59

ГОЧО

преди 2 години

А малките компании ко ша праат!

58

канадец

преди 2 години

Всичко зависи от работодателя. Когато администратора заяви, че сме във война, врагът е вируса, а неваксинираните са дезертьори и страхливци, които той няма как да разстеля, но и няма да ги търпи и най-големите противници първи се боцнаха.

57

Ченге

преди 2 години

Тия пък над 100 служители.Там където са 100 ,там са и 200 . Що за заповед,че и със срок.

56

Соня

преди 2 години

Е,нема.Е,па нема щом и УСА са на страната на антиваксърите.Ко тана бе ора?

55

О хо хо

преди 2 години

ЗЕЛЕНИЯТ СЕРТИФИКАТ Е СЪЩО ИНДИРЕКТНА ПРИНУДА ЗА ВАКСИНИРАНЕ! А казват " никой не ви принеждава".... само по това можете да разпознаете гнусната комунистическа демагогия!!!

54

1984

преди 2 години

МОЕТО ТЯЛО Е МОЯ ЛИЧНА ОТГОВОРНОСТ!!! ИМА АЛТЕРНАТИВНО ЛЕЧЕНИЕ НА КОВИД И АЗ ТОЧНО НЕГО ИЗПОЛЗВАХ, ЗА ДА СЕ ИЗЛЕКУВАМ. НАД 62 СЪМ! А ВЕЧЕ ИМА И ФАРМАЛЕКАРСТВА - НА 2 ФИРМИ СРЕЩУ КОВИД! САМО ЗВЕРОВЕ МОГАТ ДА БОДАТ ХОРАТА НАСИЛА!

53

Анонимен

преди 2 години

ПО-ТОЧНАТА ИНФОРМАЦИЯ Е: "Федералният апелативен съд в Ню Орлиънс временно блокира мандата на администрацията на Байдън за ваксинация за предприятия с най-малко 100 служители. Съгласно федералния мандат работниците в тези компании трябва да бъдат напълно ваксинирани срещу COVID-19 до 4 януари или да се подлагат на седмични тестове за вируса.Губернаторът Тейт Рийвс отговори на заповедта на съда в Twitter, като каза, че борбата продължава, но това е голяма първа стъпка. " Майка - "Благодаря ви г

52

съдебна реформа

преди 2 години

Не е препоръчително, а задължително да има съдебна реформа! Тази е шуробаджанащина, а не демократична! Корумпирани бълхи!

51

демограция

преди 2 години

Защото имат къдърна съдебна система. Нашите съдии се изпокриха, като мишки. Особенно тези от конституционния съд. Калинки до калинките брат!

50

Анонимен

преди 2 години

През последните години американците ми се издигнаха в очите. Много по-будни са от европейците. Очаквам съпротивата срещу Новия световен ред да бъде най-силна именно там. Хората са въоръжени, имат и съдебна система. Но най-голямото им предимство е, че има различни щати и всеки си има собствени закони и правителство. Това дава възможност да се прави сечено на чудовищата от Вашингтон и Ню Йорк. Републиканските щати няма да се дадат току-така.

49

Анонимен

преди 2 години

Де да имахме такъв главен прокурор!

48

Анонимен

преди 2 години

До Съвет - Тези 250 000 евро, които ги искаш като една евентуална компенсация за ваксиниране много лесно могат да станат 250 евро като стойност за по-малко от година след като са били изплатени. Или не помниш 97-а година в България, или си твърде млад. Инфлация много лесно се създава, ако се наложи. За да сме сигурни в безопасността на ваксините просто производителите и всички агитиращи за ваксинация трябва да се подпишат, че дори и при една жерта ще влязат в затвора за предумишлено убийство.

47

Do 51

преди 2 години

Тука кой те е накарал да се ваксинираш бе?

46

Анонимен

преди 2 години

Вашия съд ,някой бря )

45

Анонимен

преди 2 години

А нашия съд си трае за фашистките заповеди на Радев.

44

Елеонора Ст.

преди 2 години

Ето това е демократична държава зачитаща законите, правата и свободите на гражданите си! Позор за жалките, продажни и неморални български съдии, които заровиха главите си в пясъка пред очевадната противоконституционност на заповедта за сертификатите!!

43

Анонимен

преди 2 години

Браво значи е останало нещо от демокрацията в - сащ

42

Случаен минувач

преди 2 години

Бил Гейтс ще си организира с приятелчетата си ново събитие 202, после пък 203, ще ги покани пак хора от клановете Рокфелер, Ротшилд, Морган, от ФБР, от ЦРУ, от фармацевтичните фирми, някой и друг пиар-експерт. Можеш, Бил, да поканиш пак и Анита Сисроу (Anita Cicero) от институт "Джон Хопкинс" за модераторка. Па си пийнете и си хапнете и си симулирайте "пандемия",ама този път да умрат не 50 милиона, а 500 милиона за 1 година. Само не знам едно: Докога останалия свят ще ви гледа безучастно?

41

Болгар

преди 2 години

След като сме доказано най-корумпираната държава, на 112-то място по свобода на словото, хиляди пъти лъгани от политици и медии,най-бързо изчезващия народ в Европа, чужда колония, която е разграбвана и народ унищожаван и гонен с нисък стандарт на живот. КАК ОЧАКВАТЕ Българите да повярват , че ИГЛАТА е за тяхно добро???

40

Анонимен

преди 2 години

На 6 месеца боцкане,това е картинката засега.