93

Анонимен

преди 2 години

Има един единствен критерий дали дадена държава се справя с ковид епидемията си или се проваля и това е ежедневният брой починали. Тук Кацаров и банда от два месеца държи първото място в Европа и второ в света!

92

Анонимен

преди 2 години

Голям страх бре, с орлите ще живееш.

91

Анонимен

преди 2 години

След "мек локдаун" меренето на антитела е поредната българска измишльотина, която е напълно излишна.

90

Анонимен

преди 2 години

224 магъропитека си отидоха вчера.

89

Анонимен

преди 2 години

И защо и кому е нужна тази стъкмистика и какво променя? Освен да запълва страниците на някои медии, които нямат друга тема и за какво да пишат. Преместил съм си го фара от другата страна на борда каква е днес или ще е утре цифрата.

88

Анонимен

преди 2 години

Икономическата вреда може да се компенсира, докато смъртта е еднократна и не подлежи на компенсация

87

Анонимен

преди 2 години

В България политическите игрички и интриги явно са по-важни от живота на хората. Сегашната катастрофа е изцяло домашно производство. Благодарение на безхаберните политици. На хоризонта вече се задават многобройни нови жертви, но за политиците бъдете спокойни винаги ще има място в болницата при необходимост и безплатно лечение, докато народа е оставен на произвола на съдбата.

86

GG

преди 2 години

Разликата в щаба на Борисов и щаба на Радефф ? Ако изобщо има такъв в момента

85

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 95 "И в кое не е прав Мангъра? Статистиката си върви, вирусчето също. Какво се промени за две години. В един град от 50 хил души" Един град от 30-40 хиляди души вече го няма. Това се промени. А ти продължавай.

84

Анонимен

преди 2 години

Здравната система сдава багажа, политиците потънаха в популизам и недоизмислени решения, а хората са притеснени. Пръскали ги.

83

Анонимен

преди 2 години

96 правилно е да се включват тестовете от училищата. На базата на тях отнемат или дават права на децата. За какво ги правят иначе тия тестове. И децата са толкова хора, колкото всички останали. Щом включват антигенните тестове на *** и пульо, ще включват и тези на децата.

82

Анонимен

преди 2 години

Всичките мерки у нас са хаотични, непоследователни и без реално постигнати резултати. За съжаление накрая цената я плаща обикновенният човек.

81

Анонимен

преди 2 години

Явно пак ще пламнем, в България мерките са само тв. Иначе никои нищо не спазва. А и има и хора който живеят в друга реалност.

80

Анонимен

преди 2 години

Ако Мангъров се бе появил през 80-те, всички щяхме да сме със СПИН

79

Анонимен

преди 2 години

Ние сме медалисти и победихме всички вируси. Не вярвайте на фалшиви новини. Вярвайте само на бай ви *** специалиста по всичко

78

Върбан

преди 2 години

До професор. ---Сложих един лайк, на мисълта която си написал, красива е. Даже ми хрумна да пия алкохол до края на живота си, за да забравя всичката математика, физика и химия които съм учил, помня и разбирам. НО! Реалността е винаги по-сложна от нашите представи за нея. Колкото повече знаем, научаваме все повече загадки -чудеса. Учете! Ако не искате да умрете от скука и да се гордеете че можете да събирате и изваждате и да пресмятате проценти, което е ЖАЛКО!

77

Анонимен

преди 2 години

Като видя такива цифри и вече знам, че сме вторник. Не е зле след 2 г. да оправят системата, която събира бройки от събота, неделя и нововъведените в понеделник, за да се спре с тая вторнишка истерия. 2 год. хора! Винаги вторник, в сряда едно скубане на коси и в четвъртък задължителни мерки, които целят ограничения! Сценария се изтърка. Знаете какво ще говорят лелите утре и какви глу!пости ще измъдрят тетките вдругиден.

76

Анонимен

преди 2 години

Тъжно....Така наречения матрял не вярва във вирус, дистанция, маски и мерки до деня в който не почне спешно да търси плазма за близък. А може би и след този ден? Може би търсенето На плазма е само прах в очите на собствената съвест? И като добавка на деградацията на матряла са противоречивите и популистични сигнали от управляващия матрял.

75

Анонимен

преди 2 години

Намалява единствено броя на направените ПСР тестове. % спадат, защото включиха и съмнителните тестове с 52% достоверност, които правят по училищата.

74

Анонимен

преди 2 години

И в кое не е прав Мангъра? Статистиката си върви, вирусчето също. Какво се промени за две години. В един град от 50 хил души, по сто средно дневно, колко още не са минали през ситото, а други не са го и усетили. Няма как да се скриеш, все един ден ще те намери. Дано изтеглиш правилната клечка и да имаш късмет.