10

Анонимен

преди 2 години

До ДианаТази е от ГЕРБ.

9

Питане

преди 2 години

Не знам защо , но мутрите много ги влече към "благотворителност". Сигурно е нещо със съвестта. На тази брат й , който работи при Таки що не вземе да спретне и той една награда. И тези са като силистренската мутра Т.Тодоров дето се скъсва да дарява.Най -вече на местното МВР, де.

8

Анонимен

преди 2 години

Ми щото трябва да финансират наши хора в района, ама не моят намерат некой читав пустиняк, та ше финансират...ше спечели чавеа.вето на местния барон, дето осигурява гласове, а оно горкото само иска да знае как да краде ток безопасно

7

Диана

преди 2 години

До Анонимен9 Никъде не пише, че ще ги плаща от джоба си, а че урежда стипендии като депутатка, т.е. като служебно лице...Освен това под стипендия се разбира месечен доход, не еднократен!...Така че трябва да не се казват стипендии, а еднократни награди ако е така...Абе мътилката на БСП и СИЕ е пословична - само общи приказки и мъгливи изявления за замазване на очите на хората...

6

Анонимен

преди 2 години

На тази госпожа трите стипендии ще й струват тамън 4 лева и 11 стотинки дневно, или 123 лева месечно, а всеки от учениците ще получава дневно по 1 лев и 37 стотинки. Но какво може да се очаква от жена обиколила за 20 г. половината партии. Гнусна демагогия!

5

Диана

преди 2 години

Значи трима ученици от Видин, които са СРЕД най-добре представилите се на национално ниво /може и на 20 до 30 място!/ ще получат стипендии...Егати политичката, егати чудото! Няма да даде стипендии на най-добрите, а само на видинчани...Популизъм до мозъка на костите! Не може така да се работи на национално ниво - ако е в местната управа, да издейства местни средства и да действа, но на национално ниво, да взима пари от цялата държава и да ги дава само на видинчани си е елементарно недопустимо!

4

Анонимен

преди 2 години

Популизъм и чиста проба дискриминация спрямо останалите ученици в Бг.

3

Асан

преди 2 години

От партийната субсидия ли ше плаща .... Тиквата взема 8 лв. вместо законните 1 лв. :)))

2

Коко Горилата

преди 2 години

Защо точно Видин? А не например Монтана? Те с какво са по-лоши?

1

Корупцията убива

преди 2 години

Полицията в Видин е насъсквала ученици да псуват гости на града срещу 500 Евро подкуп платени от Пернишки мутри! Това е станало през лятото!