10

Талибан

преди 2 години

Да ми регулират фара! Дгд всички банки и регулативни органи! Баста!

9

Анонимен

преди 2 години

Биткойн удари нов връх вчера и вече чакаме 6-цифрения курс около коледа. Алт-овете ще го последват. За капитализацията на целия пазар да не говорим - днес в binance us някой е изсипал около 300 милиона и какво стана - един фитил до 8000 долара, заради липса на ликвидност на ексчейнджа, който за броени минути се възстанови. И това с всички ненормалници, които играят с левъридж, които са били ликвидирани. Крипто пазарът е в нова фаза. Само Гане още си бърка в носа и вика, че е измама...

8

Анонимен

преди 2 години

Те откога се целят в това"регулиране"големите чииифутски организации наречени банка ама нещо хич не успяват!

7

Анонимен

преди 2 години

Над 2 трилиона долара,пазарна капитализация на Биткойн,това нещо ако срива с фалита на някоя крипто борса здраве му кажи!Отмина времето когато някоя от борсите-мошеници изчезваха с парите и това беше пагубно за пазара!

6

Состин

преди 2 години

А плюскайте си парцуците, шляпайте си жените що не са ви туриле салата и не се занимавайте с неща дето кратунките ви не разбират.

5

1

преди 2 години

Идеята на криптовалутите е да не са обвързани с традиционните финансови пазари.Това няма как да се случи.Ако все пак се случи или криптовалутите ще се сринат(предполагам че това е целта), или ще се измисли още по-добра алтернатива на "традиционнтие финансови пазари".

4

Анонимен

преди 2 години

Абе младеж от 2014 година насам колко големите крипто борси отидоха в небитието а цените така се Сринаха,че от 1000 долара за биткойн тогава достигнаха сегашните рекорди от 66000 долара,ама иначе викаш Експерт си бил!

3

Анонимен

преди 2 години

Лекичко и тихичко подготвят премахването на парите кеш. В никой случай не бива да го допускаме! С това ще завърши поробването на човечеството.

2

Анонимен

преди 2 години

Бегай бе . Този ЕС още малко ще искаш и под юргана да ми влезе!

1

Хубаво е

преди 2 години

всички криптобанки да се сринат....В крайна сметка на киборги и клонинги не им трябват никакви пари...