138

До 141

преди 2 години

"Всеки нерисков човек може да се излекува като Джо Рогън само с няколко дена Ивермектин, обикновени витамини и аспирин." --- От ивермектин здравият човек няма никаква нужда. Нищо такова не сме пили цялото семейство. И карахме като обикновена настикнка. Мина за седмица на витамини и аналгин за главоболието. А сме около 50-те родителите. Бабата и дядото - на 76.

137

Анонимен

преди 2 години

Иван от Люлин си сложи ваксината и само дни след това си намери приятелка, започна работа на 5 хиляди заплата, а съседите започнаха да цъкат с език от завист.

136

ами

преди 2 години

"Той се имунизира непосредствено след въвеждането на зелените сертификати".Тука спираме с коментарите колко СЪЗНАТЕЛНО се е ваксинирал и най-вече колко е повярвал в действието на ваксината.

135

Чичо

преди 2 години

Единствения правилен курс в настоящата ситуация е въвеждането на задължителна ваксинация. За нежелаещите да го направят - солени глоби и пълно изолиране от социалния живот!

134

До Snorky

преди 2 години

"Поредна пропагандна статия. Започвам да си мисля, че дори и героите в тези журналистически бълвочи ...." --- Но те СА измислени. Помните ли оня от интензивното, дето бил на прага на смъртта, как със свежарски вид, блеснал от парите поглед и весела усмивко от болницата ни увещаваше да участваме в експериментите? Цялата им пропаганда е елементарна и прозрачна. Дори това не го умеят. Ако не е насилието за поставяне на препаратите в сороските държави, едва ли биха се включили и 5% от населението.

133

Анонимен

преди 2 години

"казва Кристиян Гонев, който сам се свърза с Дойче веле, за да разкаже какво го е накарало да промени мнението си за вируса и ваксините."--------Значи мармотът се казвал Кристиян...

132

Анонимен

преди 2 години

Върха на глупостта е млад и здрав човек да си нашие токсината. Всеки нерисков човек може да се излекува като Джо Рогън само с няколко дена Ивермектин, обикновени витамини и аспирин. След седмица е обратно на работа и е забравил всякакъв Кромид. Голям грях е за лекарите ни, че мълчат, че се лекува лесно, та трябва аз дето не ми е работа да отварям очите на хората. Лекарите са хванати здраво за топките от глобалната бяла мафия.

131

Анонимен

преди 2 години

"Кристиян не желае да убеждава никого в правотата си." Но пък вържи да бъде валидирана. Добре, че има един куп псевдо-журналистчета, които да го направят. Ето ви още една новина, журналистчета: Японски министерство на здравеопазването нареди да бъде сложен етикет "сериозни странични ефекти" на иРНК ваксините. Важно е, и сигурен съм, че ще бъде публикувана на първа страница. Всеееки момент.

130

Snorky

преди 2 години

Поредна пропагандна статия. Започвам да си мисля, че дори и героите в тези журналистически бълвочи са измислени за да се насочва общественото мнение.

129

Учуден

преди 2 години

Кунчев каде е след втората доза нещо замлькна

128

Анонимен

преди 2 години

Аз пък продължавам да вярвам в "конспирации", докато т.нар. наука не даде доказателство откъде се взе този вирус, не получим обяснение защо развихриха тази истерия и защо не помогнаха на хората да укрепят имунитета си с природни средства. Защо забраниха аутопсиите и още много логични въпроси.

127

Юрий

преди 2 години

Обидно е че хората които поставят ограниченията не ги спазват. В мола и заведения със сертификат а в парламента без. Затова и тук се караме. Затова хората не вярват. Затова има популисти.

126

Анонимен

преди 2 години

Малко хора могат да паднат толкова ниско като това същество. Да потърси дойде веле. Позор че е българин.

125

Анонимен

преди 2 години

А д-р Кунчев защо не потърси някоя мисирка, да й сподели нещо. Преди нямаше мира от него, а сега - пълно мълчание.

124

Върбан

преди 2 години

Един ден ще се събудя и с облекчение ще реша че не е нужно да чета бливочите дето ни сервирате тук.

123

Бате буци

преди 2 години

Сега можем да го приеме в - гербБодьр подмит ваксиниран

122

Анонимен

преди 2 години

Уау, взеха да ме трият мисирките в Днес, това ме радва.......хахахаха :))) Австралопитеците да се боцкат до откат, не знам колко варианта на грипчето станаха, не ги броя.......:))

121

Бате буци

преди 2 години

Разбрал е момчето То си се вьрти там у дупарата

120

Анонимен

преди 2 години

"Откакто не живея като антиваксър, живея много по-добре"Хахахахихихахахахахахаха,Тъпо парче. Колко пари взе за пропагандата?

119

Анонимен

преди 2 години

Боже господи, прибери си вересиите, какъв гнусен комунделски пасквил изпълнен със селска драма и откровени лъжи.... Дано авторът е взел някой честен лев поне за тая гнусотия..."Това казва Кристиян, който наскоро променя мнението си за ваксините срещу COVID-19. Днес той твърди, че след като се е ваксинирал, е преживял един вид регенерация - и психическа, и физическа."