13

Анонимен

преди 2 години

Навсякъде в цивилизованият свят знаят, че при ограничаване на максимално разрешената скорост много под безопасната за пътя, катастрофите се увеличават. Само в България под път и над път слагат ограничение от 30-40 км/час и не могат да разберат защо катастрофите се увеличават.

12

xaxsasб

преди 2 години

Много бързат тези шофьори бре, ще кажеш, че Габрово не се обикаля за час и половина пеша. Хаха. Коментеращите под мен вместо да спират да се оглеждат на пешеходни пътеки оставали изненадани, хахаха. Май българина масово не прави разлика между знак за пешеходна пътека и за възможно преминаване на диви животни. ;} Нямат време да намаляват на пешеходните пътеки шофьорите в Габрово, огромен е града отнема 15 минути да стигнеш от единият до другият край с 50км/ч кой ти има толкова време в 21ви век.;}

11

Samo minavam

преди 2 години

Настръхвал съм, когато техни огледални образи с телефон в *** и слушалки в ушите, изкачат пред колата и дори не се оглеждат. Страшно арогантни създания.

10

Анонимен

преди 2 години

С десен волан ли е бил?!... Щото сега много е модерно да се говори колко били опасни и как трябвало да ги забранят (за да може някой автоджамбази да продаде повече застояла стока)!!

9

Инспектор Дюдю

преди 2 години

Навсякъде в цивилизованата част на Европа е опасано с камери и максимално разрешената скорост в населено място е 30 км/ч. при която е почти невъзможно да се случи това, а в Нидерландия дори скоростта по магистралите през деня е максимално 100 км/ч., в това число слагаме възпитанието на шофьорите, качеството на настилката и пак си идваме на думата защо все сме на опашката.

8

Анонимен

преди 2 години

*** не се научи да шофира и това е. Дано нафтата стане 10 лева литъра, че да намалеят камикадзета с раздрънкани кошници по пътя.

7

Анонимен

преди 2 години

Такъв народ дали заслужава нещо по различно от сегашното ръководство на БФС?

6

Анонимен

преди 2 години

аз казах онзи ден само печанегското селО софистан да го направят 30км/ч зона ама май трябва цялата държава.

5

Анонимен

преди 2 години

Телефонът в ръката, а очите в телефона?

4

Анонимен

преди 2 години

туй май е 4тата статия за днес за пътен инцидент. да видим до края на деня колко ще са.

3

заради това е

преди 2 години

Доста водачи са още с летните пистарки на ралниците си!

2

Анонимен

преди 2 години

Явно трябва да се направи както в Париж! Разрешена скорост в града 30км/ч

1

Анонимен

преди 2 години

затвор си трябва да всеки наругаващ правилата. иначе ще става по-зле