31

Словянин

преди 2 години

Основният противник на проамериканските Радев=Герджиков=Панов е Костадин Костадинов. Никой друг.

30

Нагъзян Изотзадзе

преди 2 години

Котнело, ти го направи президент, ти го ожени за Деситу, ти му осигуряваше протестиращи, а Той ти го нафървори един многоръбест харвардско-канадски!

29

Анонимен

преди 2 години

Аз Ви писах преди година,че България към края на годината ще пред фалит заради инфлацията.Факт е ,че всеки обяснява различни неща,но Истината е ,че много пари са откраднати,факт е че повечето партии са управлявани от руски и наши олигарски,факт е че нашите политици правят анти-европейска и анти-американска политика.Сега берем плодовете.Скоро над 30% от хората няма да имат пари за основни продукти.Имаме шанс и не трябва да го изпускаме на изборите.Не гласувайте за ГЕРБ,БСП,Патриотите,ДПС и ИТН!!!

28

Анонимен

преди 2 години

Партията не се предава. Имат дълга памет партийните другари, разни там сегашни президенти и други еднодневки да внимават. Партията е вечна.

27

БоциФал

преди 2 години

Тая кобила работи против Радев. Наша кобила.

26

Hah

преди 2 години

Да си коментира нейната оставка, а не единствения достоен кандидат.

25

Анонимен

преди 2 години

абее що само глупостии, дайте истински нюз - напр. за пандора?

24

Бай Радан Хуй

преди 2 години

Нинова се опитва да сложи прът в колелетата на Радев ли?

23

Българин

преди 2 години

Едно не може да му се отрече на комунистите, замирише ли им на власт, бързо се консолидират! Ако не бяха толкова некадърни, алчни и крадливи ,сигурно нямаше повече от 10 години все ГЕРБ да управляват. А за тъй нареченото "дясно",ще им набутат троянски коне като Ристьо Трътката и прокурорчето Танас! Те ще издигат лозунга .."Ние сме десни, долу ГЕРБ"! Ако трябва и Чалгата, и Кирчо и Кокорчо ще назначим за... "десни"!

22

А на бас

преди 2 години

Ако Радев загуби, грешка след като Радев загуби на тези избори, кака ви Курнелка ще е усмихната да ушите!! Много и се иска да го сектирдоса, защото много вода им подлива, ама слепите симпатизанти ще я линчуват! Но съм сигурен, че *** ще му бие подсечки по изборите

21

антибсп

преди 2 години

Победата пак се отлага другари! Предишната си беше чиста случайност.

20

shilo

преди 2 години

NE ot KGB a ot FBR.....

19

Ай Сиктир

преди 2 години

А като говорим за чехльовци и военачалници нека си припомним, че всеки войник носи маршалския жезъл във войнишката си раница. На теб оставям да се досетиш чии са тези думи. Едва ли го знаеш сега. Сигурно не си бил войник и не си и чел кой знае колко. Но нищо. Чича ти Гугл ще те ограмоти, нали така?

18

Ай Сиктир

преди 2 години

До до айсиктир: не съм чул друг президент да е докарвал Държавата до такова състояние, още по-малко да е бил издиган с такава енергичност за втори мандат, след като се е справил под очакванията. И стига вече с тоя бочко. Първо това е човек, водил няколко правителства на Републиката, за което заслужава уважение. Второ не е оставил тая разсипия, която виждаме в резултат на служебното недоразумение. Или и тука нещо пропускам?

17

1280

преди 2 години

Единия харвардски хахавел бил готов веднага да стане премиер, разпределя постовете вече, тая на всяка цена щяла да прави правителство, абе лекувайте се бе хора.Радев си отива най-сетне за радост на нормалните хора

16

НЕ СЕ БЕЗПОКОЯ

преди 2 години

Не се притеснявам, когото и да изберат няма да е последен, защото догодина при Новия световен ред на Байдън, ще има нови президентски и парламентарни избори...

15

Майора

преди 2 години

Жалко ако за втори мадат се избере разединителя нанацията Радев, избран от КГБ и ген. Решетников , противник на ваксините , довел до политическа и икономическа криза страната , избрал кабинет подкрепен от олигарсите и водещ политика на омраза и оплюване на противниците си , нямащ влияние извън страната!

14

Анонимен

преди 2 години

Нема да има проблем Радев, иска й се на Нинчето да го съборят, ама ще им бъде непосилно на професорчетата :))) Зависими станаха от него БКП, нормално е да са притеснени :)

13

До Ай Сиктир

преди 2 години

"Трябва да притежаваш някакво крайно извратено чувство за достойнство, за за подкрепиш човек, благодарение на когото държавата е строшена и цари хаос, инфлация, пандемия..."За бочко ли говориш, щото той е министър-председател 12 години, а президента е символична длъжност освен по време на война, което ме кара да се чудя какъв слaбoyмeн си мисли че двама чехльовци като Герджиков и Панов стават за върховен военноначалник. Сигурно същите които избраха Роско хлипащия.

12

Анонимен

преди 2 години

Мъжът й на тази работи в Лукойл при Златев.