18

Анонимен

преди 2 години

Доктори мед сестри и персонала ,учители ,полиция ,военни ,цялата администация е нужно да,се ваксинират всички задължителни щом казват че има вирус ,а след това ние

17

МмАаНн

преди 2 години

А ти след месец като се тръшненш с трите си ваксини и влезеш в болница, неваксинираните ли да ти плащат лечението???

16

Щом

преди 2 години

масово медиците не желаят да се третират с препаратите, явно са наясно какво е истинското им съдържание...проблемът е, че и тестовете причиняват същото особено при продължителна употреба..

15

Анонимен

преди 2 години

А що не се ваксинират???

14

Анонимен

преди 2 години

В много медицински фирми и лаборатории е така от година. Тестове всяка седмица.

13

хюстън,

преди 2 години

На гробищата няма места,....парцелите поскъпват ?

12

Анонимен

преди 2 години

Мале, носовете им ще станат като на Коцето.

11

Поп Грую

преди 2 години

Антиваксърите са фейсбук-глутница. Без фейса ще са кръгла нула. Там всякакви откачалки постват всякакви глупости. Добре, не се ваксинирайте, но ако се затръшкате -вкъщи! И екип на бърза помощ само ако остане време! Ама искам 50 лева да плащате за ваксина, тогава ще се изтрепете!

10

Анонимен

преди 2 години

Интересно ,медиците предпочита да се тестват всеки ден ,вместо да се ваксинират . Искам да чуя какво ще каже министърът им по въпроса :)

9

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен: Ами, нали винаги ни повтарят да взимаме пример от лекарите? Еми, аз взимам пример, ето! ------- Те нашите лекари нали са като всички в тая държава. Голяма част от тях не са за пример, пушат, пият, немърливи са към здравето си.

8

Анонимен

преди 2 години

Сутринта гледах репортаж по телевизията от Пирогов. Имаше огромна опашка от неваксинирани лекари които не могат да отидат на работа без тест.Имаше и малка групичка лекари, които изобщо не се тестваха. Една от лекарките работи в КОВИД отделение и отказва да се ваксинира въпреки това.Друга я питаха да не би да я е страх от ваксините, а тя отговори че не, не се страхува, просто не иска да се ваксинира! Ами, нали винаги ни повтарят да взимаме пример от лекарите? Еми, аз взимам пример, ето!

7

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - Какво значение има дали някой е учил или не? Нашата образователна система не учи на мислене. Учиш, получаваш занаят, дори си добър в него, а накрая вярваш в духове и силата на водата. -------------По-вероятно е да има духове, отколкото тези бъркочи да са ваксини и това медиците много добре го знаят!

6

h093247fh

преди 2 години

И защо обвиняват бай Иван от Горно Нанадолнище, че не се е ваксинирал и бил прозЪ? А 75% от докторите, които също не искат да се ваксинират? Какво правим с тях? Нали те трябва да дават пример, да убеждават хората и т.н. И после как ще убедят обикновените хора да се ваксинират? Народът неслучайно е казал, че рибата се вмирисва от към главата.Прочети още на: https://dnes.bg/koronavirus/2021/10/21/medicite-ot-bolnicata-v-lovech-shte-se-testvat-vseki-den.507682

5

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен======Не се ваксинират щото са недоучили анти ваксъри нали ?========= Какво значение има дали някой е учил или не? Нашата образователна система не учи на мислене. Учиш, получаваш занаят, дори си добър в него, а накрая вярваш в духове и силата на водата.

4

Анонимен

преди 2 години

Вахти и железните носове имат тея хора...

3

Анонимен

преди 2 години

Не се ваксинират щото са недоучили анти ваксъри нали ?

2

Анонимен

преди 2 години

И аз не виждам какво се кахърят. Ако всеки несъгласен с насилственото ваксиниране си пусне една седмица отпуска и познай какво ще стане със Кацаров? Направо ще го катапултират и ще дадат заден на неговата заповед.

1

Анонимен

преди 2 години

Да не забравят да им бъркат отзад, защото короната живее в червата, а спящи клетки на Ковид има под лобовете на белите дробове!