74

Анонимен

преди 2 години

До Мда.. Ние по принцип го искаме в затвора и затова малко ни беше тъжно докато беше умрял. Но ето, че се появи и отново стои перспективата да бъде съден и пратен в затвора.

73

Анонимен

преди 2 години

Този човек говореше различно, нещо не беше наред, не мога да го определя какво, интонация, скорост на говорене...

72

Въпросче

преди 2 години

тоя дали се осеща какви пр0стотии наговори - лек КОВИД изкарал за 10 дена, щото бил 3-но наксиниран и след това 2 месеца с Пост-КОВИД Синдром - на така Ваксина й тури Пепел, щото аз като НеВаксиниран го изкарах за 4 дена!

71

Мда..

преди 2 години

Сменихте ли си опорките, невежи? Сега пък "оживялия" и "клониран" Кунчев го искате в затвора... Няма нищо по- лошо от напълно неграмотния, имащ се за знаещ. Нещастни булгаропитеци!

70

Анонимен

преди 2 години

До 81И защо - защото не искаме ваксината ли?Цялото ми семейство е преболедувало , ваксините доказано не работят!Аз си мисля, че кунч. е доста прос. че не разбира замисъла на всичко, което се случва и си бие тези ваксини, че и бактерии!!!

69

Анонимен

преди 2 години

Оживял само за да може да си сложи бустър.

68

Доктор Сър Пичук

преди 2 години

Доцент Кунчев може ли да обясни защо шефа на Бионтех Югур Шакин не иска да се ваксинира със собствения си продукт и не иска да ваксинира и семейството си също?

67

Анонимен

преди 2 години

Добре че не е умрял. Едва ли ще има нещо по-удовлетворяващо от това, да видим кунчо пред народен съд.

66

Анонимен

преди 2 години

Аз не разбирам хората като доцента.Те не осъзнават ли къде живеят..Не ми е ясно защо се ядосва.По скоро трябва да съжалява тези хора.Аз винаги съм съжаляваш повечето хора в БГ.Единствено понякога ме натъжават,но не и да ме ядосат.Няма как.

65

Анонимен

преди 2 години

Кунчев, приготви си тоалетните принадлежности.

64

Карма

преди 2 години

Никой ли от вас не се почувства гадно,жив човек го погребахте!Грях е това и удря до десето коляно,децата ви и внуците ви ще плащат греховете ви!Смирете се-злобни,алчни,разделени!Как така се озлобихте,на глутница гладни кучета сте се превърнали,Бог да ви съди за делата ви,мислите ви!Амин!

63

Анонимен

преди 2 години

До 66Тръмп каза за един дезинфектант, че нищо чудно от него да са му давали- потърсете в нета какво точно е хлорен......?

62

Анонимен

преди 2 години

71, Майсторе, не само те, ами има и четири интересни места където можеш да работиш в САЩ без да си ваксиниран - Белия Дом, Пентагона, Файзър и Модерна...обаче всички други трябвало да сме ваксинирани. Който иска, да им вярва и да се боде.

61

Анонимен

преди 2 години

И в крайна сметка от казаното от него излиза, че ваксинираните карат по-тежко вируса отколкото неваксинираните.

60

Кунчо Бустера

преди 2 години

Здравейте, ето ме и мен! Аз успях да се спася чрез множество бустери и да карам ковида леко (само два месеца). Заедно с колегата Коритаров ви призоваваме също да си инжектирате множество бустери със спайк протеин за да протече и при вас ковида леко, само за два месеца!

59

Черния

преди 2 години

Сега само следете кога ще го видите пак.Никога

58

Анонимен

преди 2 години

Кунчо, Кунчо, да беше пил Ивермектин 0.2 мг на килограм телесно тегло два пъти седмично за профилактика, нямаше да си два месеца извън строя. Нямаше дори и да го хванеш. Ама нали ти плащат добре като манекен на Пфайзер.

57

Майстора

преди 2 години

Угур Шахин и съпругата му не са "ваксинирани". На въпроса на журналист - защо? Отговорът е, че по юридически причини. Хехе абе това ковиваксърите сте измеримо най-глупавите и наивни хора на планетата. Но ви казват непрекъснато от телевизора че сте много умни и успели и сте щастливи. Ха със здраве и да не забравите бустара, че глей Кунчав забрави и закъса.

56

Ken

преди 2 години

"Със сравнително добро лечение успях да преодолея в рамките на седмица - 10 дни. След това обаче този прочут пост-COVID синдром показа своите качества." Какво тогава е преодолял ? И аз го преболедувах без почти никакво лечение в рамките на две седмици. Моите са по 7 дни. Неговите още не е ясно по колко дни са. 7, 10 - кой знае ? Изобщо не успя да ме убеди, че говори истината, но и не искам да го прави.

55

Анонимен

преди 2 години

Бау да та питам на глас ли искаш да ти я прочете статията.