

3

Ха-ха

преди 2 години

За да се оправи демографията няма нужда от БАН,а от ОРБАН!Парите трябва да се вземат от цве*тн*ите и да се дадат на белите!Срещу резултати,естествено!Тогава ще заскърцат креватите.А не да гледат кучета вместо внучета!

2

Фин

преди 2 години

Това е целта на студения Ариман, вечен биологчен живот и размножение като при животните. Няма Бог, няма дух, няма душа, няма етер(живот). Предстоящата му инкарнация наближава, потърсете информация за Ариман който ще се инкарнира скоро.

1

Анонимен

преди 2 години

в БАН какво знаят за козичките и пчеличките? Там всички са девствени, щото са очилати и задръстени.