245

Анонимен

преди 2 години

Интересно ваксърите дали ще доживеят ваксината да ги гътне, или преди това ще умрат от страх?

244

До 267

преди 2 години

Ще му дам ама да си оправи ченето ако го набарам.Както съм на стромба и метан ако го трясна един път ще му изпадат зъбите за около 7 секунди !

243

ПрограмистНаСаурон

преди 2 години

До 264Напротив, задължително е! Интелигентните като нас са вече с по 7 дози и бустер и се чувстват чудесно и във върхова форма срещу вируса! Време е да повярвате на Науката и да поемете ваксината на Спасението!

242

Анонимен

преди 2 години

До 268 Какво да правим в тези отделения? Да перем кючека с лекарите?

241

Анонимен

преди 2 години

Никой не ви кара да се ваксинирате бе !Има тестове ! Има и ковид отделения-вървете доброволци,заразете си и имате сертификат.М ?Ама не ви стиска ,а ?!Защо бе ?!

240

Анонимен

преди 2 години

До 265 Дай му някой лев, защо да ти обяснява без пари. Да не си нещо специално?

239

До 262

преди 2 години

ХахахахаЯ ни обясни защо мислиш така !?

238

Анонимен

преди 2 години

Ваксините са отрова. Само наивници се ваксинират!

237

Анонимен

преди 2 години

До до 256/260 "по-любящи" 23 хиляди. Това е израза на вашата "любов".

236

до 256

преди 2 години

Ами явно не сте убедителни нито в думи, нито в дела- може би трябва да отстъпите място на други, по-можещи и знаещи...и преди всичко по-любящи.

235

Анонимен

преди 2 години

Както е тръгнало Гай *** ще владее Светът или най малкото поне Европа,питате се защо,ами защото всичкото тъъъъъп европеец мина под ножа!Ще Доживеем братя анти-ваксъри,Европата цяла целеничка наша да бъде!

234

Гиб Мелсън

преди 2 години

Ваксинацията в България пропадна, защото беше подета от Винету, който е с много нисък коефицент на интелигентност и не успя да намери начин да убеди българите да се ваксинират доброволно, въпреки страха от болестта.Генерала Румбата също подходи лежерно по въпроса и сега ще си сърба попарата на изборите.Истината е само една. И тя е, ваксините помагат, но не ти дават сто процентна гаранция, каквато се получава при преболедувалите. В Англия отбелязват 1,2 процента починали въпреки двойна ваксинация

233

До 253

преди 2 години

2.5 милиона избягаха заради глуп***ци като вас !!!

232

До 248

преди 2 години

Абсолютно са те !Вечно говорещи за УТРЕШНИЯ ден,който обаче се превръща в другиден,по-другиден и така до края ...Почакайте и ще видите ...Ние чакаме да видим,но докато чакаме умират стотици на ден бе,гюлета антиваксърски....Падате като кегли и продължавате да упорствате в крет?ноидната си идеология.Всъщност вие нямате такава,а всичко е плод на комплекси и нужда да рушите ,защото просто сте роби в кучешка клетка излезли на разходка !

231

Анонимен

преди 2 години

Как им промиха мозъците на ваксърите, не разбирам. А сетих се! Те нямат мозък!

230

Сайoнара дъртаци

преди 2 години

Знаете ли какво е кръговрат на природата? Дъртите умират първи, да направят място за нас младите.

229

Анонимен

преди 2 години

ваксинирайте си и децата и спете спокойно не искате? ами това е новата наредба, която се гласи

228

До 227

преди 2 години

някой се опитва да се измъкне по лачени терлици... ))) а, после защо хората не искали да се ваксинират- ами, заради такива като вас, които им казват да го направят, като същевременно ги обиждат, презират, мразят...затова.

227

do Костадин 199

преди 2 години

много си паднал духом, я по-ведро, да не се метнеш и ти от някъде. то бива бива злоба срещу себе си и народа си, ама малко се пооля. животът ти може да бъде и по-добър, трябва да повярваш

226

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 244 "ГМО ваксината е бомба със закъснител. Почакай да мине зимата" Тва е като с края на Света. Всякакви оттткачалки обявяват, че "ей сега" ще настъпи. Абе, вие да не сте същите хора? :)))))