17

Бай Ф

преди 2 години

Освен пенсионерите, други хора няма ли в тая държава. Децата - 40 лв детски, кучета ги яли. Работещите бедни, които се осигуряват на реалната си заплата - 1500 лв примерно. От които 600 отиват за наем, 200 за сметки, 500 за храна и транспорт. И живей и отглеждай деца.Минималната заплата и нея дай да я вдигнеме. А хората които реално държат икономиката, никой гинняма за нищо.

16

Анонимен

преди 2 години

Ако получавате пенсията по електронен път, още в събота -6.11. сутринта ги преведоха.

15

Анонимен

преди 2 години

До Тарикат - Мнооо ясне, ве! БРАВО ВЕ ТИГЪР! Нищо и никави данъци! Аз даже и ДДС-та не плащам. Само контрабанда и далавери! Даражата за ко да *** краде. уе! Да не сам балак уе!

14

Анонимен

преди 2 години

До Тарикат до 8 - И аз съм у нас днеска. Вечерта ще ходя,, да вида момичетата. Кат мина бавно с ес калсата и половината улица козирува. Даже и такива, дето не ряботят вече ... ама навици .. хее хеее

13

Тарикат до 8

преди 2 години

Точно днес, точно не съм на бюро. В къщи съм си. Има лек спад в работата. Иначе 6 момчета работят с мен /не за мен/. Откровенно съм им обяснил, че осигурявам работа, а те да си намират начин да се осигуряват ако искат. Нито един не пожела. Искат си парите в края на седмицата. Плащам им. И аванси съм давал. Кръстник съм на детето на единия. Това с бюрото е за тътразулници.

12

Анонимен

преди 2 години

Хората са на мнение, че всички са еднакви и затова се оставят да ги купят със 200 лева взети на заем.

11

Баба Ана

преди 2 години

Ударно, предизборно, празнично след 7 ноември в чест на Великата октомврийска соиалистическа революция в Русия 1917г. Браво на Радев, Рашков, Кацаров и още другари ленинисти, сталинисти, комунисти на БКП -БСП.

10

Анонимен

преди 2 години

Чорапа, хаджигенчо, маяма и корнела обвиняваха Борисов, че с държавни пари си купувал избирателите, а сега мълчат като пукали. 3 месеца ще им дават по 120 лева, дето няма да им стигнат да си платят парното , което поскъпна с 30%

9

Анонимен

преди 2 години

Eлкe, колегата ти, който вчера застъпи на сняма след теб, вече писа такава статия. Нужно ли е да се надпреварвате. Хайде четете кой на каква тема от колегите ти вече се е изxoдил тук!

8

Анонимен

преди 2 години

Предизборни тарикатлъци. От къде взеха парите за тея добавки ? Заем ? При положение, че икономиката е в колапс в пандемията от къде пари ? Популисти .. преди изборите си купуват вот с държавни пари.

7

Анонимен

преди 2 години

До Тарикат 6 Никакъв дограмаджия не си. На бюро работиш.

6

питам

преди 2 години

Пенсионерските 120 лв. ги пишете постоянно. Защо не пишете за увеличените заплати, премиите, бонусите, парите за облекло, 13-та заплата... на държавните чиновници и публичния сектор? С колко им увеличихте парите на месец?

5

Тарикат

преди 2 години

За 20 години здраво бачкане /дограми/ нямам и месец официален трудов стаж. Всичкото плащане кеш, на ръка. Никакви осигуровки и данъци. Спестените пари в недвижими имоти. Наеми и ренти около 1800 евра. Ще се пенсионирам точно след 60 секунди на 42 години ако ми е кеф. Не е кой знае какво ама за сиромах човек като мен си стигат. Пък живот и здраве, когато пукна имотите остават при децата.

4

Анонимен

преди 2 години

Е ще платят и още един месец и после какво следва? Пари нема действайте.

3

Забелязахте ли

преди 2 години

Забавянето...а плащането на повишените пенсии тепърва предстои...до кога ли ще издържи България да тегли заеми за да плаща пенсии при затворен и нерентабилен при новите цени на енергоносителите бизнес... кокорчо крадеца и Кирчо лъжеца яко ни го натресоха.

2

Жан Валжан

преди 2 години

Поне да имат малко благодарност към държавата и все по-малкото работещи, които са им осигурили тези средства. Вкарайте си носовете в маските,занемарени възрастни хора!

1

Професор Тръц

преди 2 години

60 евро--та това си е "цяло състояние" -дори за Бангладеш са много пари--може да си купиш булка за един ден!