144

Анонимен

преди 2 години

22,9% гласуват отново за шкафчето,Хемус и кражби къде ли не.Какво става тук?Кои е профилът на тези хора?Тотално ли деградира ме?

143

Мисля си

преди 2 години

За първи път в историята си русите живеят по-добре от нас, средномесечният им доход е със 100 долара ПОВЕЧЕ от нашия, при 2,5 пъти по-ниски цени на горивата и еднакви на останалите стоки. Гледам руските туристи лятото във Варна, харчат 2 пъти повече от западните, това са фактите.

142

Анонимен

преди 2 години

Безплатно образование, здравеопазване, спокоен живот и високо ниво на безопасност. На бедните държавата даваше повече, а на хората от средното ниво и високото (не средна класа, при соца няма такова понятие) на тях не додаваше (поне така смятаха те, че заслужават повече) и за това те решиха да разрушат системати и ето сега ще живеем като капиталистите на запад. В резултат тази прослойка, която унищожаваше соца, самата тя беше унищожена изцяло, и станаха бедни. Ето сега - живейте богато като капиталисти а, с мисълта дали следващия месец ще имате пари за хляб, и това ще стане скоро.

141

Анонимен

преди 2 години

Западът го очаква рязък спад на жизнения стандарт, и това ще бъде катастрофа защото при спадане на стандарта минимум два пъти не е възможно да се запази инфрастуктурата и стабилността на обществото, ще бъде много по-страшно отколкото 90те в Русия и в България. А в България като периферия и депо за черноработници ще дойдат още по-тежки времена, ще бъде просто ужас.

140

Анонимен

преди 2 години

Икономиката на ваксинирана Германия спадна тази година с 10%, до максималното ниво на най-острата фаза ковид-19 пандемията 2020 година. 10% това е твърде много.

139

Червен чугун

преди 2 години

До Анонимен 176 Като не се ваксинират дъртите комунисти как няма да сме първи в света по смъртност?

138

Бай Гроздан

преди 2 години

Тъй като никой никога не ме е питал аз пък смятам,че Кирил Петков ще финишира преди Бойко Борисов с фотофиниш според мен.

137

Анонимен

преди 2 години

"Че ние и сега живеем по-добре от руснаците, но не сме затворени в конц лагер като едно време." - гледам много добре живеете, първи по смъртност в света, бедни като африканци, умираща държавичка... ха ха хааа

136

Анонимен

преди 2 години

Оня професора с 80те процента може да си разправя колкото си иска, че всичко завиви от българските политици и от българския наро да се озъзнае, не знам дали си вярва изобщо, но нищо не зависи ното от народа, нито от политиците - ЕС по дизайн е създаден източно европейците да са бедни, за това ги взеха. А вие гласувайте, и се надявайте нещо да се промени, гласувайте....

135

реалист

преди 2 години

много наивни българи има,не си взеха поука ,когато гласуваха за царя...и сега правят нова грешка ,гласувайки за протестърите , които гледат алчно към властта ,само че това ще плащаме всички ние..

134

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - когато бяхме със СССР бяхме сред 30те най-развити икономики в света, българите живееха на средно европейски стандарт на живот, впрочем по-добре от руснаците. А в ЕС България е слугиня, страна от третия свят, няколко пъти по бедни от западно европейските господари.

133

Анонимен

преди 2 години

И цената на газа е по-висока, а освен това и дефицитът започна да пълзи по веригите.

132

Анонимен

преди 2 години

Не са големи шансовете това проучване да е истина но дори и така да е ясно е че мутрата никога повече няма да бъде на власт. Ще гледаме нови негови сеири като получава мандат и веднага го връща, като това отново да се отказва да бъде депутат щото той на стол в НС не може да седи ако не на трибуната. На тези столове в залата той не може да се побере че гъзът му е голям и много добре охранен. Какво следва. 4-5 партии без ГЕРБ и ДПС да съставят най-накрая правителство защото после Радев няма вина.

131

Анонимен

преди 2 години

Eнергетическият преход на Зелената сделка може да се извърши само в случай на съгласие от страна на Русия, и само на условията на Русия.

130

Анонимен

преди 2 години

Гражданите за европейско развитие на БОЙКО (ГЕРБ) ни докараха до там, че България е най-корумпираната и съответно най-бедна държаваа в ЕС. Иначе не може да се оспори, че Бойко се разви - от сикаджийска мутра шофьор, крадец на коли и пазач на паркинги стана милиардер! Не е луд този дето яде зелника, а онези, които му го дават!

129

в Белорусия

преди 2 години

Белорусия е съвършено изолирана и под жестоки санкции наложени от ЕС. В Белорусия няма увеличение на цените на тока, отоплението и на хранителните продукти. В Белорусия няма криза.

128

Анонимен

преди 2 години

Фолксваген уволни 30 хил работници. Продажбите на Мерцедес са паднали с 32% за първото полугидие. Пежо и Ситроен затварят заводи. На запад е почти невъзможно да си купиш кола, не се знае кога ще я доставя - 2023, 2025, или никога...

127

Минаващ

преди 2 години

Коректно уточнение. Изследването не отчита българите от чужбина. Колко гласове ще дойдат от там никой не знае. На предишните два избора около 180 хил гласа Сега колко ще бъдат никой не може да каже. ИТН имаха 60 хил гласа (ДПС и ДБ по 30хил) и с тях победиха ГЕРБ. Сега колко ще имат"ПП"? Най вероятно при ниска активност (под 50 %) ГЕРБ са победител. При над 50 %(3,3млн) гласа "Продължаваме промяната"

126

умен красив талибан

преди 2 години

Възраждане са вътре номер 5 Костадинов на балотаж за тях ще гласувам мен не сте ме питали пак няма да познаете

125

Анонимен

преди 2 години

България глобален енергиен играч?!!! България винаги е била слуга - на Визанития, на османците, на Германия , на СССР, на ЕС и НАТО. Само болни мозъци може да сънуват, че малка и бедна страна ще е някакъв голям играч. Спрете да се биете в гърдите - Болгар! Болгар! това буди само смях и съжаление.