Победата на Радев сега щяла да е по-трудна, Герджиков и Панов не били за подценяване

Задължително трябва да направим правителство, заяви лидерът на БСП Нинова
Обновена: 6 окт 2021 09:03 | 6 окт 2021 09:01, Елка Василева
123
Победата на Радев сега щяла да е по-трудна, Герджиков и Панов не били за подценяване
Снимка: архив, БГНЕС

Благодарение на нас Румен Радев стана президент, ние сме свързани, победата на Радев сега ще е по-трудна, и проф. Герджиков, и Лозан Панов не са за подценяване. Първият път до голяма степен Радев беше безалтернативен. Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова пред БНТ.

"Задължително трябва да направим правителство. Президентските избори изместват парламентарните, но съществените въпроси се решават в парламента, важни са програмите на партиите. Странен е фактът, че "Продължаваме промяната" сключват предизборно споразумение, без да са показали програма, само разбрахме, че дадоха постове", допълни Корнелия Нинова.

Още по темата

По думите ѝ няма нова интрига по оста президентство - Позитано, тъй като според Нинова "едва ли президентът знае какво прави всеки областен управител в страната". Ще решим въпроса със сградата по съдебен ред, поясни лидерът на БСП.

Тя коментира досиетата "Пандора" така: "Няма да повлияе значително на предизборната кампания, трябва да се направи разследване, да се вземат по-сериозни мерки, проблемът е хроничен. Истинското решение е закриването на офшорните зони".

По думите ѝ темата за съдебната реформа стои на дневен ред.

"Ако парламентът се сформира, втората половина на ноември ще имаме късо време за бюджета, настояваме да се започнат разговори за бюджета за 2022 година. Необходимо е намаляване на ДДС на енергоносителите, трябва да се намалят данъците. Раздават се постове, това не е работещо. Ние подкрепяме Радев, но няма да спестим критика към служебния кабинет. Нито едно правителство - нито служебно, нито редовно, не е "свещена крава", добави Корнелия Нинова.

Тя отбеляза, че водачите на листи на предстоящите избори са обсъдени с местните структури. По думите на Корнелия Нинова предстои разширяване с още 3 партии на голямата лява коалиция.

"Когато стане факт, ще го съобщя", каза още лидерът на БСП.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


123
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
91
0
 
1
 
! Отговори
АС преди 2 години
ДАВАЙ нинова , СЛЕД КАТО СВАЛИ СДС , ПОТОПИ бсп, СЕГА Е РЕД НА преЦедента ! " Г И Н Е С" ТЕ ЗОВЕ !
90
0
 
1
 
! Отговори
иво преди 2 години
радеф Е ПРЕТЕНДЕНТ N-3 В РАЗИГРАВАНЕТО НА ТОМБУЛАТА ЗА ПРЕЗИДЕНТ ! /поради липса на други/
89
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Несправянето с ковид кризата и присъственото в училищата, там да търси проблема. Сори.
88
1
 
7
 
! Отговори
Абе Нинова... преди 2 години
Не се ли усещаш , как Радев ти превзема партията с неговата ПППП, защото вече цели групи от БСП в Шумен ,Плевен и Разград, минават в новата формация...!??? Ти като "Възраждане " ли искаш да станеш-- "малка бутикова Партия" за собствено финансиране от Държавата по примера на на Слави...и Копейкин...??!
87
5
 
7
 
! Отговори
голямото шубе преди 2 години
Панов ще дръпне гласове от Герджиков,не от Радев!Самият Панов знае,че няма да го изберат!Вижте му вицето с истанбулската конвенция и гей-браковете!НЕЩО МУ Е ОБЕЩАНО,И ТО ГОЛЯМО!
86
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
бсп в затвора
85
5
 
12
 
! Отговори
Далаверист преди 2 години
Нинова и БСП не са проблем за Чорапа. Чорапът е проблем на самия себе си. Човек с малко акъл, овенно училище, без грам политически опит,...
84
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Как само му сваля рейтинга, че и не се усеща, еггасси !
83
6
 
11
 
! Отговори
Зозо преди 2 години
Хахахахааа, победата на Радев е мокър сън на комуниста :)))))))))))))))))))))))))))))))))
82
4
 
15
 
! Отговори
Жалко за народа преди 2 години
По-точно този път победата на фигуранта ще е невъзможна, другарко Нинова.
81
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Победата на Радев вече е невъзможна! Явиха се качествени кандидати. Служебното правителство се издъни, колкото и платените медии да му надуват процентите одобрение. Поскъпване на храни, ток, парно, вода, абсолютно несправяне с пандемията, турския кораб и...Да не забравяме двойното гражданство на Петков и незавършените дела на Василев, продадената фирма със задължения на Спецов,...
80
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"...победата на Радев сега ще е по-трудна..."===Нинова някак си априори приема, че победата на Радев е гарантирана. Нинова, ами ако загуби?
79
10
 
0
 
! Отговори
До Хунта вън! преди 2 години
спокойно да не прегрееш. Не си заслужава за трохите дето ти хвърлят ГЕРБ, да пиеш хапчета после.
78
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гласувате за БСП и не гласувате за радев! Казаха ви го вече! Изпълнявайте!
77
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Радеф беше избран с гласовете на БСП и ДПС. Сега разрушава партията майка. Щот обича само милионерите, ченгетата и всякакви олигарси -Путин, ***-и-Кокорчо (ПП-КК), Славичу, Божжков, Ръшков-дамаджаната и пр. Гласувайте си пак за него. Ама май няма да го огрее
76
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нинова, първо - вие сте строили тази сграда, второ - по закон, след това дългогодишно ползване , може да си придобиете сградата на пълно законно, защо не сте си направили документите до сега и допускате да ви извъртят такъв евтин номер? Вземете си сградата!
75
7
 
19
 
! Отговори
Хунта вън! преди 2 години
Моделът на служебната хунта се оказа невнятен. Пътят на България минава задължително през загубата на фигуранта на президентските избори. Дори социалисти призовават да не се гласува за румен радеф. Време е за промяна в президентството!
74
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На вдигнат юмрук- среден пръст! Успех на проф. Герджиков!
73
6
 
21
 
! Отговори
Мут Лабен преди 2 години
Не само трудна. Ние ще направим победата на фигуранта невъзможна. ще гласуваме за професора, за да се успокои ситуацията и да се състави стабилно правителство излъчено от парламента. нагледахме се на безобразията на служебната хунта. Време е за промяна!
72
8
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Г-жо Нинова, РР няма как да спечели при наличието на Герджиков в надпреварата. РР може само да сее жлъч, злоба, омраза и ненавист!