25

Анонимен

преди 2 години

От 1.5 милиона ваксинирани починали са 250 души.От 3 милиона неваксинирани са починали 14хиляди души ( от появата на ваксини в Бг)Така,питам аз антиваксърите кое не ви е ясно и кое не разбирате ???Кажете бе ? Коментирайте тези цифри !Неверни са може би.А на запад ? И там ли са неверни ? Погледнете им стадионите-претъпкани.В Мадрит-фестивал на светлината.Хората заживяха нормално,тук най-бедната,болната,застаряващата нация дава по 150жертви на ден и учи цивилизацията на здраве.Смяяяях !!!

24

crisis actor

преди 2 години

До АнонименНа Козяк

23

Crysys actors

преди 2 години

Хванахме я момчета! Явно няма лекар, който иска да лъже и са платили на някоя студентка по журналистика с двойки и тройки

22

Анонимен

преди 2 години

Къде търсят доброволци?

21

Анонимен

преди 2 години

Аз не съм ваксиниран и не съм бил в болница от години. Тоя доброволец ще ми върне ли платените здравни и ще ми се извинили, че ни слага всички под общ знаменател?

20

анонимници

преди 2 години

Кризисни актьори, даже и маскирани.

19

Анонимен

преди 2 години

Заради вас погледнах в Гугъл за детето. Никаква актриса, студент по медицина, отличничка, ако сте малко по-умни ще разберете дори и за средното й образование. Една от тези, които искат да останат в България след завършване. Аз нека да попитам това дете - а заслужава ли си?

18

Ганьо от Тръмбеш

преди 2 години

Искат да ни избият. Няма друга логика. Препарата наричан ваксина не работи. Не пази с нищо

17

Анонимен

преди 2 години

Пак хвърля лъжи ,днес починали 140 човека от тях само двама без ваксини ,е и ваксинирани си умират ,кви пазят тия ментета

16

Анонимен

преди 2 години

Оф. Не разбрахте ли, че няма да се ваксинираме. Колко пъти трябва да се повтаря едно и също нещо..Експерименти със живота си имаме пълното да откажем. Ясно ли е?

15

Времето доказа друго

преди 2 години

Доста сте зле. Разбирам да сме пролетта на миналата година да ви е страх или да нямате доверие. Но при положение, че в 6-милионна масово неваксинирана България умират повече хора отколкото в сто милионни азиатски държави, не виждам как тезата ви ще издържи дълго. Да не говорим, че тя вече е компрометирана и доказано невярна. А сега ми сложете минус, числата са ясни. А утре маските, вдругиден локдауна. Останалият свят заживява нормално, тук - регрес.

14

Отговорен

преди 2 години

Като отговорен човек, който е ваксър, аз чета всичко което подписвам. А хората, които подписват всичко което им поднасят под носа са безотговорни. Аз спазвам всички мерки - ходя с маска, ограничил съм контактите си. Няма да се ваксинирам никога

13

Анонимен

преди 2 години

Крайно време е да има някакви минимални изисквания за да влезеш в болница , ако си болен от ковид не може такъв с кашлица да е в болница, а друг дето не може да диша да няма място за него, това, че си хипохондрик не ти дава право да запълваш места за истински нуждаещи се. Политик излезе ли положителен веднага в болница, ако ще нищо да му няма.

12

Анонимен

преди 2 години

Аз бих станал доброволец и ще лекувам пациентите с ракия в отделението.

11

До платен актьор

преди 2 години

От къде знаеш,че земята е кръгла и на Марс няма живот ?

10

До 3

преди 2 години

Стига глупости !!!Умрели 5000от ваксините в Европа?Ти чуваш ли се какво говориш бе?В Норвегия спряха временно Модерна за 1 смъртен случай,в Япония спряха временно за съмнения за замърсени ваксини.Астрата я спряха временно за тромбози,които се оказва,че същите при неваксинираните са с еднакъв брой.Знаеш ли какво ще последва ако има доказани 5000смъртни случаи от ваксините.Кво си мислиш,че като четеш литературно грамотен текст в някоя медия той е автентичен ли ?!Дай линк да видим източника ти.

9

Платен Актьор

преди 2 години

Това че я снимате пред болница, означава ли че е медицинско лице?? Да си покаже дипломата и документите. Студентска книжка, стажове, оценки всичко искаме да видим, за да се уверим че не е фалшив актьор

8

АнонимеН

преди 2 години

ВАКСИ ПРОПАГАНДАТА НЯМА КРАЙ!

7

Ямболски цървул

преди 2 години

Такива скоро ще ви пържим на скарата мариновани с ваксини.

6

Оу откАчената

преди 2 години

Що не кажеш истината, че има умрели от Ковид ваксинирани? Що маоу? Хората остават с грешното впечатление, че ваксината работи..