30

Диана

преди 2 години

А защо ли нищо не се говори за онези машини, внесени за "резервни части"? Хем внесли "резервни части" хем сега не искат да ги изполазват! Абе...Има нещо гнило в Дания!...Веднага да се разследва,значи, с лупата!...И как ли така само в един микрорайон от цялата страна има развалени машини? И то не една или 2, а цели 140!...

29

Ха-ха

преди 2 години

Сека ще вадят от ония дето ги държаха "за части". Този път Радев си е опекъл работата. И 20-тия имот на Рашков се задава. Дано да е с повече тоалетни, че лай*ното е голямо!

28

Анонимен

преди 2 години

Мисля, че в неделя точно машините ще прецакат Фигуранта...

27

сънчо

преди 2 години

прави се всичко необходимо за победата на фигуранта . спете спокойно деца , рашкОФ бди над вас !

26

АнонимеН

преди 2 години

МАШИНИТЕ НЕ СА ПРОБЛЕМА ЩОМ ИЗДАВАТ РАЗПИСКА! ПРОБЛЕМА Е, ЧЕ ТОЧНО ТАЗИ РАЗПИСКА Е ВОТА И ТОЙ ТРЯБВАШЕ ДА СЕ БРОИ КОЙ ЗА КОГО Е ГЛАСУВАЛ, А НЕ ЛЪЖЛИВИТЕ МАШИНИ ДА ОБЯВЯВАТ ИЗМИСЛЕНИ РЕЗУЛТАТИ ,СУПЕР ЛЕСНО ПОСТИЖИМИ С ЕЛЕМЕНТАРНИ НАСТРОЙКИ!

25

аз

преди 2 години

Един *** се разсипа да крещи във форума.Няма кой да те чуе,напразно се хабиш!

24

Анонимен

преди 2 години

ех този дон Чалгаре полудя за тези машини, следващите години кой ще плаща за съхраняването им, подръжката им. Май не гласува на тези избори! Хиляди пъти съжалявам, че му се разписах и гласувах на референдума!

23

Анонимен

преди 2 години

А стига,бе..

22

Анонимен

преди 2 години

Е, нищо, нали имат още, да ги ползват. И без това вече са настроени с правилните гласове.

21

Костинбродската

преди 2 години

афера-фалшиви бюлетини,двойни дъна на бусове...А-а,нямало ги,но скандалът бе в подходчщия момент.ЦИК-Сиело-Норменската афера-имало повече машини,защото били за Грузия и за Албания.Абе не,те били за подмяна на счупени машини.Абе не,има повече машини,но те са без софтуер.Абе не,няма машина и в секциите ще са с по-малко.И след това аферистите говорят,че изборите са честни,ама имало пазаруване на гласове от лоши хора.Методиката дойде от Мая,но тя изяде калая.РР и Рашков я наследиха.

20

Анонимен

преди 2 години

Абе нали затова броихме. 100% съвпадение на резултата от машината и разписките!

19

Анонимен

преди 2 години

Струва ми се, че това е поредната манипулация на Сиела норма- ЦИК. В 23 МИР София отказват сума ти МГл и се явява недостиг на цели 140 машини.Оттам уведомяват Сиела, тя иска от ЦИК тази бройка, но от ЦИК отказват. А толкова ли беше трудно да се вземат нови машини, на тях да се качи софтуер еднакъе с този на 12000 броя МГл и от ЦИК да поискат софтуера на 5 или 10%-ова извадка да се провери за еднаквост с този на машини преминали през изборите!Очевидно Сиела и ЦИК си играят играта а хората страдат

18

Анонимен

преди 2 години

Как е възможно да се повреждат толкова .... Аз не съм чул Лидъл да преминава на хартиени касови бележки защото от един ден експлоатация им се повреждат частите по касите ?

17

негласуващ

преди 2 години

Българските "избори" съм ги запомнил единствено с покупко-продажба на си гъни и феодали...и безкрайни далавери и скандали!

16

АнонимеН

преди 2 години

ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПОДМЯНАТА НЯМА И 100 ХИЛЯДИ РЕАЛНИ ГЛАСА! И ТОВА Е С 50 ХИЛЯДИ ГЛАСА ОТ ОТКАЗАЛАТА СЕ БОЖКОВА ПАРТИЯ БЪЛГАРСКОТО ЛЯТО И ПРЕЛЯТА КАТО ГЛАСОВЕ В ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПОДМЯНАТА! НО ЗА СЪЖАЛЕНИЕ СЕ ПРИЕ ОТ СЪВЕТА НА ЦИК САМО ДА СЕ БРОЯТ РАЗПИСКИТЕ КАТО БРОЙ А НЕ КАТО СЪДЪРЖАНИЕ КОЙ ЗА КОГО Е ГЛАСУВАЛ! РАДЕВ ВЕЧЕ Е АБСОЛЮТНО НЕЛЕГИТИМЕН КАКТО И ЦЕЛИЯ ПАРЛАМЕНТ В МОМЕНТА!

15

Анонимен

преди 2 години

Машини за милиони,работиха един ден и вече са повредени! Добре ни изработихте с тези машини,ти си гласувай,пък ще спечели този който е заложен в програмата.

14

АнонимеН

преди 2 години

25-ТЕ ПРОЦЕНТА НА КИРО МЕНТАТА СА КАКТО СЛЕДВА! 10% ОТКРАДНАТИ С МАШИНИТЕ ОТ ИТН, 5% ОТКРАДНАТИ ОТ БСП И 5% ОТКРАДНАТИ ОТ КОСТОВАТА ПАРТИЯ! И МАЯ ПОЛОВИНАТА ГЛАСОВЕ СЪЩО ОТКРАДНА РАДЕВ В ПОЛЗА НА КИРО МЕНТАТА :D НАКРАЯ ЩЕ ИЗЛЕЗЕ ИСТИНАТА, ЧЕ КИРО МЕНТАТА Е ИМАЛ 3% РЕАЛНО И ПАРТИЯТА МУ ИЗОБЩО НЕ ВЛИЗА В ПАРЛАМЕНТА!

13

Анонимен

преди 2 години

В президентството има нови машини с които ще се гласува з Радев.

12

Анонимен

преди 2 години

Да се броят хартиените разписки за да се види дали машините наистина работят.

11

Българин!

преди 2 години

Първо се оказа, че при необходими около 12000 машини от ЦИК са поръчали ... почти 13000, после се оказа, че Сиела Норма САМИ НА СВОЯ ОТГОВОРНОСТ са внесли още 600 машини (минимум) за "резервни части" и накрая се оказа, че пак НЯМАМЕ ДОСТАТЪЧНО МАШИНИ! Не знам за вас, ама на мен това машинно гласуване вече серионзо започна да ми нарисва НА ЕДНА ГОЛЯМА МАНИПУЛАЦИЯ!