9

АЯТОЛАХ ХУМАНЕН

преди 2 години

Това е лицемерието на запада и на всичката измислена легендарност на някви хора оприличени на звезди. Когато света гладува ,някъде си някъв *** имал имения за 30милиона. Затова и този "Рим" ще изчезне ,заради гнусните си фантазии ,че някой не бил ни мъж ни жена а някъв особен вид пол . Заради кучетата с имения , и заради негроидите ,които нещат да работят ,а само да получават на готово от същите тези които обвиняват за своите "страдания"...Западът е обречен!

8

АМ,АМ

преди 2 години

Така , ще е докато не отиде на екскурзия в Корея....

7

Анонимен

преди 2 години

По-*** статия не бях чел от бая време! Поздравления.

6

Анонимен

преди 2 години

Нещо не разбирам, ако графинята е починала 1992-ра, тогава Гюнтер е на 29-30 годишен. Дори и немските овчарки не изкарват толкова.

5

До 4

преди 2 години

Добре дошъл реалния свят. Ако мислиш че на Гюнтер му пука за човешките /и на други същества несгоди.../ Типичен аристократ

4

Анонимен

преди 2 години

Децата *** от глад в Етиопия, докато кучета в Германия "получава закуска от най-доброто месо, приготвено от личен готвач всяка сутрин".

3

...

преди 2 години

Луда работа...

2

Готина новина

преди 2 години

Сладур!

1

Анонимен

преди 2 години

"Той може да си позволи да не се тревожи за въглеродния си отпечатък, докато пътува с частен самолет." Това ли е схемата, ако имаш пари можеш да си правиш каквото искаш? Пък ние добитъците да спасяваме планетата.