1832

DDD

преди 2 години

Стойчо, как не те е срам да поругаваш паметта на баща ти? Д-р Кацаров беше най-добрият рентгенолог в болницата в град Станке Димитров! Ти си пълната му противоположност! Ако имаше поне малко от неговото достоинство и морал, не би се поддал на натиска от вън. Но ти ги нямаш!... Да ти напомня ли провала ти при учредяването на СДС - Дупница? Срам ме е от теб!

1831

Ржевски Неваксиниран

преди 2 години

АКО имахме медицински проблем, тогава - 1. Щяха да признават тестовете за антитела. 2. Преболедувалите щяха да са валидни поне толкова колкото ваксинирани. 3. Щяха да викнат лекари от чужбина да анализират защо в България умират десет пъти повече хора отколкото в други държави. Лечението е сбъркано. И последно - след като има ваксини, защо са необходими мерки. Всеки е направил своя избор.

1830

>>>

преди 2 години

Голям кеф. Що паплaч ще изчезне от заведенията и моловете. Ама ако може и за транспорта и за институцийте да се въведе ,че и там има нужда от разтоварване

1829

Анонимен

преди 2 години

кога ще е пълният локдаун..след изборите веднага нали?

1828

Армагедон

преди 2 години

Уважаеми ваксъри, анти-ваксъри, дами и господа... Ще подчертая само, че никъде не се изисква сертификат за банките... Защо? Защото, Ротшилд и компания няма как да печелят от измислената пландемия... Ето ви храна за размисъл.... А сега ходете да се боцкате, а аз си отивам на село с козите

1827

Не може

преди 2 години

Не може имаш зелен сертификат, ако не си ваксиниран. Не може да се ваксинираш, ако не си ваксиниран. Лек ден.

1826

добре би било ...

преди 2 години

тоя 'министър' да бъде изгонен за наглите си изцепки ! такива продажници, които дори името си не тачат и завинаги ще се запомнят от народа, като наглеци.

1825

Анонимен

преди 2 години

Доста коментари. Усещам, че това решение е пробно, за да се видят нагласите на населението. Още като излезе официално, от нова телевизия пуснаха анкета за или против. След това от още няколко места ми се предложиха анкети. Разбирате ли, че това е равносилно със задължителна ваксинация, но просто на всички управляващи им е ясно, че ако го нарекат с тези думи, протест щеше да има още вчера. Предполагам, че до утре ще размислят, защото нищо добро не ги чака господа управляващите.

1824

Право в целта

преди 2 години

Все още ли има зомбита, които не разбират, че пЛандемията е създадена, за да ни ваксинират???

1823

Анонимен

преди 2 години

Този пишман министър с изискването си за зелен сертификат, което е незаконно, ще събори кабинета. Ваксинираните са 20%, а Стойчо шопът лишава 80% от право на глас. Той има ли ум или разсъждава с друг орган на тялото си?

1822

Европеец

преди 2 години

БРАВО!!!! Но трябва и за гласуването да се прилага, иначе ще изберат популисти!!!

1821

Анонимен

преди 2 години

Фашизмът както и комунизмът имат дълбоки корени в БГ.

1820

Анонимен

преди 2 години

Който не скача е зелен.

1819

Европеец

преди 2 години

БРАВОООО! Най-накрая!Но това трябва да се приложи и за изборите, защото *** ще ни натресат някоя популистка партия като Възраждане в парламента !

1818

Ботев

преди 2 години

По-големият протест ще е след 17 часа - хората, които работим през деня, тогава ще имаме възможност да отидем пред сградата на МЗ. Всички на улицата - да защитим свободата си и да протестираме срещу разграбването на здравната система, довело до липсата на медицински специалисти!

1817

Анонимен

преди 2 години

Хайл Радев!

1816

Анонимен

преди 2 години

Незнам само защо се забавиха толкова дълго с тия мерки и сертификати които бяха въведени в почти цяла Европа и видимо дават резултат и след като от лятото насам имаме почти неограничен брой ваксини!

1815

Анонимен

преди 2 години

*** -зозо,ти ли ще си водачът на заверата?

1814

Крал Трол I

преди 2 години

Усещам 15% избирателна активност. Главно от болни русофили и болни русофоби.

1813

Зозо

преди 2 години

Днес в 12ч. пред МЗ ще има протест.