298

6

преди 2 години

Професор според американските стандарти не е практикуващ лекар, а преподавател, човек, който има право да преподава. Те правят лаборатории и изследвания върху някоя тема, за което получават пари от държавата, но не практикуват.

297

ох

преди 2 години

До До 311Аман от образовани некадърници. Вие да не сте шамани, че ми набутвате ограниченото си мислене. Като всичко е толкова ОК, що ме карат да подписвам съгласие? Щото ако нещо се случи никой да не носи отговорност. Ми дай тогава преди да излезем от вкъщи да подписваме съгласие, че може да ни прегазят.

296

Кибик

преди 2 години

Да допълня към 331. Нигерия е една от най -развитите страни в Африка, и процента ваксинирани срещу Covid-19 е 1,4%.

295

Анонимен

преди 2 години

Ще се види кой прав кой крив,аз през цялата пандемия съм навън,срещи с хора постоянно и как не го срещнах досега ако не се броят няколко настинки оправящи се с аналгин и чай!Преди ковида като настинех не съм си мислел че ще умра,сега медиите непрекъснато насаждат страх,само гледай новините и все едно навън апокалипсис.***!

294

До 320

преди 2 години

Доктори на науките е научна степен, изобщо не означава че са медицински специалисти. Апропо, в икономическите университети също се споменава Концепцията за устойчиво развитие, дигитализацията на парите, която се случва и т.н. Мисълта ми е, че това не е и до обща култура, а са очевидни неща. Ще ползвам любимият проваксърски ермин "функционално неграмотен", но наистина трябва да си такъв, за да не осъзнаваш колко ненужен става човешкият ресурс

293

Бабата

преди 2 години

Да я тестват за сенилна деменция всеки 24 часа

292

Dea

преди 2 години

За съжаление учителите са ни на много ниско ниво и за това и не искат online да учат децата.Те не се оправят с техниката.Интересуват се само да си вземат заплатата,която никак не е малка.И точно в online формата лъсва тяхната неграмотност да се борави с технологии.Отделно те лично(повечето от тях) не спазват никакви мерки по училищата .

291

Анонимен

преди 2 години

Ей, още ли са останали живи неваксинирани? Че и пишат тук! Скоро ще ви стигне съдбата на хората с чиито здраве се подигравате, всичко това от чист егоизъм и страх да не се затрие незначимата ви персона! Професорката казва нещо, което е от областта, в която е специалист, а те, умнягите "не не та, не" , не били я признавали за професор. Кой ви пита вас кого признавате? От кога взехте да разбирате от наука, квартални алкохолици?

290

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 319 Ами скоро имаше доклад на СЗО,че в Африка има спад на заразените с 30%.И ръст в Европа с 7%.Смятай,ако можеш.

289

Анонимен

преди 2 години

Ние на работа сме 120 човека персонал, 1000 ученици и техните семейства. Всички ваксинирани (в чужбина съм). Еми, няма нито един пострадал от всички тези хора, нито пък от приятелите ми, които са масово ваксинирани. Какви са тези данни, 50 на 50, 50% от ваксинираните стигали до болницата? Съвсем откачихте вече, кого си мислите, че манипулирате????

288

Анонимен

преди 2 години

Ваксината доказва че не е разработена докрай и хората в момента са опитни мишки.Работата ми е свързана с пътуване и среща с клиенти и чувам доста разнопосочни примери.При едни е ок бият си ги и нищо им няма но други се разболяват тежко и стигат до болница!Горе доле по равно са от това което чувам.

287

Ави

преди 2 години

Аз получих цитокинова буря, не е толкова страшно. Пиеш аналгин и ти минава.

286

Анонимен

преди 2 години

До До 311 Е тя и тая баба професорка уж, пък виж как се излага. Поне тя го прави за много пари, а вие сте се оваксали безплатно като балъци.

285

Анонимен

преди 2 години

В Африка нямало Ковид, Господи помилуй грешника! Бива ли да сте толкова зле информирани, я отворете сериозни световното източници на информация, я се заинтересувайте малко и пак елате да дрънкате как Ковид върлува само сред богатите. Аман от невежи!!!!

284

Протестиращ

преди 2 години

Какви ваксини бре Мангъра каза че това е едно грипче и може да се лекува с чайче ! Обаче не каза какъв чай от лайка ли от липа ли ...абе къде е Батко ? Ааааа сигурно е при Славчо и сигурно ще участва в изборите

283

До 311

преди 2 години

Със съпруга ми сме доктори на науките, университетски преподаватели, ваксинирани. Според теб, форумецо, не разбираме от елементарни неща. Значи, от наука разбирам, хората са ми го признали, но от елементарното мислене на хора като теб - не. Ми, наистина не разбирам, да, не разбирам как може при наличие на ваксина, която в момента напълно доказва своята ефективност, вие да твърдите, че скоро ваксинираните ще умрат. За момента неваксинирани умират, това е истината! Тъжно е!

282

мед сестра

преди 2 години

Шматко,работим го това нещо и виждаме за какво иде реч!Кажи ни след коя от старите ваксини трябваше да се пие аспирин против тромбози и други оплаквания-главоболие,световъртеж,преходни р-ва изтръпвания на крайници ,алергия и тн и тн?

281

Анонимен

преди 2 години

Ми прави са учителите,а аз не кат да не съм боцкан с ваксини като дете,всъщност благодарение на ваксините и антибиотиците хората са седем милиарда иначи биха били доста по-малко.Но това нещо е една огромна измама,вижда се с просто око.

280

Анонимен

преди 2 години

До 310 алоу, анонимния, ти не се ли сещаш, че статистиката на умрелите за 2021 е повлияна от редица фактори, най-вече по-бързото разпространение на вируса, спрямо ваксините? А и те се прилагат само в развитите страни,останалите или нямат пари да ги закупят или народът им е изтъпял до вдлъбване, та не желае да се ваксинира. Много силни думи от слабоумен човек като теб, поспри се малко, а? Всеки може да обижда!

279

Анонимен

преди 2 години

Антиваксърите, ще се извините ли на обществото, ако се окаже, че грешите? Ако ваксинираните продължат да няма негативни ефекти, както досега те все още нямат, ще си подвиете опашките и ще си намерите нова трибуна и нова тема.