309

Анонимен

преди 2 години

Начало на ваксинацията януари 2021 година.България-200000 заразени-9300 жертви! Сърбия-350000 заразени-3400 жертви! Към днешна дата. България-690000 заразени-28320 жертви! Сърбия-1250000 заразени-11700 жертви! Разбира се,че за всичко това Мангъров е "виновен"а не ДЕГРАДИРАЛОТО НИ здравеопазване!

308

Анонимен

преди 2 години

Така си е, какво разбира Мангъра. Той си е инфекционист, друго си е математик, социолог, врачка, журналист да каже истината... Всеки на тая територия се занимава с това, което не му е работа, затова сме и на това дередже.

307

Анонимен

преди 2 години

Щото като ги светне Мангъра онези от Брюксел няма да има пара да лапат от ваксинте

306

Анонимен

преди 2 години

Ще остане в историята като то Мангър-българоубueц.

305

Анонимен

преди 2 години

Тези в Брюксел защо спят , да извикат Мангъров да осветли по някои теми ?

304

Анонимен

преди 2 години

Нулира ги първо защото не дейстават срещу него. И това на някои ще им трябва още няколко седмици за да го разберат. Може би когато някой политик го издекламира ще го повярват. Втората причини да ги нулира е защото той е по-лек за искарване, а по-заразен. В същото време ще създаде имунитет. Но набодените да си слушат фаучи, урсула и бай дън. В крайна сметка са се метнали на безкрайния влак и се надяват някъде да ги закарат.

303

Чичо Ванчо

преди 2 години

До Не слушайте МангъровБЯГАЙ ОТ ТУК ***!

302

Анонимен

преди 2 години

Тоя нали трябваше да си хвърли дипломата да края на юни 2020 година?

301

Не слушайте Мангъров

преди 2 години

Той нищо не разбира защото е инфекционист. Слушайте хематолози, коремни хирурзи, математици. Те са специалисти по вирусология.

300

Бay

преди 2 години

"Пред медиите той коментира, че Омикрон нулира всички направени досега ваксини, защото те не действат срещу него." трябва да си пълен Ганчo да го изръсиш това. :D

299

От ваксата е

преди 2 години

До неваксан "Алоооу,ваксаните,що сте толкова злобни бре?"===Така действат ваксините и м,ного хора вече забелязват промени в поведението на ваксаните си близки или познати. Плюс че има и психологически момент - който се е прецакал го е яд на тези, които не са се прецакали.

298

Анонимен

преди 2 години

Ваксърите са в стокхолмски синдром. Обичат си ограниченията обичат си експерименталките, обичат си маските. Без тях нямаше да са живи според тях. Някои се мислят за герой спасители, а всъщност страхливци заразители.

297

Анонимен

преди 2 години

Е това е да си Мангъров, абсолютен експерт...

296

V100

преди 2 години

Как го изчисли мангъров че това бил края? Говори от самото начало точно каквото народа иска да чуе. А именно: надежди, успокоение, чай чета, супчички. Но вече всеки познава повече от един починал и лъжите не минават толкоз лесно

295

Анонимен

преди 2 години

Абе да ви питам,Мангъров ли е виновен затова,че България има 2.5 повече жертви от една Сърбия която има 2 пъти по голям брой регистрирани заболели?Тая тенденция е същата и преди да започне ваксинирането началото на 2021 година!Двете страни са почти идентични по население и манталитет откъде идва тая Огромна разлика?

294

Анонимен

преди 2 години

Браво Мангъров, най големия си. Човека каза че ще премине този вирус през всички, колкото на някой да не му се иска и излезе прав. Никакви ваксини не може да го спрат ковида. Това е малко му остана защото вече близо 70 процента от хората по света са се сблъскали с ковид. Тива е.

293

Айшето от Сливен

преди 2 години

Чичо какво пушиш?

292

Анонимен

преди 2 години

Природата си действа, а ние реагираме в последствие. Очевадно е че епидемията няма да приключи поради човешките усилия а според еволюцията на вируса. Ние можем само да ограничим загиналите докато това стане. Можем също и да си съсипем икономиките. И все пак ваксините имат стойност, макар и временно докато природата си свърши работата. Та Мангъров е до някъде прав. Не е прав да отрича всичко - така не дава шанс на болнави и възрастни хора.

291

Анонимен

преди 2 години

Тоя даже и Слави не го взе.

290

С косата

преди 2 години

Ейй Богу, ciгаniте ще се окажат най-умните с 99% неимунизирани.Браво Бългорино, бай *** се гордее с теб. А Мангъров...нобелова награда заслужава...