30

JJIvanov warnings

преди 2 години

ЗАКОНА ЗА ДВижение по пътищата ИЗрично ЗАБРАНЯВА ЛЕПЕНЕто на предни и други стъкла на отвличащи вниманието на водача лепенки вкл НАГЛО ПРЕСТЪПНИ ХОЛОГРАМНИ ОРЪЖИЯ!!!Вижте холограмни оръжия тип: Винетки , за ЗАСТРАХОВКА ; ЗА ТЕХ ПРЕГЛЕДИ.ХОлограмите се ползват за декодиране на огромни територии и за обемно следене и при заповед обсебване на водачи . Вижте обемно обсебени водачи по време на катастрофи. обсебващия обем се вижда като облак около водача.

29

JJIvanov Warnings

преди 2 години

Experts must to SEE bulgarian atni FAnerozoic EON hologrpahic weapons incl car ""ECO sticers""НАгли престъпници на власт в София принуждават пунктове за технически прегледи да лепят нагло престъпни анти земни ,анти слънчева система анти FAnerozoic eon holographic weapons like ЕКО СТИКЕРИ..ПОлзват се за трайно декодиране на бисоферната и неозойската охрани ..

28

Анонимен

преди 2 години

МИ6 явно е доста некадърна организация, щом не може да разпознае и залови досега и един китайски шпионин сред всички останали!

27

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Англичаните съвсем изгубиха чувство за чест и достойнство. Аз ще им припомня ,че именно те ,страхливите англичани,превзеха някога Велик и Миролюбив Китай с дрога. До там и стигна скромната доза мъжество,да дрогират с опиум мъжете,тъй-че да е кефят по турски му на китайки. А бе,англичани, Вие давате ли си сметка,че сте точно на един лек шамар драконовски? Давате ли си сметка,че търпението на тези дълготърпеливи и благородни Китайци е вече на прага да свърши? Глупавата Ви кралица ще бъде панирана!

26

Анонимен

преди 2 години

А М6 овладявам интеграцията на британци към индийци и пакистанци. Прощавайтеа уличната дума, но британците са се превърнали до един във ФИЛМАРИ.

25

Анонимен

преди 2 години

Мi6, мисирко! Ти май прекаляваш с алкохола на работното си място!

24

ГАДОРЯН

преди 2 години

Тия от Запада ги чака колапс. Много по страшен от падането на Рим!! Рим все пак е бил превзет и разрушен от бели хора, макар и варвари. Сега е друго. Англия ли е английска с пакита и индуси, Франция ли с тия от Магреба, Германия ли? А те Русия че Русия. За тяхно съжаление и Русия и Иран и КНР, КНДР ще надживеят Запада. ЕС и САЩ ще се саморазпаднат. С гръм и трясък. Иран и държава на хиляди години, Китай също.

23

Тео

преди 2 години

Храстът все вещае бури, а дървото си расте. Господата англичани трябва да разберат едно - химерата, че индийци и пакистанци могат масово да се цивилизоват я няма! Изчезна! 20% ще го направят, но останалите 80% ще продължат по старому. Направиха от Англия една малка Индия. Тежко им и на тях!

22

Мужик

преди 2 години

Като не могат да овладеят естествения интелект, тъй ще драпат за изкуствения, пък и по лесно е, няма да си напъват мозъка.

21

Анонимен

преди 2 години

Едните лаят та се късат, но не хапят. Другите си взимат пристанища по Гърция, правят си терминали и настъпват.

20

Анонимен

преди 2 години

Кой са коренните жители на Англия? Защо лъжат, че са белите. Аз бял англичанин не съм видял до днес.

19

Анонимен

преди 2 години

След като талибаните биха САЩ като маче у дирек краварскатс армия е 00 толкоз по въпроса

18

Анонимен

преди 2 години

САЩ нее талибаните са господар на света шот опукаха САЩ ааххаах

17

Анонимен

преди 2 години

Ми6 да каже, кой ми открадна дънките от простора 1985г.

16

Анонимен

преди 2 години

Тия забравиха как Путин дума кораба им

15

Споко

преди 2 години

САЩ ще го оправи Йелоустоун а Англия затоплянето гарантирано от бог

14

Мирът наближава!

преди 2 години

За Англия малко се знае, но САЩ са Господарят на света, който чрез Космическата война ще ликвидира завинаги феодалните диктаторски режими и ще настъпи Хилядолетният мир, отбелязан в Библията.

13

Анонимен

преди 2 години

Русия на президента Владимир Путин става "остра заплаха" за колективния запад, тъй като с бързи темпове върви към овладяването на изкуствения интелект, квантовите изчисления и синтетичната биология.

12

Анонимен

преди 2 години

Те бившите ви роби ще ви оправят вас хак ви е

11

Анонимен

преди 2 години

Коя от тия три страни е имала колонии и роби а?