79

СССР

преди 2 години

Нали се сещате че тиквата вдигна тока ,газта със неговите мутри който са заграбили всеки едър бизнес ,и сега си връща на народа че го изхвърлиха от властта като пумярррррр ,обаче българина ще се оправи ,а ти изчадие щегниеш в затвора с каскета.

78

КЪДЕ Е БАТКО?

преди 2 години

Баце няма никаква сметка да взима властта на тези избори, защото хунтата всичко смачка и изгуби, дори ВераСу потъва, както и държавата, но спокойно може да помогне на Кирчо да се удави сам, защото Слави му иска дипломата от Харвард, в ИТН са взели бележка от Университета, който уж Кирчо бил завършил и това защото много услужливо червенобузковите медии за 1 един ден извадиха бележка от Австрия за Сламен Шнорхела

77

110

преди 2 години

плюс 40 на БСП=150.90 опозиция.

76

Анонимен

преди 2 години

Кирчо Лъжеца и Кокорчо ще паднат под 10%.Хората вече ги разбраха що за измамници са.А лично мене 30-годишната демокрация ме научи да правя точно обратното на това,което ме съветват от "независимите" медии.Затова гласувам само за партии,които са недолюбвани от журналистическото блато.

75

Анонимен

преди 2 години

Радев ВЪН! Разцепи България да му се не знае жалкаря

74

СССР

преди 2 години

Герб в канала завинаги,а тартора мутрата в затвора,трепери мутрооо Рашков каза че се събират и събират доказателства да влезеш в затвора.НИЩИЖЕСТВО

73

Анонимен

преди 2 години

Ще има ! Това ще бъде най слугинското и антибългарско правителство от всички до сега ,ще бъде приета истамбулската конвенция ,ще капитулира по македонския въпрос ,ще закрие мините и тецовете, ще въведе ,,зелени'' паспорти,ще доведе цената на водата и тока до ,,социална ''поносимост ,ще купува още излишни самолети и за капак ще въведе и еврото!

72

Кузманов

преди 2 години

Епа нема кво се хейтиме по форумите, то се видя, Герб падна и за 4 месеца тука стана по-зле от Татарли махала.....ток скочи, храни, газ, горива, парно и тн. Фактите се виждат.

71

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ са номер 1, щете не щете. Ще се съобразявате!!! на всички ни писна от аматьори

70

Анонимен

преди 2 години

Ясно е, че от Боко по-добро няма поне засега, за съжаление.

69

ФактИ

преди 2 години

Само ГЕРБ !!!

68

Румен ама не Радев

преди 2 години

Умният и неподатлив ан лно избирател ще избере читавите-герб. Платения и необразования, злобният и лукавият Не . факт

67

Анонимен

преди 2 години

Гербавите ще видят отново власт,когато цъфнат налъмите.

66

Анонимен

преди 2 години

Бай Тодор ако види отнякъде на какво дередже сме сега, по очи ще легне.

65

Един с голям

преди 2 години

Борисов, ако не се върне държавата е фалит !

64

до 84

преди 2 години

Факт, е че Гешев ви разби хайката и сега мочкате газзззз хахахаххахахаххаха

63

Анонимен

преди 2 години

Дойдат ли комунистите, ясно е какво идва с тях-мизерия, разруха, разсипия и бандитизъм. Лукановци, виденовци, станишковци, орешковци сега и радевци скоро няма да се забравят.

62

Ива

преди 2 години

Аз ще гласувам за ГЕРБ. Искам си старата цена на тока и олиото...искам нормални управляващи, а не надекватни гастербайтери и фигуранти !!!

61

Анонимен

преди 2 години

Има една приказка,че човек както и да се върти,гъзо му е все отдире.Та така и самопровъзгласилите се партии на протеста ли беше,промяната ли беше,дето са заченати в американското посолство,като и да се прекръщават,както и да се прекрояват,повече от 100 депутата общо няма да имат.Още повече,че всеки ден все повече им лъсват лъжливите дирници.А и прекаленото им рекламиране от родните *** и пишманекспертите по всичко вече взе да има обратен ефект.

60

селянин

преди 2 години

*** на некой пука ли му дали ке има дали ке нема и без туй сичко се решава у уошингтън