86

Анонимен

преди 2 години

Каква история, те са си македонци и всички от тея земи които са работили за Македония са си македонци. Защо да си нямат език и история? Ами имат си, но ние като някакви туркомани все в турското гледаме. Там е имало много етнически групи, които са станали македонци. А ние се правим на интерсни "българомани"!

85

Анонимен

преди 2 години

.....но НЕ за сметка на език и история нали.......

84

Бай Кольо

преди 2 години

Не мога да разбера, защо този се вживява вече като премиер?

83

Радек от Боктор

преди 2 години

Тези двамата са като Карабаз Барабаз и куклата на конци Малвина!!! Тези двамцата(единият мошеник и крадец, а другият клетвопрестъпник и закононарушител) ще ни продадат за 3 сребърника, не за 30!!!! Краварите нищо не отбират от Балканска история, защото имат от 200 г. държава, а ние от 2000г. Държавата лети с 200 в небитието, а те вече са ни подписали документите за гаражна разпродажба и.......ще ни продадат тея, ще ни продадат като Костов и Кунева, като Цара и Велчев, като Лилов и Луканов.....

82

Анонимен

преди 2 години

Ами прави са така трябва. То кой му пука за Гоце или дали македонците са българи? Хаха нека си пишат каквото искат. Там на местна почва може да ни правят смешки, да строят паметници на нашите царе, да си мислят че сме татари. И какво от това - смях в залата :) Да живее българо-македонската дружба и да си направим един договор с който да ги прекръстим от РСМ в РМ напук на гърците! Браво на вас!

81

Подменен

преди 2 години

До Асан 37:Като го гледам Асенчо май по ще му харесат македонците,не македонките.Той един такъв с нежни маниери и гласчето подсказва ориентацията

80

Анонимен

преди 2 години

За 30г. това са най фалшифицираните избори.Директно с компа.

79

ПЕНКО

преди 2 години

ДНЕС ВЕЧЕ, ВСИЧКИ СА НАЯСНО -ЧИО ПРОИЗВОДНО СА ПП ---"Парламентарна Пръдня " И " КИРАС " /КИРО И АСЕН / !!!!!!! ЦРУ -ХВЪРЛИ ВСИЧКИ СИЛИ ДА "ГЕПИ БЪЛГАРИЯ" - ПЪРВО ПЪПЕША С УШИ - ОТ "ДЪГАТА " - РОУМЕН -ПРОДАЛ КЛЕТВАТА СИ И ПОСЛЕ "ВАМПАЙЪР"- АСЕН И КАНЕДИЪН КИРО !!!!! ВСИЧКО Е СРЕЩУ АЕЦ-БЕЛЕНЕ И ЗА БАЗИРАНЕ НА НАТЮ !

78

Гроби Таласомо

преди 2 години

Македония ще унижи България, ако тия двамата шматки направат правителство;)))

77

До даааа

преди 2 години

Ролята на ПП е точно като на Сириза , след което стават ненужен употребен пар....цал!!!

76

Даааа

преди 2 години

И ВСИЧКО - С ОДОБРЕНИЕТО НА БАШ ПАТРИОТА РАДЕВ!!!!ЧЕСТИТО ТА ИЗЛЪГАНИТЕ БЪЛГАРИ! ПП= СИРИЗА В ГЪРЦИЯ! И ТЯХ ГИ ИЗИГРАХА ЮДОМАСОНИТЕ!

75

Щерю

преди 2 години

- Ех, сега като се разбогатеем - ще се развратим още морално! Промяната продължава! Юдо-комунизмът се завърна с нова сила в БГ...

74

Едно не разбирам

преди 2 години

Какво пак не ви хареса,бе днесаджии,че не ми пуснахте коментара.Кое не е вярно, че в една държава зад един океан грубо фалшифицираха едни избори или, че у нас го направиха още по-лесно, а на народа казаха,че уж той ги избрал тез убавите от снимката.И че сега те такава попара ще му надробят на тоз народ и така ще го одерат, като за последно.Щото от там дето ги назначиха така им наредиха.

73

Анонимен

преди 2 години

А кво си мислите, че Бойко нямаше да им даде зелена светлина ли. Радвам се, че в този парламент коялициата ще трябва да е от поне 4 партии, да има контра за някои от важните решения. ИТН и БСП със сигурност ще дадат отпор по тази тема.

72

Едно не разбирам

преди 2 години

Ето и + и - за предишния ми коментар показват съотношение 3:1 в полза на тези,които не харесват крадливите лъжльовци.Когато Боко го избраха първи мандат по форумите в началото бяхме 50:50 тези които сме ПРОТИВ и таз,които бяха ЗА Боко.После нещата се промениха и все повече хора него харесвах,но в началото бяхме равни.А сега от самото начало 80% не ги харесват тези ***,а те първи на изборите.Как става тази работа.

71

Анонимен

преди 2 години

Мирише ми на национално предателство

70

Анонимен

преди 2 години

Като искат нещо от нас требва да не репресират македонците с българско самосъзнание, требва да са толерантни, ама те само плюят и изискват от нас :))) Нема как да правиш компромис с хора, които сърбите комплексари са им промили мозъка, нема как да стане това нещо :)))

69

Анонимен

преди 2 години

Обаче, дали наистина гласувалите за ПП вчера имат предвид точно това - сговор с македонстващите? И това се обявява 2 часа след изборите , тц, тц ,тц

68

българин

преди 2 години

До: номер 68 Ти сещаш ли се че всичките тези пожелания не стават ей така на - от днес за утре? Основният играч против България в Македония е опозиционната партия ВМРО-ДПМНЕ, която е огледален образ на нашата "Възраждане" или ВМРО на Каракачанов, които са един дол дренки. Костадин Костадинов си мечтае направо за аншлус на Македония към България!Сигурно подобни мечти, но в обратна посока имат нашите македонски братовчеди.Това трябва да спре!

67

ЬЬЬ

преди 2 години

Според мен напредък в преговорите между бг и рсм може да има само ако се заличи езика на омразата,ако се приеме,че имаме обща история в миналото и че азбуката на светите братя е славяно българска,а не славяно македонска.Точка. Не политиците (защото те гледат само далаверата и келепира) трябва да решават тези "спорове", защото в миналото имаше един продажник георги димитров,който предаде България и това в днешно време не трябва да се повтаря.