32

Да

преди 2 години

До Анонимен....Прав е само за това,че министъра не прави нищо , обърка всичко.

31

Анонимен

преди 2 години

#35 За какво е прав Стаматов? Че се прави на вирусолог, а идея няма от медицина!!!!

30

Да

преди 2 години

Прав е Стаматов.Но..Няма ли други директори на училища в България?Стаматов,та Стаматов,нека и други да изкажат мнение.

29

Активист на БСП

преди 2 години

Тоя мухъл беше ГЕРБЕРСКИ министър!!!!

28

Анонимен

преди 2 години

Тоя с титлите много се е взел на сериозно ,голямо натискане за министър

27

Oh

преди 2 години

Хем им се позапълниха пенсионните фондове, хем се оплакват световните лидери и плашат ли плашат горкото население. Истината е че модернизацията и свободата на населението бяха стигнали до високи нива на "слободия" и трябваше да се озаптят по някакъв начин.И хоп- това беше решението, да се подплашат хората в светошен мащаб.

26

Oh

преди 2 години

Връщайте се в училище, стига толкова европейски лиготии, който е болен да си стои в къщи докато оздравее, както си беше преди намесата на тази нова световна политика наречена Ковид. И учителите вече ги мързи да работят, а за учениците да не говорим. Средната смъртност в България за година е 110 000 души, за 2020 е 124 00, какъв е проблемът, по-силен грип, повече възрастни починали. Просто световна война с цел.

25

Анонимен

преди 2 години

Не смятате ли, че е тъпо да пращате децата си някъде да карат нещо "безсимптомно", а след години да разберете какво сте им причинили на собствените си деца?

24

Анонимен

преди 2 години

Абсолютно безсмислено. Използваните тестове имат смисъл да се прилагат само при вече налична симптоматика и голямвирусен товар иначе дават фалшиво отрицателни резултати.

23

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 години

Напънала се планината ....и нищо не родила...ха,ха,хаааааааааа....САМО ГОЛИ ПРИКАЗКИ!

22

Анонимен

преди 2 години

9% ваксинирани деца?!? Този да не е директор на училище за деца със специални образователни потребности? 4-5% преболедували също няма как да е реално, то възрастните преболедували са повече

21

Анонимен

преди 2 години

Министърът на здравеопазването Стойчо Кацаров целенасочено избягва всякакви мерки за опазване живота и здравето на населението в България, което нарежда страната сред лидерите по смъртност от Ковид-19 в света. Каква е целта на подобно пасивно, граничещо с малоумие поведение?

20

Анонимен

преди 2 години

Тестовете извършвани в специализирана лаборатория и от специализиран персонал са доста по достоверни от имитацията на тестване, която върви в момента по училищата. Подписвайте договори с някоя лаборатория, поставяте хургон в двора на училищите и нека учат децата. Тамън няма са го има и безумието да се набутат всички в 25 парчета два пъти седмично за тест в затворено помещение.

19

Ай Сиктир

преди 2 години

Истината е, че с два-три точно премерени удара ебхте майката на цялата организация. Сега никой не знае кой ходи в училище и кой стои пред компютрите. А колко лапета въобще не се занимават с образование? Толкова можете и ако поне малко ви просветне колко сте некадърни ще отстъпите място на хора, които знаят какво трябва да се направи и могат на го направят.

18

Хахо

преди 2 години

Добре бе. То и да имаше все есно. Нали има нов вариант, който не го ловят тия тестове. За кво се купуват изобщо. Нека децата си останат у дома, а кресливите родители да си ги гледат.

17

Анонимен

преди 2 години

това вече е разумно, нека се върнат на ротационен принцип

16

А бе

преди 2 години

Стаматоов, Стаматов... В държава, в която училищата са затворени, а кръчмите работят на макс, ти си позволяваш мнение различно от това на радевци... смело! Но , Бойко е виновен...

15

Анонимен

преди 2 години

А, добър дАн! Питахме още преди да се почне цирка, защо харчим 13 млн.лв. за глупости, при положение, че с тях ще се работи не повече от месец. И що ги похарчихме? Понеже много ги иваме?! Изпълнението на поръчките на ковид мафията пари струва на държавата и носи само проблеми. Освен за персоналните Юда - изпълнители.

14

анонимна

преди 2 години

Няма е вече опцията "остави в училище" и родителите отново недоволстват срещу всички и всеки!!!

13

Aнонимен

преди 2 години

И освен това родителите масово си пращат децата болни на училище. Така че ще трябва да се тестват. Не е страшно, нито опасно, нито вредно. Много по-вредно и опасно е да гледат youtube на телефона, да ядат чипс и вафли, и да не знаят как да работят безопасно в интернет и как да отсяват вярната и истинската информация от фалшивата.