17

Ааас

преди 2 години

Най тъжното е че все нещата опират до децата и те винаги го отнасят заради тъпотиите на дъртите гъЗзове. Трябва всички стари Г - зове да се ваксинираме за да спре този геноцид върху децата.

16

Анонимен

преди 2 години

А да отказваме тестване,тоест незаконна заповед е нон сенс, капан,защото така поемаме върху себе си отговорността,детето ни да не получава образование.Не отказвайте чрез декларация,а чрез уведомление до директора,че са нарушени правата им.Нека директорите осъзнаят,че са от този народ и държава и трябва да са на страната на децат и родителите,а не на страната на световната върхушка!

15

Анонимен

преди 2 години

Щом е толкова страшен този вирус, този който взима пробата не трябва ли да е със скафандър? Оставете децата да бъдат свободни и щастливи!!!!!

14

Толкова ли е сложно

преди 2 години

Разяснителни кампании, организация, какви били тестовете, лекарите били казали - дрън дрън. Против съм защото отказвам да вляза в установената схема - някаква си лентичка да обявява децата за ходещи заМрази което ги травмира жестоко, лишава от нармално образование и общуване и пълни фалшивата статистика на нашия политсЛТУгинаж, биККарма и глобаФИисткия наднаТИОонален кръг стоящ зад тях

13

Накратко

преди 2 години

до преди една година СЗО официално каза, че маски не трябва да се носят, защото не предпазват, а създават фалшиво усещане за безопасност, преди половин година се твърдеше че САМО ПСР тест дава верни резултати и антигенните дават фалшиви данни, сега ще бутат на децата някакви близалки дето още по-фалшиви данни ще дават. После се сърдят, че хората говорят, че цялата работа е за пари.

12

Анонимен

преди 2 години

следващото стъпало е да набоцкат и тях, ето във ФАЩ вече го обмислят, скоро и при нас ... ама тука номера няма да мине

11

Анонимен

преди 2 години

ами че те ,щом са събрани заедно...докато направят тестовете ще се изпозаразят още повече...нали 15 секунди му трябвало на новия вирус,ако са събрани и дишат в една стая...

10

Анонимен

преди 2 години

е нема нужда да питат по 100 пъти - казахме, че не искаме да бъдат тествани и толкова. Цък - бъркай в носа на твойте колкото искаш, кво ще разрешавам или забранявам на моите си е лично моя работа.

9

Анонимен

преди 2 години

Всяка медицинска манипулация е медицинско вмешателство.Това е престъпление!А над деца,без съгласието на родителите и извън медицински заведение е изнасилване,защото и децата са граждани.С тестването се нарушава правото на децата за достъп до образование - присъственото обучение,единствено реалното за тях.Не се съгласявате на този акт,нарушаващ правата им.

8

Анонимен

преди 2 години

На момичетата от оня етнос по-добре теста който ще им правят да е за бременност

7

Анонимен

преди 2 години

До Водещ И ходенето на училище и усилията да се образоват също са "мега стрес за децата". Спирайте ги от училище, за да станат и те като антиваксърите!

6

1212

преди 2 години

Ей все ще се намери някой недоволен българин. Предпочитам детето ми да се тества и да ходи на нормално училище вместо да се зомбира пред екрана. Все пак общуването е важно за подрастващите. Ама явно вие се притеснявате да не ви се подиграват а не за важните неща.

5

И без

преди 2 години

кампания, РОДИТЕЛИТЕ НЕ СА СЪГЛАСНИ ДА СЕ ТЕСТВАТ ДЕЦАТА....НЕ ИСКАТ НИКАКВИ ТЕСТОВЕ....НИКОЙ НЕ Е ЗАГРИЖЕН ЗА ЗДРАВЕТО НА ДЕЦАТА....ЩЕ ГИ ПОЛЗВАТ ЗА ПЛАТФОРМА ЗА ПОВИШАВАНЕ НА БРОЙКАТА "ЗАРАЗЕНИ"...

4

Водещ

преди 2 години

А е, вие луди ли сте?Как ще плюят 25 деца в една стая в някви пликове?Това да не е кръжок по микробиология?Да вземат направо и по един микроскоп да им раздадат...Това е мега стрес за децата, не съм съгласен.Следващото стъпало е да си вземат и урина!!!!

3

Анонимен

преди 2 години

Да не си на мястото на Кацаров. Радев да те държи на каишка и от време на време да те сръгва за да лаеш по хората нарушаващи мерките. И да искаш да си тръгнеш- не можеш, защото тежка е съдбата на напусналите червения кораб-майка на БСП.

2

Анонимен

преди 2 години

А бе вие луди ли сте? Някой друг все да ви е виновен, нямало информация... Има! Няма твърда ръка да ви тества сополивите деца! А вие не искате да им обясните, че не е страшно да бъдат тествани.

1

Анонимен

преди 2 години

то това трябва на всекиго да е ясно, щом крадльовците от БКП/БСП са на власт. Хаосът е пълен