149

за МП 155...

преди 2 години

...А , ТИ НАИСТИНА ЛИ ВЕРВАШ , ЧЕ СЕГА ВСИЧКО ЩЕ ТРЪГНЕ ПО "МЕД И МАСЛО"...!!!??ЩОТО --АЗ , НЕ....ХА,ХА,

148

мак

преди 2 години

До Диана. Държавник, таратанци. Но това си е твое мнение, имаш право да си го харесваш тоя. А за "коректно" приемане на Радев от т.лупа, разсмя ме. Не следиш изказвания на баце по отношение на Радев и противниците. Онази дума употребена от оня за Радев - "бъл..га..роу...биец", ми я направиха на звездички. Много коректен, няма що.

147

Калеко Алеко

преди 2 години

Ами "обединителат" на нацията показа за пореден път табиета и маниерите си, тъй като ГЕРБ не влиза в инженеринговият му проект за нов вид парламентаризъм, който се основава на преЦедентската му реСпублика, Главнокомандващият на българската нация ще продължава с политическите си репресии, знак за което е и назначението на чашкоФ за министър на Народната Милиция в новото "...ПП ПП ППППП" правителство на радевата Хунта ... !!!

146

Диана

преди 2 години

До Анонимен152 Стига сте пели стари песни, БСПарски ***! Ако имаше нещо за решетки, досега отдавна да са там след тези две кучешки правителства, които така и не надушиха нищо - само празните им приказки и измислени обвинения не вършат работа! Проблемът на някои хора е, че не съдят по делата, а съдят по думи и външен изглед..Проблемът ви си е ваш проблем, значи и няма нищо общо с действителността! Бойко беше едно изплезено дете на БСП и си го получи, което не означава че БСП е право!

145

ГЕРБ ПРОПУСНА:

преди 2 години

..ДА ПРИВАТИЗИРА , ВСИЧКИТЕ ДЪРЖАВНИ ПРЕДПРИЯТИЯ ---КОИТО СЕГА ГИ ДАВАТ НА НИНОВА ,ЗА ДА ГИ "ПРИВАТИЗИРА КАТО ЕКСПЕРТ В ПРИВАТИЗАЦИЯТА".....ХА,ХА,ХААА..А , ДАЛИ Е "ОПТИМИСТИЧНО"-----ШЕ КАЖАТ ПОСЛЕ РАДЕВ И НИНОВА...А , ВИЕ ШЕ СЛУШКАТЕ...!

144

Анонимен

преди 2 години

Много са прави за герб няма бъдеще

143

Анонимен

преди 2 години

Банка и правителство се убиват с вестник. Скандалът с "Труд" е последен подарък за ГЕРБ. Минеков доказа още с първите си решителни прикрития на безобразията с еврофондовете в културното министерство на чия страна е...На тоя фон място за оптимизъм няма.

142

МП

преди 2 години

До Диана ---- Къде е това напред ? Към кражбите и далаверите.Към назначаването на калинки и партийни кадри навсякъде във държавата.Към обсебването на властта от вожда на партията която 12 години работи за мафията. Към липсата на средна класа.Некачествено образование, здравеопазване, бутафорна армия.Срутена икономика и бизнес чакащ само обществени поръчки.Това госпожо не е напред не е и назад а В СТРАНИ от европейско развитие и демокрация.

141

Диана

преди 2 години

До Алекс По себе си ли съдиш, БСП?!...

140

Анонимен

преди 2 години

Сигурно виждат решетки.

139

Диана

преди 2 години

До мак Не съм от Герб, дори не ги харесвам като политици, особено Бойко! Но те са единствените Държавници, събраха държавата от отломките на Прехода и я тласнаха напред! Бойко наистина не знаеше как да постъпи с такъв негодник като Радев, спъващ го на всяка стъпка..Той го приемаше коректно на неговия президентски пост и това беше грешката му - с такъв "президент" може да се работи само ако всеки ден стоиш по 3 часа в кабинета му да му обясняваш какво правиш! С ПП може и да е друг - кръв!

138

Алекс

преди 2 години

Когато гледаш към затвора,оптимизма се изпарява.

137

Диана

преди 2 години

До магаревъд Отново общи приказки, БСП! Герб не може да е загубил подкрепата на бизнаса след като благодарение на него и умното управление на ресурсите успя да ни вкара в чакалнята на еврозоната. Иначе той отдавна си има търкания с редица БСПарски "бизнесмени", които нйито плащат данъци, нито осигуровки, но ще ги видим как ще запеят като ги подгони БСП. Този банкер, който избяга в Сърбия, няма нищо общо с Герб, а с БСП...Както и Божков не гербарист - подкрепи преврата на БСП!...

136

Анонимен

преди 2 години

Всяко пълно зареждане на литиево йонната батерия намалява живота и, а същ така и падането под 30%. Реално с тесла може да се изминат не повече от 150 километра ако трябва да се подържа оптималетн режим на батерията 40-80%. Иначе ефективността и пада след 1-2 години, а батерията струва повече от колата.

135

мак

преди 2 години

До Диана. Добре де, разбрахме, че си от герб. Да не би герб не се интересува от властта и пари? По време на протести оня се скри, не посмя да излезе пред хората, обаче бсп трябва да си тръгне. Прилагаш двойни стандарти. Горките хулени гербаджии, забравяте всекидневните хули на т.лупа по адрес на Радев и опоненти, стигна дотам да нарече Радев "***". Ег...ти идол.

134

Анонимен

преди 2 години

При минус 20 градуса батерията на Тесла пада за 1 час и едва изминава и 50 километра.

133

Анонимен

преди 2 години

Герберстия равно на простотия,сега се сетихте за конституцията(в която между другото пише,че сме парламентарна република)и си траехте,когато един самозабравил се т....нар я обърна в министърпредцедтелска.Сигурно не си бършете и г.....ъзовете преди онуй да ви каже!!!!

132

Анонимен

преди 2 години

StarShip на Елон Мъск се оказа провал и проекът се изправен пред фалит.

131

Избирател

преди 2 години

Не знам как гледа Герб и вижда бъдещето и кризите. Мене баба ме е научила да гледам на боб. При това дори и познавам. През зимите ще вали сняг, през летата ще е горещо и топло, а през останалото време от годините ще превалява дъжда на някои места в страната. Честито и на метеоролозите !

130

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ и ДПС са ЗАРАЗА тровеща България ! Решението е само рязане до здраво !!