295

Анонимен

преди 2 години

Искаме БСП да управлява!

294

Дедо

преди 2 години

Тия яко ще избoмбят де що има бюджет, фондове и кредити и напролет ще има " Кратка беше майко радостта на зайко" за българския народ!

293

Анонимен

преди 2 години

Тези мишоци ще продължат подмяната ,защото така им е наредено от господаря,а Киро вече трябваше да е в затвора,представете си какво ни чака като стане премиер този изпечен мошенник.Ха честити да ви е ,ще се радвате малко.........

292

Зевзек

преди 2 години

До 309...... Продължаваме Надолу! Явно още не сме стигнали дъното.

291

анонимен

преди 2 години

От трън та на глог , че е по-висок.

290

анонимен

преди 2 години

Тази година две нови формации се пробваха да упражняват властта. Първата рухна, да видим втората, но след грешките на мераклията за премиер К.Петков, се съмнявам че нещо добро ще се случи! А, зимата дойде, за нас хората не е важно коя партия е на власт, важни са доходите, цените и стабилната работа! По върховете на държавата, управляващите забравят за тези простички неща, но жизненоважни за нас, електората!

289

Васко

преди 2 години

Имам един познат.Търси работа .Едно свободно място за министър да има свободно?

288

Стоян

преди 2 години

НЕ МИ СЕ ВЯРВА КИРЧО И КОКОРЧО ДА МОГАТ ДА ЗГЛОБЯТ КАБИНЕТ -ТО С ИЗМАМА И УСМИВКА НЕ СТАВААААА!

287

Анонимен

преди 2 години

Боц гледа и не вярва на очите си.

286

Тея ако успеят

преди 2 години

да направят правителство ще избомбят валутния борд и ще се укрият някъде. От тоя вид специалисти изглежда са.

285

Ани

преди 2 години

Че са креатури на ДС е очевидно. Но не може всичката хубост за един ден.Назрява момента да ги приканим да бъдат прозрачни. Например, прокуратурата да разгледа въпроса с имотното състояние на Бойко Рашков. След като подадем червен картон на Румен Радев, Гешев е на ход. Има още много работа за да се очистим от корупцията. Ще настоявам Бойко да ги подтиква да изпълнят обещанията си.

284

Ани

преди 2 години

ПП бе зачената в грях и може да се очаква че ще последва примера на НДСВ. Но аз съм доволна от резултата. Все пак 30 годишния терор над българския народ упражняван от аватара на БСП в лицето на Слави се спука и опростачването ще затихне. Поне за известно време. БСП сви присъствие и основния разрушител на българската държавност и институции получи червен картон. Това са все добри новини. Да се надяваме, че другата седмица ще има още.

283

Абе ако са

преди 2 години

американски проект КирКор -чо някак ще го преживеем. Обаче като ги гледам как се огледаха първо в банката веднага ги заподозрях, че са комунисти и чада на ДС или обикновени продажници дето ще се трудят за тоя дето плаща. Ще видим. Тоя народ 500 години под туркско е живял и на тия ще им намерим цаката.

282

ПЪЛНА ФАЛШИФИКАЦИЯ!

преди 2 години

Не е важно кой как е гласувал, най-важното е как предварително са програмирани машините.

281

Анонимен

преди 2 години

Е има си хас да не премиер - умее да лъже и има чара на младия Бойко Методиев и хъса на Иван Костов

280

Анонимен

преди 2 години

Ще променят и доста Закони,които ОПГ-ГЕРБ и Сие създаде,за да може да краде безнаказано.(съпортите,псевдо санирането,къщите за тъщи и други още неизвестни"чалъми"уж закони)Че за тези кражби и Европрокуратурата има думата,защото са с пари от еврофондовете.Не ми се ще да си помислям какво ги чака законотворците на ОПГ-ГЕРБ и ортаците им ДПС,патр(е)оти и патериците им.Мента Стоянова,Данчо Ментов,Владо бездомника и още много знаини и незнаини"герой"във власта по времето на Управлението на ОПГ-ГЕРБ.

279

сс

преди 2 години

Киро с кого ще управлява, че протесните партии ги изчегърта, а пък герб и дпс вдигат процента. Смях

278

Йосиф

преди 2 години

Направо да сяда на стола на Бившият Министърпредседател...

277

Анонимен

преди 2 години

То пък Борисов щото много честен вижте докъде ни докара...най-болната,бедна и изчезваща нация...все пак той направи едно дете ама не си признава,както и за шкафчетата с евро и злато се прави на улав...

276

Анонимен

преди 2 години

Кирчо мошеника с декларациите с невярно съдържание. Много сте злее. За това ви баламосват и лъжат 32г. За това сте бедни като църковни мишки. Гладувайте щом ви е толкова акъла да си избирате мошеници!!!