125

Анонимен

преди 2 години

Стефан Белев.

124

Анонимен

преди 2 години

За сметка на това всякаква турчееща се, германчееща се и като цяло всякаква чуждестранна смрадлива cгaн се събира да сипят омразата си към България, и да избиват комплексите си .

123

Анонимен

преди 2 години

Този сайт трябва да бъде затворен, защото тук се публикуват постоянно антибългарски статии от псевдожурналистки на хранилка на западни шпионски централи, всичко е замаскирано да изглежда "обективно", но грубо и белите конци се виждат навсякъде.

122

Анонимен

преди 2 години

Явно някой "приятел" на този индивид е сигнализирал в полицията и като има даден сигнал са длъжни да направят проверка. Честно казано представям си каква простотия е написал та даже не го и съжалявам. Има граници които нормалните възпитани хора не трябва да преминават и не може винаги оправданието,че живеем в демокрация да ни дава правото да правим каквото си искаме.

121

По лошо е когато

преди 2 години

Спрем да пишем защото знаем ,че ще ни арестуват--- тогава привидно всичко ще е спокоино и красиво . Или човек има право да пише или няма Ние сме разделени хора ,мразиме се ,ненавиждаме се --това е българската истина --ето ви пример ваксините .Бедни срещу новобогаташи и етническа омраза има --някой казва не трябва ,аз не съм казал че трябва ,а че е има .

120

Анонимен

преди 2 години

Остави кой кого обижда... Замислете се колко уж не ви следят навсякъде, щом от коментари в мержата, без значение какви са, ГДБОП могат да те посетят. Това с подадения сигнал е мъгла, за да не стане кристално ясно, че бай брадър си работи яко.

119

T

преди 2 години

"Материалите са докладвани в СРП за извършено престъпление по чл. 162 от НК - проповядване на омраза, основана на народност, чрез информационна система." Оттук нататък, ако видя в този сайт коментар, който обижда българите, редакцията да му мисли. Не се шегувам. Неколкократно съм засичал омразни към нашата нация коментари.

118

Анонимен

преди 2 години

Зад глупавите арести, които поляризират обществото не стоят полиция, данс, гдбоп и т.н. а ония гологлавия сатанист Гешев, който даде курбан с 45 човека на АМ Струма

117

Анонимен

преди 2 години

След трагедията на АМ Струма трябваше да има клада в центъра на София на която да изгорим жив Антихриста Иван Гешев. Ска.пан сатанист. Сектанта принесе в жертва 45 човека откоито 9 деца, а вечерта преди инцидента, 9 възрастни хора. Из.род мръсен!

116

Анонимен

преди 2 години

Какви "морално-етичните норми", какви пет лева?Моралът е нещо субективно. Етиката, в последните 10 години в световен мащаб - кучета я яли.Да пада една бомба и да ни изтрива!

115

Анонимен

преди 2 години

"Нещо което е вярно, не може да бъде наказвано в една правова държава, ама в бегето не знм." _________________ Темата е език на омразата, а не лъжи-истини/факти.

114

иво

преди 2 години

ГДБОП трябва незабавно да се разформирова.Вместо да задържат крадците окрали милиони от пътища и магистрали те отчитат жалка дейност.Срам и позор.

113

Кайл Ритенхаус

преди 2 години

"Свобода на словото не означава свобода от отговорност"Точно това означава, безгръбначно! Освен за клевета (като трябва да се докаже и какви точно щети е понел оклеветения) и за призиви към насилие, за друго не трябва да те пипат.Твоята концепция за "отговорност за думи, които са наранили нечии чувства" произлиза от култа на псевдо-демократите "прогресивни". Този култ редовно си служи с лъжи, които продажните медии разпространяват, целящи разцепление и контрол над хората.

112

Анонимен

преди 2 години

Мненията са като задниците всички ги имаме ,но не винаги е уместно да ги показваме !!!

111

Мдаааа!

преди 2 години

Явно "промяната" идва с политически арести и........лагери ,може би ???

110

Сата НАТО

преди 2 години

За неуважение към починали, в нормалните страни се влиза в затвора. В САЩ си длъжен да спреш и да пропуснеш погребална процесия, иначе -глоба. Да не говорим, че за грубо неуважение - например да не си свалиш шапката, когато носят мъртвец, някой от близките може да те гръмне и няма да носи пълната отговорност като за човек. Между другото, тука навремето също е било така. Вие вчера бихте сички рекорди по оси ране.

109

Анонимен

преди 2 години

Едно е да имаш мнение ,а други е да ругаеш срещу починали.

108

Анонимен

преди 2 години

Не е мнение да призоваваш или да сееш омраза.Да сплашваш други хора,да се заканваш ,че ще биееш или убиваш.Правиш ли разлика между мнение и всяване на омраза и закани?

107

Анонимен

преди 2 години

Не трябват да им затварят устите,а напротив трябва много да внимават и да следят за изказванията на хората и така много лесно ще достигнат до хора с отклонения ,които са опасни за другите.Браво,че са го арестували.Не е нормален човек,който да пише лоши неща за хора които са починали или са страдали.Аз плаках за тези хора.Не мога да повярвам,че някой може да пише такива неща.

106

Анонимен

преди 2 години

Аз отдавна призовавам и подкрепям да се арестуват хората които изразяват агресия,понеже не е морално и не е нормална хората да сплашват други хора и да смятат,че ще им се размине.Тук на този сайт съм чел много агресивни и много заплашителни коментари,като призоваване за войни,рязане на части от тяло,реки от кръв и т.н.Не е нормално това и тези хора не им е мястото на свобода.Това не са нормални хора, а хора способни на много лоши неща.Така че правилно е да го арестуват.