297

Анонимен

преди 2 години

До До АмбърНие колективно Те хвалим! Продължавай все така напористо! Ти си нашият Герой. Ама се ваксинирай, че да не останеме и без теб! Или поне носи маска да изкараш по-дълго с рекланата в Наша Полза!

296

Анонимен

преди 2 години

Ако някои си спомнят бях писал преди една година че ще ви ваксат най редовно. На всеки шест месеца. След тава на три месеца. А накраят всяка седмица. Ще станете като наркомните без дозата няма да може да дишате. От това вирусче спасението е пазенето и никакви контакти. В началото на 20-ти век така са се пазили от Чумавите и Прокажените.

295

До Амбър

преди 2 години

Нали знаеш приказката Който гроб копае сам пада в него

294

ПА АМБЪР

преди 2 години

До Петър Димитров. Обявяваме 5% дискаунт за Теб! Ти си нашият герой! Нашето упование, говорител и нашата Реклама!

293

К19

преди 2 години

Всичките ще ви хванааааа!!!! Не се ваксинирайтеееее!!!!

292

Анонимен

преди 2 години

До Петър Димитров. Ба си героя! Мерси, че те има! Не, че ми дреме какво мислиш да правиш ХАХАХАХАХАХА

291

Петър Димитров

преди 2 години

не съм се ваксинирал против ковид и никога няма да се ваксинирам.*** *** съм..на умните и красивите набодени пожелавам приятна 10 доза,то все едно сте наркомани.приятно връщане на нормалния живот.мога да живея и без тъпите молове,да си сготвя вкъщи,да работя хоум офис,за разхидки в Жг има гори и оланини колкото искаш,сегашните театри не струват нищо а филми има на нета милиони.и да бе забравите като излизате навън да си сложите 5 слоя маски,или по-добре против и ръкавички да бе ви хване кови

290

В.

преди 2 години

Имаше един клип с Майкъл Джаксън и ПолМскартни като продавачи на пенкилер илачи в някакво каубойско градче. Накрая тълпата ги подгони. Say-say-say ли беше песента вече забравих.

289

Анонимен

преди 2 години

Абе къде изезнаха антиваксърите? Да не изммряха от КОВИД? Голяма скука настана в сайта... :( .Що така бе дечковци?! Напишете по някоя дивотия, да се зарадваме и посмеем от сърце и душа! Я за плоската Земя, я за дето ви пръскат от самолетите с вируси, я, че няма вируси. Дайте нещо за чекмеджетата на тоя, дето имал банки, ама си държал парите в чекмеджета с пищов отгоре... Или поне една читава книга препоръчайте за това как се правят фотомонтажи. Нали изборите свършиха? Не плащат ли вече?

288

За АНТИТЕЛАТА

преди 2 години

ПОЗВОЛЯВАМ СИ ДА КОПИРАМ КОМЕНТАР НА ДРУГ ЧИТАТЕЛ, ПОНЕЖЕ ГО НАМИРАМ ЗА МНОГО ТОЧЕН И ПОЛЕЗЕН: ''При спин и всички други болести - наличието на антитела означава болен човек.. Явно фарма-мафията иска да ви потдържа в състояние вечно болен .. Колко време ще изкарате ТАКА...'' и т.н.

287

Анонимен

преди 2 години

Ми те на антиваксърите им погребаха телата. Сега останалите се опитват да минат метър с антитела май.

286

Феникс

преди 2 години

Който го разбере -- ряпа да яде. Истината е лъжа .

285

Ох да ва таковам

преди 2 години

До Трите Вакса. Малий, какъв кеф. Някой се разболял и едни амбрияжи празнуват. Ама ни му ни мя за измиращите по 200-300 на ден. Що така бе перверзници?

284

Асан

преди 2 години

НЕМА А СА ВАНЦИНИРВАТЕ! ОТИ ША ВА ТАКОВАТ!

283

Дедо ви Ванго

преди 2 години

Ваксините са създадени да ви скапат имунитета не да го въздигнат и ще ви боцкат докато останете без имунитет кой разбрал разбрал

282

Ха!!!!!

преди 2 години

Статия с претенции ще ни даде отговора!Oстана ли някой балама освен журналистите, да им вярва на тия "експерти" след толкова лъжи и извъртания от началото на пландемията??? По последни данни действието на тия була-мачи е до 2месеца, тъй че нищо чудно да сменят скоро плочата на 2-3 месеца бустер.

281

план златен милиард

преди 2 години

В средата на 90-те години е излязла от печат преведена на руски книгата Комитет на 300, в която се описват заговорът срещу народите. Автор на книгата е полковник от разузнаването на САЩ, който в продължение на 30 години е изследвал механизмите на тайното правителство на света и стига до заключението, че 300 от най-богатите фамилии на света контролират глобалните процеси. Те са създали план за унищожението на нациите наречен Златен милиард, в който влиза и България.

280

Анонимен

преди 2 години

Брей, то не остана една единствена болест освен ковид.. Такова мощно бутане на тези ваксини в световен мащаб е много, ама много съмнително.

279

Анонимен

преди 2 години

Що не ? Колкото пъти кажете, толкова ще се набоцкам.

278

Анонимен

преди 2 години

Хахахахах интересни оферти има тук четеш и падаш ХАХАХАХ браво добре е че има здраво мислещи хора на този свят.