Учители питали: Колко време още ще говорите за ваксините, които са вода?

Много съм огорчена, питат ме колко пари ми плащат, сподели проф. Аргирова
28 окт 2021 13:38, Ния Христова
441
Учители питали: Колко време още ще говорите за ваксините, които са вода?
Снимка: БГНЕС
"Много съм огорчена. Участвам като експерт в срещите на МОН с учителите относно ваксинацията. Даваме всичко от себе си, за да им обясним и въпреки това получавам въпроси като: "Колко пари ви плащат, за да говорите лъжи" или "Колко време още ще говорите за тези ваксини, които са вода". Това са учители, които образоват нашите деца. Трябва да се прояви разум и разбиране. Ваксините срещу COVID са достатъчно проучени". 
 
Това заяви в ефира на Нова тв вирусологът проф. Радка Аргирова.
 
Според нея децата трябва да се тестват на всеки 48 часа. 
 
"Знам, че тестовете близалки много се използват на Запад. Би трябвало да имат същата достоверност като останалите", смята проф. Аргирова.
Още по темата
 
"Очертаваме се като огнище за Европа, което може да е постоянно, но и извор на нови мутации. Вирусът намира възприемчиво население. Действително вървим към локдаун, но нека той да продължи поне 14 дни след въвеждането на последната мярка, за да видим дали ще има спад на новозаразените", съветва медикът. 
 
"Трябва да се направи нещо допълнително за хората с антитела. Може да се въведе двукратно изследване на определен период - на всеки два месеца, например. Така ще се види дали броят на антителата им спада. Ако не, хората могат да бъдат върнати на работа. Не всички антитела са еднакво протектиращи и невинаги можем да знаем колко са", обясни вирусологът.
 
Тя обясни, че след преболедуването титърът на антителата е извънредно висок и се постави ваксина, може да се получи цитокинова буря.
 

441
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
396
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До УЧЕН "За антиваксарите науката има отговор - ваксина или естествен подбор. " - Кунчев и Фандъкова май естествено ги отбраха ваксините
395
3
 
3
 
! Отговори
Гореща новина преди 1 месец
Аргирова да ходи да сади домати на село ! Тая патица не разбра ли че от Витоша по високо нема и от Искъро по дълбоко нема ! И от антиваксерите по умни нема...
394
5
 
12
 
! Отговори
Додо преди 1 месец
Тая бабета няма ли да си ходи на село вече, да си гледа доматите
393
5
 
8
 
! Отговори
йъфэ преди 1 месец
Поради ниското заплащане, нивото на учителите падна много. Особено в провинцията.
392
7
 
12
 
! Отговори
В. преди 1 месец
Всеки, който има здрав разум би се запитал защо налагат силово ваксини в експериментален стадий. Самите те са определили правила, по които се пускат в употреба медицински средства, които те не си спазват. Защо? Защото искат да угодят на политиците и компаниите, от които зависят. Нима някой вярва че политиците някога са правили нещо в услуга на обществото?
391
1
 
3
 
! Отговори
Живков преди 1 месец
Черната овца на Европа е България. Квото кажат от там .Какви хора командват българския народ.жалко.Но пари за България от Европейския съюз вече много трудно.Недейте всявате паника .Последствията ще платим много трудно .Ще има работа но няма кой да работи
390
2
 
2
 
! Отговори
1-н преди 1 месец
Кой не става за нищо друго...
389
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
И такива мал...оумници ще учат бъдещите строители и управници на България
388
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 382 Да прав сте тъпотията българска край няма, но и вие не правите изключение, колко довода и съмнения искате да получите малко ли хора пострадаха от ваксините, а малко ли вече не са сред нас нима всеки ден, не чувате не гледате за противоречия за самите ваксини или за такива като вас може би животът няма никакво значение, ако за вас няма за мен има. Дали е тъпотия страх или предпазливост в крайна сметка е лично право какво решение да вземе човек сам за себе си.
387
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Голям професор голямо изказване, че ваксините били достатъчно проучени и доказани. Само, че от тук нататък лично в мен се поражда едно друго голямо упасения, колко е професор този, който твърди, че ваксините са доказани, като са минали едва две години от създаването им конкретно за тези който предпазвали да не мрем.
386
15
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не вярвах, че българският народ може да е толкова загубен. Не е това, че са ни мамили и крали, че сега сме толкова бедни. Тъпички сме си, но по-лошото е, че не искаме и да се научим. А учителите...това е срам! Да ме прощават единиците бели лястовици сред тях!
385
3
 
4
 
! Отговори
До 123456 преди 1 месец
Вие разлика между рецепта и състав правите ли? Никой не крие състава! Рецептата на нещо съдържа състава му, който е оповестен, но в някакви пропорции, които не е нужно да бъдат оповестявани. Ясно е какво има във ваксините, включително във векторните кои щамове аденовирус като преносител маалко парченце генети1ен материал, което нашите клетки да прочетат и изработят, че да има как да го разпознаваме. Това е ваксината. Впрочем повечето.
384
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
За ваксинираните да отпаднат маските моря.
383
2
 
6
 
! Отговори
До 382 преди 1 месец
Ако през 2009г, СЗО не беше променила правилата, по които се обявява пандемия, сега нямаше да им се получи. Поинтересувай се как е било преди и след и се впусни в размисли
382
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ами, добър ден, то тъпотията българска е повсеместна. Единият вика, чипосват ви, другият вика няма пандемия. Ама лошото е, че ако питате нямат обяснения или доводи, само голи приказки. И останалите страдаме заради простотията и няма да казвам още...
381
2
 
11
 
! Отговори
УЧЕН преди 1 месец
За антиваксарите науката има отговор - ваксина или естествен подбор.
380
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Аз. Да те питам какво прави в тази ситуация човек с автоимунно са хиляда е,алергия и тромбоцити на горната граница и са всичко това преболедувал през 2019 г когато нямаше маски,тестове...?Държавата у казва,че няма да работи и няма да яде и няма да се грижи за децата си? Върховна справедливост няма що?Е мога ли и аз като някои певачки да изригна и да те навра в място тъмно и да си отговориш на въпроса пет всичко зпари ли ми струва кариерата и достойнството на учен учил и работил някога и е прода
379
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Това нящо щом иска локдауни да си се локдаунва а не само да обикаля телевизионните студиа и да ръси акъл.
378
3
 
6
 
! Отговори
Новатор преди 1 месец
Това,което ожеш да и кажеш като отговор на въпросите на учителите е наука от времето на баба ми.Науката се развива динамично, за разлика от желанието да си вечният капацитет по вирусите.Пенсията те зове,прибирай се у вас,че вирусът е подир теб.Щебвземем да останем без вирусолози.Ако стигна възраст за пенсия,няма да ходя от трън,наглото,че на по-висок!
377
8
 
27
 
! Отговори
123456 преди 1 месец
Радке, кажи, баба, какво съдържат ваксините? Не е вода, какво е? Ооо, забравих това е търговска тайна за която търговците не носят отговорност!!! Но аз трябва да съм отговорен и да се ваксинирам!