25

Фашист

преди 2 години

Ако стане война, ще се бия с моите авери за Европа и САЩ, ще смачкаме ***, които един самолетоносач нямат хахаха

24

Анонимен

преди 2 години

Русия е суверенна държава. Ще разполага войски където поиска.

23

Загрижен

преди 2 години

Aaa ясно репатраци са изобретили за арматата. ;-))), че не пали и не знаят защо, а вожда каза че нападат! ;-)

22

Анонимен

преди 2 години

35 даже и опорките не можете да си запомните. Парада мина гладко без инциденти. А тренировки преди това се правят точно за това.

21

Анонимен

преди 2 години

32 ти пък си следващия...никой не ги бил питал...Алоу, Русия е постоянен член в съвета на сигурност на ООН и една от петте ядрени сили там. Не само постоянно ги питат, ами и се изяждат от яд че заедно с Китай им блъскат вето на англосаксонските геноцидни наглости и интервенции навсякъде.

20

Анонимен

преди 2 години

31 Мечтай си. Русия стана водещ световен производител на пшеница. Имат реки с риби, които не си виждал. Имат океански риболов и животновъдство, а тайгата е пълна с дивеч. Имат договори с индийци и турци за цитруси, освен това точно оръжие им продават и строят аеци. Да не споневам ние какво произвеждаме в Казалък и Сопот че май трябва да им плащаме лиценза, ама минаваме метър още.

19

Учуден

преди 2 години

Никой не ги пита,никой не се занимава с тях,а те само се репчат като малки деца,кой какви бомбички си измислил,кой какви ракетки,кое другарче съседче ще нападне да му вземе камиончето или да му изяде кифлата!Путин колкото по остарява,толкова по се вдитенява!При днешната информация на всички е ясно,че Путин и нашия Ветко са два комплексара,които са готови да подпалят държавите си само да могат да крадът и да дерибействат.У нас се вижда вече това,което почнаха рушягите.Атакуват вестници,журналисти

18

Паисий

преди 2 години

Руснаците пак ще ядат оръжия в следващите години

17

Анонимен

преди 2 години

Щом толкоз не могат да се понасят двете сили да се ориентират към Тихи океан там да мерят сили или горе по север на Беринговия пролив да се настройват да се бият щом не могат да мирясат,искат да се разширяват за сметка на буферни зони владеещи ги,но малко останаха,а не им харесва,че се приближават един към друг,как с другите работят,а помежду им се правят,че не могат,а като се нападнат по Европа през буферната зона и бързо ще забравят че те се сбили,а ще нарочат нея,а от севера,юга ще си помагат

16

Анонимен

преди 2 години

А дали ще успеят да запалят първо?

15

страх

преди 2 години

Няма да се спрат в Берлин!

14

Щирлиц

преди 2 години

Къде продават речник на новобългарски,защото заглавието е неразбираемо за мен?Моля, помогнете!

13

Колко свежо

преди 2 години

За да плаши населението на държавите си с "врага, срещу който трябва да сме винаги въоръжени до зъби", пропагандата на НАТО вече използва руската военна пропаганда, която също твърди, че е "врагът, въоръжен до зъби". Услужват си взаимно, а? Много мило. И нелепо, разбира се. Господарите на парите ни забълбукват успешно, докато връткат трилионите насам-натам, а ние се дърлим във форумите.

12

SS

преди 2 години

ВЪОРЪЖАВАЙТЕ СЕ,ИДВАТ ЛОШИ ГОДИНИ !

11

Анонимен

преди 2 години

Русия и съответно руската армия са както морално така и технологично остарели. Цялата им държава е една миньорска колония. Изнасят благата и ресурсите които имат, а за народа им нищо не остава. Съответно този народ не е мотивиран и няма ресурсите да се развива, съответно армията на такъв народ ползва технологии отпреди 40 години, просто защото държавата му няма ресурс за нещо повече. Някоя друга военна играчка да, но цялостното им състояние е тенологично остаряло.

10

ЕвроГей

преди 2 години

Що е толкова зелен. Хич не ми харесва.

9

Пак по опорката?

преди 2 години

До Анонимен 14: "А ядене откъде"? Русия е най-големият световен износител на пшеница. САЩ и Канада произвеждат повече, но изнасят по-малко.

8

Nazis Gold

преди 2 години

Задокеанските приятели искат пак да спечелят от войната не на тяхна територия.

7

Анонимен

преди 2 години

Една френска ядрена ракета и всичките тези, танкове, самолети корабчета вече нямат никакво значение. Същото е вярно и в обратна посока.

6

Анонимен

преди 2 години

Руските въоръжени сили са способни да обезпечат надеждна защита на своята Родина. Въпреки това придвижването на военната инфраструктура на НАТО към границите на Русия е обезпокоително и трябва да бъде прекратено.