14

Анонимен

преди 2 години

Свалете си и си прочетете Становище на КЗЛД рег.ПНМД-01-93/2021 г София 06.10.2021г.

13

Анонимен

преди 2 години

Върховенството на европейския закон позволява изпращане в неплатен отпуск при форсмажорни обстоятелства и при гражданско неподчинение.

12

Дзивко

преди 2 години

От гледна точка на работодател, ако му е по евтино да съкрати човек от колкото да страда бизнеса му, е ясно какво ще стане

11

До възмутен

преди 2 години

Ти изби ***, аз не познавам човек дето е бил здрав и е имал намерение да боледува, 100 % от хората нямат намерение да боледуват ама на хващат го

10

Анонимен

преди 2 години

Шефът на ковид отделението в Пирогов д-р Атанасов по бтвТова е професионално малоумие!Нали ваксинирането е с цел да се образуват антитела - е тия, които ги имаме, защо не ни ги признават?От всичките ми болни няма нито един повторен, нито един!

9

Българин

преди 2 години

Мария, и ти си продажна еврейска робиня, която от месеци проповядва новия фашизъм на Барух, Ротшилд, Рокфелер, Морган и т.н. И ти ще си получиш доживотния затвор заедно с всички феминистични и продажни еврейски слугини!

8

Дзивко

преди 2 години

Гледайте какво става в Щатите и Германия, тва ще стане и тук, американска авиокомпания уволни над 2хил човека, защото не искат ваксина, а там се съдят за квото се сетят, тук некви хора цитират членове на конституцията само дето ми е интересно дали ще могат да си позволят разходите по подобно дело и дали ще се намери експертен екип да защити тезата им лекари и др.) верно ли си мислите че и без информираното съгласие Пфазиер ще носи отговорност, по малко филми гледайте

7

Фф

преди 2 години

Айде, пак го измислихте!! Уж може за преболедувал а сега не може. Ей много хитри бе

6

Тихомир Гърмидолски

преди 2 години

Човек, който така се е занемарил, че не се е ваксинирал, или няма сертификат по друга точка, си плаче за уволнение не заради това, а защото се вижда колко му е акъла.

5

Анонимен

преди 2 години

Не може, но може да не ги допуснат на работа, или да ги засилят неплатен отпуск. Този път бай Ганннннння си намери най-добрия майстор - самия себе си.

4

Анонимен

преди 2 години

Тоест ваксинирайте се! Вече няма право, няма медицина, просто трябва да се ваксинирате! Защото така казват "експертите".

3

Анонимен

преди 2 години

Мека Мара... не смеят да натиснат хората. Поредни мерки само на хартия. При това положение нещата бързо ще стигнат то локдаун около Коледа и не се знае до кога ще продължи.

2

А,ха

преди 2 години

В Гърция уволниха 5000недици,които не бяха ваксинирани .

1

Анонимен

преди 2 години

Могат и да уволняват! Но ще е незаконно! Обаче - кой гледа??? Всеки ще се спасява самостоятелно!