14

МАРИАНА ГОЛЕВА

преди 2 години

Работят в чужбина, понеже тук не им плащат и не могат да си хранят децата. Имам висше образование, работя 25 години, един бял ден не съм видяла. Мизерия, терор, глад, издевателства от работодателите -/държавен служител съм./

13

Елемаг

преди 2 години

Какво се правите на Улави?От 3 дена викате ,вдигаме минималната.Не,вие не я вдигате.Няма да дойдат повече пари в частния,ще има по-голяма данъчна тежест!!И логично веднага мизерните администрации с 5 процента нагоре и техните.Някой взимат хиляда лева вече,това са за тях 50 лева от горе.За нас в частния отново 50 лв надолу!!!Пруи увеличен ток,вода гориво всичко!!Администрацията си бичи климатичето ,боли го фара.Разбрахте ли защо на всяка индексация в частния 50 000 работника напускат!!Харварди!!

12

Що тъй

преди 2 години

Вие кои сте? Тримата ***.А защо сте двама?Амиии, нема ора.

11

Анонимен

преди 2 години

Ами...качественият работодател се грижи за качествените работници..качествената държава се грижи за качествените работодатели...ако нещо в тази система куца- системата естествено се саморазгражда. Иначе казано: акъл-море, глава- шамандура.

10

Димитър

преди 2 години

До БочоОсновният проблем е че колкото и пари да се плащат за заплати ефекта не повишаване на качеството и ефективносттта на труда.Срещаш същия мързел,необразованост и тъпотия.А акъл не можеш да си купиш.

9

Анонимен

преди 2 години

2, нито хора има, нито заплати. бг ще е изоствена земя както рим 4 век и никой няма да помни кои са живели там, освен уикипедия

8

Анонимен

преди 2 години

прочетох го до последния абзац ои разбрах, че еврото ще ни оправи....само пoлуиdиoти пускат да плещят тъпoтии по медиите.

7

Анонимен

преди 2 години

С 1 млрд. са по-малко тази година, но Кирчо и Кокорчо са оптимисти понеже заем се взима лесно.

6

Анонимен

преди 2 години

само притопляте, тва скоро не го бяхте копвали.

5

морски

преди 2 години

Вижте реките от бетон, изливан на брега! Пак вярвайте, че липсват/няма инвестиции.

4

Той

преди 2 години

Българите намаляват в държавата по една единствена причина - трудно препитание и несигурност.Една шайка бандити бивши обучени на изток грабят вече толкова години и оставят на народа колкото да не умре от глад.Така са обучавани, потомци на най бедни и мързеливи индивиди станали партизани и после господари.Такива са сега и техните потомци.Изгониха по умните и по- работливите и живеят от едни други далавери.Е и сега пробутаха на народа още едни спасители както навремето царя и неговите хора.

3

черния

преди 2 години

В държавната администрация има едни 400 000 безработни. Само че те за никаква работа не стават...Освен за кражби, разбира се. Ама по частни фирми много такива не ги търсят.

2

Ром"с

преди 2 години

...и качествени работници...

1

Бочо

преди 2 години

Хора има, заплати няма!