122

иван

преди 2 години

и все пак , този не бил човек *** герб. вицето му не била човек на герб. Кой тогава е човека на герб? нещо всички се срамуват, май....

121

До 131

преди 2 години

На кой му пука за кораба,бе?Застрахователите ще поемат всички наши разходи,независимо дали кораба ще бъде изваден или не.Капитана и помощника му ще си понесат своята отговорност,както и бившата морска администрация,която е спяла и го е допуснала близо до брега.

120

мтаятмоэп

преди 2 години

Ще гласувам за професора, решил съм го, семейството ми също. Иначе съм човек служил, военщината ми е ясна и я ненавиждам, зелените чорапи са ми доста ниско в класацията, особено ако претендират да ме представляват полуграмотни, пелтечещи екземпляри, размахващи юмруци. Но! Трябва да е ясно на всички, че външният вид и излъчването на Герджиков не му носят плюсове в очите на гласоподавателите с леко ориенталски манталитет, националистически нагласи и двуцифрено IQ, демек - около 2/3 от раята. Уви!

119

Беновска пипа

преди 2 години

Какъв дебат с Румен Радев?! Генералът може само да декламира каквото му е написала Корнелия. Мозък и ботуш трудно ще се получи дебат. Радев едва ли ще участва, той пак ще е на учение. Където е бил и когато господ е раздавал акъл.

118

Анонимен

преди 2 години

Ти по-добре пробвай да победиш в дебат Луна!

117

Анонимен

преди 2 години

Това, че си превел ретроградната и антидемократична Политика на Аристотел, не те прави модерен политик. Но ти сава грант от Отворено общество.

116

Анонимен

преди 2 години

Ех,Герджик,що ти трябваше таралеж в гащите?Радев ще те отнесе като стой та гледай.

115

Анонимен

преди 2 години

До Доцента, всеки със основно образование е класи над фигуранта.

114

Анонимен

преди 2 години

Феновете на фигурантите още 10 години ли ще дъвчите една и съща опорка- Бойко е виновен за всичко. Кораба и него ли Бойко трябваше да го вади? С голи ръце нали? А плана за възстановяване?

113

ни са знай

преди 2 години

А Сидеров очаква също дебат,с теб, не си ли съгласен?

112

Би

преди 2 години

Много здразнещ човек!!!!! Той ще казва кой да го подкрепя. Аре махай се от хоризонта долен гербаджия!!!!!!!!!!

111

Доцента

преди 2 години

Професорът е КЛАСИ над зеления чорап. Фуражката и на самолета си да се качи, пак не може да се докосне до професора. Обаче българите сме доста тъ по племе и пак ще си изберем чорапа.

110

Анонимен

преди 2 години

Ние преподавател по латински ли ще избираме,или президент?Абе,римската империя не се ли разпадна много отдавна?

109

до ОЧАКВАМ ТОКА=600

преди 2 години

за твое сведение всички шефове в БЕХ се назначиха точно от Гроб 10 дни преди да сдадат властта пролетта. Така че си объркал адресната.

108

Анонимен

преди 2 години

Гласуваш за Радев, получаваш сметката за тока. Недоволен излизаш да протестираш само месеци след като си гласувал за новите фигуранти във властта. Анти-ЕС гмежта, сър!

107

ДС РАДЕВ Е УДАВНИК

преди 2 години

НА КОЙТО ТРЯБВА ДА МУ СЕ ПОМОГНЕ......ВЪЗПИТАНО-ИЗРИТВАЩО.....

106

Анонимен

преди 2 години

фигурант- масон и дебат- това са 2 несъвместими неща.

105

Анонимен

преди 2 години

Много му се иска на тая кукла на конци, както и на шайкаджиите , които стоят зад него да се обединяват.. Тулупа бил десен, видите ли ... И дайте да се обединяваме, повтарят го като папагали. С кого бе? Крадците искат да се обединят с тези от които е откраднато Ще разделим ли плячката от чекмеджетата, ако се обединим с вас?

104

ОЧАКВАМ ТОКА=600 ЛВ

преди 2 години

ОСТАВИ УДАВНИКА ДС-РАДЕВ - ДА СЕ УДАВИ В СОБСТВЕНАТА СИ НЕСЪСТОЯТЕЛНОСТ...

103

Анонимен

преди 2 години

Този вече се вижда президент.Ха,ха,ха.Май с Бокич са пили от една крава мляко.